Covid miyiz?

Canım, benim kızımla oğlum da hastalandı iki gün önce. Bugün doktora götürdüm. Oğlum normal grip, ateş vs yok, ciğerler temiz. Kızım ise 3 tane ikinci azıyı birden çıkarıyordu, diş gribi, onun ki viral bile değil dedi.Burunlarını açacak bişeyler verdi, geldik.

Belki hatırlarsın, benimkiler okula gidiyor, sakıncası var mı dedim. Hayır götürebilirsin dedi, okula bıraktım şimdi geldim işe.

Hemen evham yapma, bir iki gün daha gözlemle. Bu arada hastaymışsınız gibi düşünüp önlemlerini arttır.

İnşallah ağır geçmez ve korona değildir geçmiş olsun

Eşinize ve kendinize koku testi yapın.

Etrafımdaki herkeste bende dahil grip, üşütme gibi oldu.
Eşimin sadece burnu akmaya başladı başka hiç bir şikayeti olmadı.

Hepimiz de pozitifiz. Dikkat edin bol bol c vitamini alın.
Geçmiş olsun. Doktora gittik bugün ikaö verdi sinüzitim yine artmış böyle kanamalı oluyordu öyle olmuş. Bir sorun yok şuan dedi bakalım inşallah geçer

Ya hemşire komşum var her gelene test yapıyoruz birde pozitif çıkarsa suç bizim olur diye dedi ama her yer aynı değil demek ki

Ben sinüzitimden dolayı sorun yaşıyormuşum kanamalı oluyır böyle bir kötü oluyorum o olmuş yine kızımda boğaz kızarıklığı çıktı. Test yapmadılar ama söyledim evde kalın geçmeme durumunda haber edin dedi. Biraz daha iyi gibiyim.

Sinüzitimden kaynaklı sorun olmuş. Kızımda boğaz kızarık dedi doktor. Biraz daha iyiyiz ama bakalım geçmezse söyleyeceğiz yine evdeyiz zaten dışarı çıkmıyoruz

Tabi dikkat etmek lazım. Ben doktora gidip geldim yürüdüm sadece dikkat ettim inşallah bişi çıkmaz ilerleyen zamanlarda

Ya hemşire komşum var her gelene test yapıyoruz birde pozitif çıkarsa suç bizim olur diye dedi ama her yer aynı değil demek ki
Yok burada solunum ishal ve tat koku almama yoksa yapmıyor şunu yapıyor tomografi artı kan test dediği bu olabilir ama bu 3 şikayeti söylersen ancak sürüntü yapıyorlar

Geçtiğimiz haftalarda ben de ateşli bir şekilde hastalandım. Doktora gitmeye korktum şehirdeki tüm hastaneler pandemi hastanesi olduğu için. Ateşten iki gün sonra dişim ve kulağım sinyal verince anladım çok şükür geçti. Oluyor tam mevsim değişikliğinden gidiyoruz hepimiz.
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim çok şükür şuan iyiyim. Size de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…