Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan covid olduğum için evdeyim 4 gün önce pozitif olduğumu öğrendim. Bu sene yaz gibi burun ameliyatı olmak istiyorum.Şuan koku tat alamıyorum bazı kişilerde 4-5 ayda geliyomuş. Bu olay burun ameliyatına sorun olur mu ?
bende burun ameliyatı olacaktım son 2 gün kala testim pozitif çıktı ertelendi ameliyatım ve 28 gün beklemem gerektiği söylendi kovid olanlar 28 gün sonra ameliyata girebiliyormuş ama bende en ufak belirti yoktu kovdi 0 belirtsizi atlattım
bende burun ameliyatı olacaktım son 2 gün kala testim pozitif çıktı ertelendi ameliyatım ve 28 gün beklemem gerektiği söylendi kovid olanlar 28 gün sonra ameliyata girebiliyormuş ama bende en ufak belirti yoktu kovdi 0 belirtsizi atlattım
dediğim gibi bende hiç belirti olmadı çok şaşırmıştım son 2 gün kala öğrendim test olmasam haberim olmayacaktı korona olduğum yani bana söylenen 28 gün sonra ameliyata girebileceğim prosedür böyle ilerliyormuş (
dediğim gibi bende hiç belirti olmadı çok şaşırmıştım son 2 gün kala öğrendim test olmasam haberim olmayacaktı korona olduğum yani bana söylenen 28 gün sonra ameliyata girebileceğim prosedür böyle ilerliyormuş (