• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

COVİD SONRASI

aysekartal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
145
26
98
Merhaba arkadaşlar, covid geçirdikten sonra nörolojik sıkıntılar yaşayan var mı aranızda ya da çevrenizde. Ben covid geçirdikten bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak uyuşması yaşamaya başladım. Covid iken tat ve koku kaybı yaşadım halen tam olarak gelmedi.Doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım, tomografi de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı. Bunların covid den kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.

Merhaba arkadaşlar, covid geçirdikten sonra nörolojik sıkıntılar yaşayan var mı aranızda ya da çevrenizde. Ben covid geçirdikten bir buçuk ay sonra baş ağrısı ve ayak uyuşması yaşamaya başladım. Covid iken tat ve koku kaybı yaşadım halen tam olarak gelmedi.Doktora gittim kan tahlillerimi yaptırdım, tomografi de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı. Bunların covid den kaynaklandığını düşünmeye başladım artık.
Doktorunuz peki covid kaynakli olabilecegini soyledimi size.bu ara herkesten duyuyorum covidden kaynakli halsizlik yorgunluk sizde de öyle olabilirmi?

Nörolojik değil ama ciddi anlamda sagligimin yarısını kaybettim diyebilirim
Su an calisamiyorum yorulamiyorum.
En son ise giderken otobuste bayilinca ücretsiz izin almaya karar verdim.
Bulunan herhangi birsey yok. Hatta bazı değerler çok iyi. Bitek alt yüksek ama çok değil

baş agrisi 1 ay sonra bende de basladi 10 gun kadar her gun basim agridi.
uykuda bile basimin agrisina uyandigim gunler oldu sonra gecti

Ocak ayında geçirdik bizde. Bende ciddi derecede eskisi gibi olmadığımı hissediyorum. Çabuk yorulma, halsizlik, baş ağrıları, ellerimde uyuşmalar oluyor benimde testlerde birşey çıkmadı. Fiziksel ve mental sağlığım etkilendi. Ben birde abimi kaybettim kovidden psikolojik olarakta çok yara aldım. Düzelemiyorum

Ocak ayında geçirdik bizde. Bende ciddi derecede eskisi gibi olmadığımı hissediyorum. Çabuk yorulma, halsizlik, baş ağrıları, ellerimde uyuşmalar oluyor benimde testlerde birşey çıkmadı. Fiziksel ve mental sağlığım etkilendi. Ben birde abimi kaybettim kovidden psikolojik olarakta çok yara aldım. Düzelemiyorum
Bende ocak başında geçirmiştim. İnanın covidi o kadar hafif atlattım ki sadece tat ve koku kaybı oldu. Ama sonrası beni gerçekten çok yordu. Artık kafama takmamaya oluruna bırakmaya başladım.

Eşimde Eylül ayında kovit oldu ayakları ağrıyor kalbi sıkışıyor doktora gitti ama bişey yok dediler birde nörolojiye gondercem ben arkasından iteklemezsem gitmez çünkü:(

Doktorunuz peki covid kaynakli olabilecegini soyledimi size.bu ara herkesten duyuyorum covidden kaynakli halsizlik yorgunluk sizde de öyle olabilirmi?

Eşimde Eylül ayında kovit oldu ayakları ağrıyor kalbi sıkışıyor doktora gitti ama bişey yok dediler birde nörolojiye gondercem ben arkasından iteklemezsem gitmez çünkü:KK43:
Benimde ayaklarımda hem ağrı hem uyuşma oluyor ama ben bunların covid den kaynaklı olduğunu düşünüyorum öncesinde ne ayak ağrısı nede baş ağrım olurdu. Görüşütüğüm iki doktorda covid sonrasında bunların yaşanabileceğini söyledi.

COk şükür ben henüz olmadım insallahta olmam çoğu insanda kalıcı hasar bıraktı malesef çok geçmiş olsun
Benimde ayaklarımda hem ağrı hem uyuşma oluyor ama ben bunların covid den kaynaklı olduğunu düşünüyorum öncesinde ne ayak ağrısı nede baş ağrım olurdu. Görüşütüğüm iki doktorda covid sonrasında bunların yaşanabileceğini söyledi.

Çok acaip yan etkileri olabiliyor:KK57:İş arkadaşım 38 yaşında bir adam, 1 haftadır bahar alerjisi yaşıyormuş, eskiden yediği tüm meyvelere birden alerji geliştirmiş ilk kez bu yıl yaşamış. Adam 38. yılda alerji sahibi oldum dedi:KK57:

Çok acaip yan etkileri olabiliyor:KK57:İş arkadaşım 38 yaşında bir adam, 1 haftadır bahar alerjisi yaşıyormuş, eskiden yediği tüm meyvelere birden alerji geliştirmiş ilk kez bu yıl yaşamış. Adam 38. yılda alerji sahibi oldum dedi:KK57:
Çok ilginçmiş gerçekten ilk defa duydum çok farklı yan etkileri oluyor malesef

Benim kayınvalide covidden sonra sol tarafında uyuşma sırtında ağrı hissediyor göğüsü ile boğazı arasında da ağırlık,doktor kardiolojiye git demiş,kayınpederim de kovid oldu ondada duyma da sorun yaşıyor ve gece onu uyytturmayan bir kol ağrısı ikiside 2 doz asılıydı kovid olduklarında

Back