Covid miyiz?

devlet hastanesinde veya sağlık ocağına mı gittiniz yoksa özele mı?

Bizde faranjit salgınına yakalandık sandık. 15 gün boyunca faranjit sanıp durduk. Cunku doktorlar çevremiz hep oyle dedi. En son serum aldık geçti bogaz. Eşimde hiçbir şey kalmadı şükür ise başladı. Benim bir sabah tat ve koku kaybım oldu. Hemen test yapıldı eşimde bende pozitif cıktık. Dediğim gibi herkes salgın diyor ama bu corona belli olmuyor. Annem babamda grip oldu. Hemen test yaptırdılar eve gelip suruntu testi yapıldı. Pozitif çıktılar. Hele bir yakınımda resmen hiçbir şey yok öksürük Bogaz agrısı bile. Ama pozitif çıktı. Şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırdık. Bence bu durumlarda sürüntü testi en en en güvenilir sonucu verecektir. Aklınızda kalmasın yaptırın.

Çok şükür. Geçmiş olsun inşallah bizim böyle bir durumumuz olmaz. Benim damaklarım ağrıyor şuan mesela kızım ağlayarak uyandı öksürdü uyurken bir şeye kızıyor gibi yapıyır inşallah bir sorun olmaz

size nefes darlığı ve ateş olursa demesi dr.un da covid den şüphelendiğini düşündürttü bana, bir ümit evde hafif atlatırsınız diye yollamış sizi zira sağlıkçılar ve hastaneler de zor durumda, test yok, yatak yok, üzerlerinde sürekli bir baskı var...umarım dr. 'ün umduğu gibi hafif atlatırsıniz

Korona boğaza yerleşmiyor ki kızarıklık yapsın. Bebekteki bakteri veya virüs kaynaklıdır. Yine de tedbirli olup bedeninizi dinleyin ateşinizi devamlı ölçün. Korona da koku ve tat alma kaybı da oluyor ona dikkat edin

Ya nasıl bişi bu böyle peki o hemen sonuç veriyor mu? Herkeste ciddi farklı bir durumda. Umarım bizde yoktur. Geçmiş olsun size

Yaaa şimdi bende böyle düşündüm bakın umarım öyle değildir ya umarım bişi çıkmaz. Yarın gideceğiz

Yani belkide bu yüzden araştırmaya gerek yok dedi. Hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama içime de kurt düşmedi değil.

Etrafımdaki herkeste bende dahil grip, üşütme gibi oldu.
Eşimin sadece burnu akmaya başladı başka hiç bir şikayeti olmadı.

Hepimiz de pozitifiz. Dikkat edin bol bol c vitamini alın.

Corona 4 gün boğazda diye biliyorum onun için sirkeyle gargara yapın deniliyor. Ben ve annemin boğazda tahriş, ağrı sonra öksürükle devam etti. Bildiğiniz grip belirtileri yani. Ateş hiç olmadı bizde.
Bence virüs mutasyona uğradı. Hep grip tarzı etrafımdaki herkesin.

Burun akıntısı ateş ve tat almamayla gittik hastaneye test yapmadılar ertesi gün nefes alamıyoruz diye gittik halbuki alıyorduk ama nefes almıyorum demeyince test yok bu şekilde teste girdik sonuç negatif de bir arkadaşım kış ayı çok tehlikeli griple korona o kadar çok karışacak ki sakın grip oldum deme tedbiri elden bırakma dedi

Covid testi olmadan bilemeyiz. Ancak mevsim olarak şu süreçte alerji, soğuk algınlığı, grip gibi bir çok şey ile karşı karşıyayız. Bağışıklığınızı yükseltecek gıdalar tüketin, izole olun. Çalışıyorsanız rapor alın. Bekleyin.

Kışı endişeyle bekliyorum. Grip, covid vs birbirine girecek hep

2 hafta önce eşim boğaz ağrısı, yüksek ateş, halsizlik şikayetiyle gitti test yapıldı negatif çıktı boğazların şişmiş demiş doktor2-3 günde toparladı aynı durum bir iki arkadaşımız daha yaşadı böyle bir salgın başladı sanırım şimdide, umarım sizinkide böyledir ama tedbirli olmakta fayda var geçmiş olsun.

Kışı endişeyle bekliyorum. Grip, covid vs birbirine girecek hep

Bi yayında covid ailesinden farklı bi griple pcr de karışma ihtimalinin olabileceği bile yazıyordu zaten. Influenza geçirip pcr da pozitif çıkan hastalar da varmış. Biraz artık kalan sağlar bizimdir şeklinde takılıcaz sanırım

Tam farenjit mevsimindeyiz aslında benim de boğazım burnumun içi kaşınıyor senelerdir hem bir ilk baharda bir de son bahara doğru farenjitim tutar.
Şimdi normal hastalanmaya korkar olduk

aynen,
test sonucum negatif ama ates disindaki butun korona belirtilerini gosteriyorum.
Mecburen kendi kendime karantina uyguluyorum, cunku disarida oksursem insanlar haliyle cok panikler,
bu kis nasil gecicek boyle bilemiyorum,
su an cocuklari okula bile goturup getirmiyorum negatif olmama ragmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…