• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covidli halimle eş sorunsalı

Adamın söylediklerini net bi şekilde yazmışsın kendi söylediklerini seni sevmiyorum tiksiniyorum dediğinizi laf arasında normal birşey gibi yazmışsınki taraf için içinde söylüyorum böyle evlilik olmaz karşılıklı çok hatalısınız

Arkadasım sevgılı uye hep dıyorum sınırlı sıddete meyilli bır esınız varsa yangına korukle gitmeyin ortamı alevlendırmeyın cocugunuz ıcın kendınız ıcın.

Oyle diyorsun ama oda bir insan yani
Sinir gelince kimse engel olamiyor
Susup oturmak kolaymi ?
Böylesi daha mı ıyı kavga hiç kımseyı haklı cıkarmaz ıkı kısı ayni anda sinirleniyorsa cocuk daha buyuk yara alır gerilimin dozu dusurulur yumuşak bır gecıs anında sonra sakınken suçlamadan yargılamadan hataların telafisi ıcın konusulur.

Bu kadar hakarete nasıl susulacak artı bu adam ben sussam bile devam eder bağırıp çağırmaya
Haklisiniz ozellikle cocugu o sekilde gorunce nasil susacaksiniz
Zaten sussaniz ustte cikardi susmak kolay degil

Böylesi daha mı ıyı kavga hiç kımseyı haklı cıkarmaz ıkı kısı ayni anda sinirleniyorsa cocuk daha buyuk yara alır gerilimin dozu dusurulur yumuşak bır gecıs anında sonra sakınken suçlamadan yargılamadan hataların telafisi ıcın konusulur.
Karsindaki insan olursa insanca tepki
Verirsin bence cidden susup oturmak kolay degilki boyle bir insan karsisinda ellerini sik kapiya vur kafani duvara vur deli deli hareketler birde cocuk var yani napsin kadin

Ne münasebet mi? Ilk yazinizda bunlari hic yazmadiniz. Ondan olabilir mi? 🤷‍♀️
Baslik bile covidli halimle es sorunsali.
Konuyu okumaya baslarken sandim ki kocam cok ilgilenmedi, bekledigim gibi ustume dusmedi vs. yazacak.
Bir actim ki dayak var, cocuk travmasi var, polis gelmis kiyametler kopmus.

Konu sahibi resmen derdin kocanin sana corba yapmamasi, ilgilenmemesi iste. Yoksa konuyu evde kiyamet koptu kocam siddet uyguladi bosaniyorum diye acardin.

Simdiden siddeti de sindirmissin, bosanmayacagini da hepimiz biliyoruz.
Olan sadece cocuga oluyor, ona uzulduk, yazik...

Baslik bile covidli halimle es sorunsali.
Konuyu okumaya baslarken sandim ki kocam cok ilgilenmedi, bekledigim gibi ustume dusmedi vs. yazacak.
Bir actim ki dayak var, cocuk travmasi var, polis gelmis kiyametler kopmus.

Konu sahibi resmen derdin kocanin sana corba yapmamasi, ilgilenmemesi iste. Yoksa konuyu evde kiyamet koptu kocam siddet uyguladi bosaniyorum diye acardin.

Simdiden siddeti de sindirmissin, bosanmayacagini da hepimiz biliyoruz.
Olan sadece cocuga oluyor, ona uzulduk, yazik...

Düsündüklerimi ancak bu kadar güzel özetleyebilirdin ❤

Merhaba hanımlar çok bunaldım kimseyle konuşamadım bari yazıp biraz rahatlayayım dedim covid olmuşum ve ağrılı geçiriyorum dün eş kişisiyle dehset bir tartışma yaşadık benden birsey istedi bende hep emir ayakta duramıyorum dedim diye en nefret ettiğim şeyi Yaptı 2,5 yaşındaki oğlum kucağındayken bağırdı bende sana çocuğun yanında bağırma demedim mi deyince yumruklarını sıkıp üzerime yürüdü (çocuk hala. Kucağında ve ağlıyor)vuracakmısın hadi vurda ne olacaksa olsun dedim kapıyı yumruklamaya başladı çocuğu zorla aldım kucağında daha da hızını alamadı gitti kafasını duvara vurmaya başladı çocuğum babam napıyor diye çığlık çığlığa ağlamaya başladı git evden defol dedim (tamamen hava alsın bizden uzaklaşsın diyeydi)gitmek şöyle dursun evden beni kovdu tapu onun üzerine diye bende kapıya yönelince kolumdan tuttu hırpaladı kolum morarmış gece gördüm bende polisi aradım beni hırpalarken bile çocuğum kucağımdaydı deliye döndü yavrum. Polis geldi sakinleştirdi tabi buarada bana saydırıyor ne yatakta kadınlığın var ne yaptığın yenir ne süpürdüğünde oturulur senin başından zaten bi nişan geçmiş ben ne diye seni almışım beni zorla nikah masasını götürdün vs ve tüm bunlara seni sevmiyorum senden tiksiniyorum demişim beyimizin zoruna gitmiş neyse bu akşam geldi ama ölüyorum ağrıdan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kapının önünden geçiyorda neyin var demiyor. Önüme bir kaşık çorba koymuyor.kurt kışı gecirirde yediği ayazı unutmaz derler ya bende bu 2 günü unutmam

Burada bazı yorumlar olmuş onlara ithafen yazayım boşanma kararımı aldım benim için evladımdan önemli birşey olamaz zaten iyi bir işim var tutarım evimi annemin yakınından ki çocuğuma annem bakıyor zaten yaşarız yavrumla...ben eş kişisinin çorba yapmamış nasılsın dememişinde değilim onu bu durumda bir insana nasıl merhametsiz yaklaştığını anlatmak için yazdım.darp raporu alamadım karantinada olduğum için dışarı çıkartılamadım ama istersem sürecim bitince şikayetçi olabilirmişim tekrardan
İşte güçlü bir kadin daha kendim gibi güçlü kadınları görmek çok güzel tebrik ediyorum sizi yeni hayatinizda çocuğunuzla huzurlu ve mutlu günler yaşarsınız insallah yolunuz daim olsun

O çocuk bu iğrenç kavgayı görmek zorunda mıydı? Al sana ömürlük travma

Üzgünüm ama karşısında laftan anlayacak kadar sağ duyulu bir insan olsa bunları yapmaz zaten.
Normal bir sinirlenme değil bu.
Kavga da değil.
Cinnet geçirmiş bir nevi adam.
Yok kafasını duvarlara vurma yok eşini tartaklama falan.
Böyle manyak biriyle ne konuşabilirsin yani?
Allah aşkına şöyle yorumlar yapıp şu adamlara çanak tutmayın.

Çocuğunuzun ruhunda tahmin bile edemeyeceğiniz omur boyu ugrasmasi gereken yaralar acabilirsiniz. Lutfen ona bunu yasatmayin bir an önc cocugunuzun beden ve ruh sağlığını koruyacaginiz bir ortama geçin. Siz bu yaşananlari 50 kere unutabilirsiniz ama bebeginiz ondaki travmayi Allah korusun bir omur atlatamaz. Yapmayın.

Adam sana dünyaları saydırmış hala çorba diyorsun. Bir anda boşanmaya karar veriyorsun , sadece çorba için ve sana ağlarken nasılsın demediği için.
Boşanmayacağını düşünüyorum.

Back
X