- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Dün gittik ama doktor 10 aylık kızım için boğazı kızarık dedi gönderdi. Takip edin dedi diğeri içinde nefes darlığı öksürük olursa gelin dedi. Sorma sebebim böyle yaşayan var mı merak ettim. Yarın diğer kızım normale dönmezse doktor bakacak zatenCorona belirtileri arasında normalde burun tıkanıklığı yok deniliyor ama yakalanıp yakalanmadığınızı biz bilemeyiz ki? En kısa zamanda hastaneye gidip test yaptırın. Geçmiş olsun.
Bende bogaz ve bas agrisiyla gittim antibiyotik verdi iltihap dedi. 5 gun sonra test yaptirdim hic iyi olmadim cunku. Pozitif cikti. Smdi verdikleri ilaci kullaniyoruz esimle. Bi test yaptirin yinede. Arkadasin dedigi gibi farenjit de olabilir mevsim degisiminden. Biz bilemeyiz kiKızlar geçen gün eşim boğaz ağrısı öksürük yaşadı. Sonra eşim bu durumu yaşamdan önce 10 aylık kızım geceleri huzursuzluk yapmaya başladı derken ateşi çıkmaya başladı dün doktora gittik boğazı kızarmış dedi. Antibiyotik verdi. Sonra bende boğaz batması ve burun tıkanıklığı başladı şimdide 29 aylık kızımda başladı burun tıkanıklığı sprey sıkıyorum açılmıyor da. Bunlar belirti mi yaşayan var mı bu durumları covid bu mu
O da doğru bu geceyi atlatalım yarın inşallahBelirtiler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor en iyisi test yaptırın
Ailece böyle başlayıp grip olduk oğlum eşim ve ben sanırım salgında varmış doktor öyle söylediKızlar geçen gün eşim boğaz ağrısı öksürük yaşadı. Sonra eşim bu durumu yaşamdan önce 10 aylık kızım geceleri huzursuzluk yapmaya başladı derken ateşi çıkmaya başladı dün doktora gittik boğazı kızarmış dedi. Antibiyotik verdi. Sonra bende boğaz batması ve burun tıkanıklığı başladı şimdide 29 aylık kızımda başladı burun tıkanıklığı sprey sıkıyorum açılmıyor da. Bunlar belirti mi yaşayan var mı bu durumları covid bu mu
Yani belkide diyprum hepimiz birden olunca korkuyoruz. Büyük kızım hep burun tıkanıklığı yaşar ama corona durumu olunca birde hepimiz olunca grip gibi endişe duyduk. Ne yapsam bikemdim. Birde çocuk doktoru geri göndermezdi herhalde bize de soru sorardı diyorum ama bilemedimAynı zamanda bi faranjit salgını da var bildiğim kadarıyla doktor bi arkadaşım bahsetmişti , gecelerin serinlemesi nispeten düşen sıcaklıklar devam eden yaz alışkanlıkları vs üşütmeye bağlı olabildiği gibi viral da olabiliyor demişti. Sonbahar geldi ucundan neticede
Nasıl kötü oldunuz peki? Ne yaşadınızBende bogaz ve bas agrisiyla gittim antibiyotik verdi iltihap dedi. 5 gun sonra test yaptirdim hic iyi olmadim cunku. Pozitif cikti. Smdi verdikleri ilaci kullaniyoruz esimle. Bi test yaptirin yinede. Arkadasin dedigi gibi farenjit de olabilir mevsim degisiminden. Biz bilemeyiz ki
Normalde bende düşünmedim eşim çok tedirgin. Büyük kızım sık sık burnu tıkanır hele geçen sene bu aylarda 3 4 kez yaşadık. Doğduğundan beri burun çekiyorum burnu tıkalı doğdu mesela o derece. Ama üst süte gelince herhalde korktum yarını bekleyeceğim bakalım kimde be değişiklik olacakBenim de bi ara cereyanda kalmya bağlı olarak gelişen öksürüğüm oldu, akşamları daha da çok artıyordu, ben hiç corona diye düşünmedim. Genel belirtilere bakın bence, onlar varsa şüphelenin derim ben.
Yarın doktorla konuşup gideceğim inşallahBunu testle anlayabilirsiniz sadece
Belirtiler gerçekten çok farklı olabiliyor
Nihayetinde sıfır belirti ve ölüm sonuçlu hastalar kadar iki uç örneği olan bir virüs bu.
En doğrusunu o zaman anlarsınız.
Bulaşıcı ne yazk kifaranjit olanda cok buara bulasicimi bilmiyorum ama
Teşekkür ederim. Test yapmaya gerek yok dedi doktor boğazı kızarmış hemen tedaviye başlayalım dedi ilaç verdi küçük kızıma ben bugün grip gibi oldum akşamüstü de büyük kızım sordum doktora sonra o da büyük kızım için nefes darlığı öksürük ateş olursa gelin dedi şükür yok burnu tıkalı olduğu için uyuyamıyorEnfeksiyon da olabilir kan testi yaptirdiysaniz crp testi yüksekse enfeksiyon olma ihtimali de var ve covidle hemen hemen aynı belirtileri.enfeksiyon kan seviyelerini de düşürdüğü için halsizlik kas ağrısı ateş yapıyor.Ben de boğaz ağrısı ve ateş şikayetiyle covid testi yaptırdım ama kanda enfeksiyon çıktı.
Siz tabi yine de emin olun geçmiş olsun.
Ay bizimde öyle olsun inşallah ya corona durumu olmasın. Resmen hastalık için dua eder oldukAilece böyle başlayıp grip olduk oğlum eşim ve ben sanırım salgında varmış doktor öyle söyledi
Benim butun vucudum agridi gece uyanan bebegimi kalkip alamadm yatagindan o derece agri oldu. Ama doktor ilac yazip yolladiktan bi gun sonra. Bu sikayetle direk gitsem test isterdi sanirim. Sonra koku ve tat alma duygusu gitti esimde de bende de. Bas agrim ve gogus agrim daha yeni gecti sadece koku tat alamiyorum suan baska birseyim kalmadiNasıl kötü oldunuz peki? Ne yaşadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?