• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen iltihap

bendede olmuştu mantar ben taharetlenirken elma sirkesi katıyordum taharet suyuna bide yaparmısınız bilmem ama gece yatmadan önce 3 diş kadar sarımsağı irice doğrayıp bi peçetenin arasına koydum. Daha sonra bunu ped kullanır gibi iç çamaşırıma koyup gece uyudum sabaha kadar durdu yani bu şekilde geçirmiştim mantarı isterseniz bi deneyin.
Birisi de sarımsak yutmamı söyledi cnm vücutta varsa atar dedi bakalım Allah razı olsun inşallah

Hayır zararı yok aksine faydalı olduğu birçok hastalık var. İbrahim Saraçoğlu bu kürü çok önerir. İnternetten bakınca hemen bulursunuz zaten. Geniz akıntısı zor geçer normalde, genizden gelen akıntı boğazı yara eder. Bunun da en kısa ve net çözümü çörek otu yağıdır. Her iki burun deliğinizden iki damla damlatın ama aralarında biraz zaman olsun aynı anda ikisine birden damlatmayın çünkü biraz yakıyor. Bir tarafın etkisi geçsin diğer tarafa öyle damlatın. İki gün yapsanız yeterli.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun insallah

Anadolu yakasında bildiğim bi yer yok ama fatihte istanbul eğitim araştırma hastanesinde Mehmet murat çakır çok ilgili ve iyi bir doktor. Benim sorunumu o çözdü bir hafta içinde kendime geldim.
O tarafta akrabalar var gecerim olmadı cnm cok saol Allah razı olsun

canım bol su iltihap için.dr ibrahim saraçoğlu kürlerini araştır mantar için. il

bendede olmuştu mantar ben taharetlenirken elma sirkesi katıyordum taharet suyuna bide yaparmısınız bilmem ama gece yatmadan önce 3 diş kadar sarımsağı irice doğrayıp bi peçetenin arasına koydum. Daha sonra bunu ped kullanır gibi iç çamaşırıma koyup gece uyudum sabaha kadar durdu yani bu şekilde geçirmiştim mantarı isterseniz bi deneyin.
yakmıyo mu sarımsak?

bende de aynısı oldu. vajinal fitil, krem, antibiyotik allah ne verdiyse kullandım. 3 doktora gittim hatta hataya gezmeye gitmiştim aynı durum başıma geldi doktor doktor koştum bilmediğim memlekette... ama yine yine yine yine oluyor. ilişkiye girmekten korkar hale geldim. partnerimde bir sorun görülmedi ama neden ben böyle oluyorum bilmiyorum. her gün duş, bakım hijyen gerekli her şeyi yapıyorum. çok can sıkıcı bir şey

Mantar bir nevi kif gibidir nemli alanda urer.Ic camasiriniz mutlaka %100 pamuklu kullanin ben ne zaman saten camasir giysem hemen kotu bir koku yapiyor,ic camasiri cok cok onemli.Birde dedigim gibi nemli birakmayin ic camasirinizi gerekirse gun asiri degistirin.Kasinti yapsa bile dayanmaya calisin derim.Hijyen saglamak amaciyla da sakin sabun,dus jeli tarzi seylerle yikamayin ph dengesini olumsuz etkileyip daha fazla mantarin yayilmasina neden olabilir.iltihap kismina gelince etki etmiyorsa dozajini yukseltturin,150 mg antibiyotikte var 1000 mg likta.Hatta igne antibiyotikler daha etkili diye biliyorum.sogan ,sarimsak olayida yardimci olur ama iltihabi gecirecek kadar etki etmez.

Bişi diyim mi bu senenin mikrobu böyle bende de bi yerden girdi bütün vücudumu gezdi ve tanıdığım bikaç kişide daha böyle oldu

Merhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldim😌 Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedim😒 o kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.
sirkeli suyla taharet ve gargara oneririm antibiyotik zaten mantar yapiyor

Canim öncelikle çok geçmiş olsun idrar enfeksiyonu için maydonoz kürü çok iyi geliyor birde turna yemisinin bitkisel ilaci var doktor öneriyor ilacı ama mantar enfeksiyonu için bunlar fayda sağlar mi bilmiyorum sürekli antibiyotik içme çünkü bir süre sonra direnç sağlıyor fayda etmemeye başlıyor Rabbim sifa versin insaAllah

Merhaba Hatuncanlarım
Yine ben geldim😌 Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum..
Fakat kafayı yemek üzereyim sıkıntım şöyle
yaklaşık 1.5 ay önce kasık ağrısı kaşıntı ve yanma nedeniyle kadın doğuma gittim bnden smear istedi 1 ay sonra sonuc çıkar dedi ve ilaç vermedi... neyse beklerken 2.5 hafta kadar sonra idrardan pembe leke gelince ve ağrım da artınca buraya konu açmıştım kızları dinleyip acile gittim zira randevu düşürmek zor idrar alındı ve enfeksiyon dendi antibiyotik yazdı düzenli bir şekilde kullandım hatta bitmeden smear sonucum geldi gittim sonucu öğrenmeye korka korka tabi bi sıkıntı yok sadece enfeksiyon ve mantar gözüküyor dedi smear 2 ay sonra bi daha alalım ilaç ister misin dedi dedim doktor bey 4hafta önce bi nedenle 1 kutu antibiyotik kullandım bir kutu da daha yeni bitirdim idrar yolu enfeksiyonu icin deyince bana fitil ve krem verdi 5 gündür kullanıyorum ama mantar enfeksiyonu geçmiş değil lavaboda gördüm çünkü. Dün birden boğazım da acımaya başladı şiddetli baş ağrısı geniz akıntısı falan aynaya baktım bademcik değilde küçük dilin orası iltihap gibi bisey olmuş şaşırdım malum yine randevu düşüremedim😒 o kadar antibiyotik nereye gitti? Bi yerde iltihap varsa vücudun baska yerlerine yayılır mı? Bu iltihabı vücuttan bitkisel yollarla nasıl atarım birisi sarımsak yutmamı söyledi ama bilmiyorum
biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bu ara sağlıkla imtihan ediliyorum ama yine de hamdolsun.

Yıllarca kronik vajinal enfeksiyonla ugraştım.. iğne, ilaç, fitil kullanmadığım kalmadı hep testlerde çıkıyordu. Kullandığım ilaçlar sol yumurtalığıma zarar vermişti.. hamile kalmamı engelledi.
Aylarca bebek için uğraştım enfeksiyondan dolayı tek yumurtan kalmış onda da tutunamıyordu.

En sonunda saraçoğluna denk geldim soğan kürünü dinledim.
Çaresizlikten soğan kürünü yaptım aynı zamanda o bölgeyi her banyo yapışımda elma sirkesi + su karıştırıp yıkadım.
Rabbimin vesilesi, mucizsesi ❤ o ay hamile kaldım ❤❤
Ve ilk kez o ay tahlillerim tertemiz çıktı..

hamilelik sürecinde de vücudumu korumak için günde 3 lt su içiyorum inanılmaz faydasını görüyorum.

Mutlaka soğan kürünü bi dinleyin.

Back