- Konu Sahibi Love_your_life
-
İnşallah ağır geçmez ve korona değildir geçmiş olsunCorona 4 gün boğazda diye biliyorum onun için sirkeyle gargara yapın deniliyor. Ben ve annemin boğazda tahriş, ağrı sonra öksürükle devam etti. Bildiğiniz grip belirtileri yani. Ateş hiç olmadı bizde.
Bence virüs mutasyona uğradı. Hep grip tarzı etrafımdaki herkesin.
Bizim malesef corona Allahtan çok aşırı ağır geçmedi. Teşekkür ederimİnşallah ağır geçmez ve korona değildir geçmiş olsun
Eşinize ve kendinize koku testi yapın.Yani belkide diyprum hepimiz birden olunca korkuyoruz. Büyük kızım hep burun tıkanıklığı yaşar ama corona durumu olunca birde hepimiz olunca grip gibi endişe duyduk. Ne yapsam bikemdim. Birde çocuk doktoru geri göndermezdi herhalde bize de soru sorardı diyorum ama bilemedim
test 24 saat sonra sonuc veriyor ve suruntu testinin yanlış çıkma ihtimali yokmuş. Herkeste farklı görülüyormuş. İnsallah olma kimseyeYa nasıl bişi bu böyle peki o hemen sonuç veriyor mu? Herkeste ciddi farklı bir durumda. Umarım bizde yoktur. Geçmiş olsun size
Geçmiş olsun. Doktora gittik bugün ikaö verdi sinüzitim yine artmış böyle kanamalı oluyordu öyle olmuş. Bir sorun yok şuan dedi bakalım inşallah geçerEtrafımdaki herkeste bende dahil grip, üşütme gibi oldu.
Eşimin sadece burnu akmaya başladı başka hiç bir şikayeti olmadı.
Hepimiz de pozitifiz. Dikkat edin bol bol c vitamini alın.
Ya hemşire komşum var her gelene test yapıyoruz birde pozitif çıkarsa suç bizim olur diye dedi ama her yer aynı değil demek kiBurun akıntısı ateş ve tat almamayla gittik hastaneye test yapmadılar ertesi gün nefes alamıyoruz diye gittik halbuki alıyorduk ama nefes almıyorum demeyince test yok bu şekilde teste girdik sonuç negatif de bir arkadaşım kış ayı çok tehlikeli griple korona o kadar çok karışacak ki sakın grip oldum deme tedbiri elden bırakma dedi
Ben sinüzitimden dolayı sorun yaşıyormuşum kanamalı oluyır böyle bir kötü oluyorum o olmuş yine kızımda boğaz kızarıklığı çıktı. Test yapmadılar ama söyledim evde kalın geçmeme durumunda haber edin dedi. Biraz daha iyi gibiyim.Covid testi olmadan bilemeyiz. Ancak mevsim olarak şu süreçte alerji, soğuk algınlığı, grip gibi bir çok şey ile karşı karşıyayız. Bağışıklığınızı yükseltecek gıdalar tüketin, izole olun. Çalışıyorsanız rapor alın. Bekleyin.
Sinüzitimden kaynaklı sorun olmuş. Kızımda boğaz kızarık dedi doktor. Biraz daha iyiyiz ama bakalım geçmezse söyleyeceğiz yine evdeyiz zaten dışarı çıkmıyoruz2 hafta önce eşim boğaz ağrısı, yüksek ateş, halsizlik şikayetiyle gitti test yapıldı negatif çıktı boğazların şişmiş demiş doktor2-3 günde toparladı aynı durum bir iki arkadaşımız daha yaşadı böyle bir salgın başladı sanırım şimdide, umarım sizinkide böyledir ama tedbirli olmakta fayda var geçmiş olsun.
Hata hastayım ve şu hastalık olsun demeye başladık resmen Allah sonumuzu hayır etsinTam farenjit mevsimindeyiz aslında benim de boğazım burnumun içi kaşınıyor senelerdir hem bir ilk baharda bir de son bahara doğru farenjitim tutar.
Şimdi normal hastalanmaya korkar olduk
Tabi dikkat etmek lazım. Ben doktora gidip geldim yürüdüm sadece dikkat ettim inşallah bişi çıkmaz ilerleyen zamanlardaaynen,
test sonucum negatif ama ates disindaki butun korona belirtilerini gosteriyorum.
Mecburen kendi kendime karantina uyguluyorum, cunku disarida oksursem insanlar haliyle cok panikler,
bu kis nasil gecicek boyle bilemiyorum,
su an cocuklari okula bile goturup getirmiyorum negatif olmama ragmen.
Yok burada solunum ishal ve tat koku almama yoksa yapmıyor şunu yapıyor tomografi artı kan test dediği bu olabilir ama bu 3 şikayeti söylersen ancak sürüntü yapıyorlarYa hemşire komşum var her gelene test yapıyoruz birde pozitif çıkarsa suç bizim olur diye dedi ama her yer aynı değil demek ki
İnşallah sorun yok dediyse yokturGeçmiş olsun. Doktora gittik bugün ikaö verdi sinüzitim yine artmış böyle kanamalı oluyordu öyle olmuş. Bir sorun yok şuan dedi bakalım inşallah geçer
Ben sinüzitimden dolayı sorun yaşıyormuşum kanamalı oluyır böyle bir kötü oluyorum o olmuş yine kızımda boğaz kızarıklığı çıktı. Test yapmadılar ama söyledim evde kalın geçmeme durumunda haber edin dedi. Biraz daha iyi gibiyim.
Teşekkür ederim çok şükür şuan iyiyim. Size de geçmiş olsunGeçtiğimiz haftalarda ben de ateşli bir şekilde hastalandım. Doktora gitmeye korktum şehirdeki tüm hastaneler pandemi hastanesi olduğu için. Ateşten iki gün sonra dişim ve kulağım sinyal verince anladım çok şükür geçti. Oluyor tam mevsim değişikliğinden gidiyoruz hepimiz.
Geçmiş olsun
Burun akintisi yok demissiniz dogru mu acaba bos yere telaslanmak istemiyorumCorona belirtileri arasında normalde burun tıkanıklığı yok deniliyor ama yakalanıp yakalanmadığınızı biz bilemeyiz ki? En kısa zamanda hastaneye gidip test yaptırın. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?