- 2 Şubat 2020
- 225
- 216
- 53
- 31
- Konu Sahibi Love_your_life
Çok doğruAy bizimde öyle olsun inşallah ya corona durumu olmasın. Resmen hastalık için dua eder olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok doğruAy bizimde öyle olsun inşallah ya corona durumu olmasın. Resmen hastalık için dua eder olduk
devlet hastanesinde veya sağlık ocağına mı gittiniz yoksa özele mı?Teşekkür ederim. Test yapmaya gerek yok dedi doktor boğazı kızarmış hemen tedaviye başlayalım dedi ilaç verdi küçük kızıma ben bugün grip gibi oldum akşamüstü de büyük kızım sordum doktora sonra o da büyük kızım için nefes darlığı öksürük ateş olursa gelin dedi şükür yok burnu tıkalı olduğu için uyuyamıyor
Çok şükür. Geçmiş olsun inşallah bizim böyle bir durumumuz olmaz. Benim damaklarım ağrıyor şuan mesela kızım ağlayarak uyandı öksürdü uyurken bir şeye kızıyor gibi yapıyır inşallah bir sorun olmazBenim butun vucudum agridi gece uyanan bebegimi kalkip alamadm yatagindan o derece agri oldu. Ama doktor ilac yazip yolladiktan bi gun sonra. Bu sikayetle direk gitsem test isterdi sanirim. Sonra koku ve tat alma duygusu gitti esimde de bende de. Bas agrim ve gogus agrim daha yeni gecti sadece koku tat alamiyorum suan baska birseyim kalmadi
Özele gittikdevlet hastanesinde veya sağlık ocağına mı gittiniz yoksa özele mı?
Ya nasıl bişi bu böyle peki o hemen sonuç veriyor mu? Herkeste ciddi farklı bir durumda. Umarım bizde yoktur. Geçmiş olsun sizeBizde faranjit salgınına yakalandık sandık. 15 gün boyunca faranjit sanıp durduk. Cunku doktorlar çevremiz hep oyle dedi. En son serum aldık geçti bogaz. Eşimde hiçbir şey kalmadı şükür ise başladı. Benim bir sabah tat ve koku kaybım oldu. Hemen test yapıldı eşimde bende pozitif cıktık. Dediğim gibi herkes salgın diyor ama bu corona belli olmuyor. Annem babamda grip oldu. Hemen test yaptırdılar eve gelip suruntu testi yapıldı. Pozitif çıktılar. Hele bir yakınımda resmen hiçbir şey yok öksürük Bogaz agrısı bile. Ama pozitif çıktı. Şaşkınlıktan ne yapacağımızı şaşırdık. Bence bu durumlarda sürüntü testi en en en güvenilir sonucu verecektir. Aklınızda kalmasın yaptırın.
Yaaa şimdi bende böyle düşündüm bakın umarım öyle değildir ya umarım bişi çıkmaz. Yarın gideceğizsize nefes darlığı ve ateş olursa demesi dr.un da covid den şüphelendiğini düşündürttü bana, bir ümit evde hafif atlatırsınız diye yollamış sizi zira sağlıkçılar ve hastaneler de zor durumda, test yok, yatak yok, üzerlerinde sürekli bir baskı var...umarım dr. 'ün umduğu gibi hafif atlatırsıniz
Yani belkide bu yüzden araştırmaya gerek yok dedi. Hep iyi düşünmeye çalışıyorum ama içime de kurt düşmedi değil.Korona boğaza yerleşmiyor ki kızarıklık yapsın. Bebekteki bakteri veya virüs kaynaklıdır. Yine de tedbirli olup bedeninizi dinleyin ateşinizi devamlı ölçün. Korona da koku ve tat alma kaybı da oluyor ona dikkat edin
Corona 4 gün boğazda diye biliyorum onun için sirkeyle gargara yapın deniliyor. Ben ve annemin boğazda tahriş, ağrı sonra öksürükle devam etti. Bildiğiniz grip belirtileri yani. Ateş hiç olmadı bizde.Korona boğaza yerleşmiyor ki kızarıklık yapsın. Bebekteki bakteri veya virüs kaynaklıdır. Yine de tedbirli olup bedeninizi dinleyin ateşinizi devamlı ölçün. Korona da koku ve tat alma kaybı da oluyor ona dikkat edin
Burun akıntısı ateş ve tat almamayla gittik hastaneye test yapmadılar ertesi gün nefes alamıyoruz diye gittik halbuki alıyorduk ama nefes almıyorum demeyince test yok bu şekilde teste girdik sonuç negatif de bir arkadaşım kış ayı çok tehlikeli griple korona o kadar çok karışacak ki sakın grip oldum deme tedbiri elden bırakma dediKızlar geçen gün eşim boğaz ağrısı öksürük yaşadı. Sonra eşim bu durumu yaşamdan önce 10 aylık kızım geceleri huzursuzluk yapmaya başladı derken ateşi çıkmaya başladı dün doktora gittik boğazı kızarmış dedi. Antibiyotik verdi. Sonra bende boğaz batması ve burun tıkanıklığı başladı şimdide 29 aylık kızımda başladı burun tıkanıklığı sprey sıkıyorum açılmıyor da. Bunlar belirti mi yaşayan var mı bu durumları covid bu mu
Aynı zamanda bi faranjit salgını da var bildiğim kadarıyla doktor bi arkadaşım bahsetmişti , gecelerin serinlemesi nispeten düşen sıcaklıklar devam eden yaz alışkanlıkları vs üşütmeye bağlı olabildiği gibi viral da olabiliyor demişti. Sonbahar geldi ucundan neticede
2 hafta önce eşim boğaz ağrısı, yüksek ateş, halsizlik şikayetiyle gitti test yapıldı negatif çıktı boğazların şişmiş demiş doktor2-3 günde toparladı aynı durum bir iki arkadaşımız daha yaşadı böyle bir salgın başladı sanırım şimdide, umarım sizinkide böyledir ama tedbirli olmakta fayda var geçmiş olsun.Kızlar geçen gün eşim boğaz ağrısı öksürük yaşadı. Sonra eşim bu durumu yaşamdan önce 10 aylık kızım geceleri huzursuzluk yapmaya başladı derken ateşi çıkmaya başladı dün doktora gittik boğazı kızarmış dedi. Antibiyotik verdi. Sonra bende boğaz batması ve burun tıkanıklığı başladı şimdide 29 aylık kızımda başladı burun tıkanıklığı sprey sıkıyorum açılmıyor da. Bunlar belirti mi yaşayan var mı bu durumları covid bu mu
Kışı endişeyle bekliyorum. Grip, covid vs birbirine girecek hep
Covid testi olmadan bilemeyiz. Ancak mevsim olarak şu süreçte alerji, soğuk algınlığı, grip gibi bir çok şey ile karşı karşıyayız. Bağışıklığınızı yükseltecek gıdalar tüketin, izole olun. Çalışıyorsanız rapor alın. Bekleyin.