• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid , faranjit,tonsilit..

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.067
1.429
333
Merhaba hanımlar , Ocak ayında Covid geçirmiştim boğaz kaşıntım harici orda bi rahatsızlık hissetmemiştim. Şimdi de boğaz ağrım var geniz akıntısı eşliğinde ve bademcik üstlerim beyaz beyaz noktalanmış.. daha önceleri iltihap derdik ancak bu Covid aklımızı aldı 2 yıldır .. teste de gitmek istemiyorum açıkcası hastaneler fazlasıyla kalabalık .. başına böyle bir şey gelmiş olan testini yaptıran vs vardır belki diye sormak istedim..Covid, faranjit ve enfeksiyon arasındayım kendi kendime ön teşhis için:)şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Geçmiş olsun. Ben de çok kötüyüm. İki gündür boğaz gıcıklaması ve balgam uyku uyutmuyor.

Bademcik taşı gibi bir şey mi?
Tuzlu gargara yapın ılık suyla.
Bende sık sık bademcik taşı olustugundan ya doktorun yazdığı gargarayi ya da tuzlu su gargarasini kullanıyorum 3 güne geçiyor.
Ama ne olduğunu öğrenmek için bir doktora gorunseniz mi?
Covid olmasa bile en azından doğru tedaviyle iyileşme süreniz kısalır.

Bademcik taşı gibi bir şey mi?
Tuzlu gargara yapın ılık suyla.
Bende sık sık bademcik taşı olustugundan ya doktorun yazdığı gargarayi ya da tuzlu su gargarasini kullanıyorum 3 güne geçiyor.
Ama ne olduğunu öğrenmek için bir doktora gorunseniz mi?
Covid olmasa bile en azından doğru tedaviyle iyileşme süreniz kısalır.
Bademcik taşını iyi tanıyorum :) ama bu döküntü beyaz noktalar şeklinde hani iltihap gibi … teşekkür ederim cevap iÇin✨

Merhaba hanımlar , Ocak ayında Covid geçirmiştim boğaz kaşıntım harici orda bi rahatsızlık hissetmemiştim. Şimdi de boğaz ağrım var geniz akıntısı eşliğinde ve bademcik üstlerim beyaz beyaz noktalanmış.. daha önceleri iltihap derdik ancak bu Covid aklımızı aldı 2 yıldır .. teste de gitmek istemiyorum açıkcası hastaneler fazlasıyla kalabalık .. başına böyle bir şey gelmiş olan testini yaptıran vs vardır belki diye sormak istedim..Covid, faranjit ve enfeksiyon arasındayım kendi kendime ön teşhis için:)şimdiden cevaplar için teşekkür ederim
Kovit pozitifiz aşırı derece bogaz agrısı var.
Doktor önce Boğaz enfeksiyonu olabilir test verin bademcikler çok kötü görünüyor negatif çıkarsa antibiyotik alın demişti.

Kovit pozitifiz aşırı derece bogaz agrısı var.
Doktor önce Boğaz enfeksiyonu olabilir test verin bademcikler çok kötü görünüyor negatif çıkarsa antibiyotik alın demişti.
Başka belirtiniz var mıydı ? Ben de sadece bu var tonsillit dedi antibiyotik ve gargara verdi bakalım 🤔

Önce boğaz agrısı gıcık hissi vardı.
Daha sonra belirtiler basladı tabi ateş baş bel eklem agrısı
Çok geçmiş olsun aynısını bayramda yaşadık hiç dert etmeyin 2/3 gün sonra azalarak bitiyor … o bitti mi derken bu olunca şaşırdım ben de .

Çok geçmiş olsun aynısını bayramda yaşadık hiç dert etmeyin 2/3 gün sonra azalarak bitiyor … o bitti mi derken bu olunca şaşırdım ben de .
Sağolun inşallah atlatmış oluruz düne göre biraz iyim.
O kovitten kalma bi sıkıntı da olabilir sizde faranjit vardır belki

Back