- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
Aci elma yagi yani adacayi yla tampon kullanarak kurtuldum ben Allahin izniyle.Merhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldim Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedim o kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.