• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Covid biri yardım etsin lütfen 😭

Anneannem 82 yaşında, kalp ve tansiyon hastası artı olarak böbreklerinde birçok problem var ve astımı da var. Yoğun bakımda 1 hafta kaldı. Sapasağlam çıktı çok şükür ki. Üzmeyin kendinizi, mutlaka kendini toparlayacaktır. Allah acil şifalar versin. Benimde testim pozitif çıktı Allah kimseye yaşatmasın bunu 🙏🏻

80 yaşındaki akrabam yoğun bakımdan yeni çıktı üstelik kronik rahatsızlıkları da vardı. Şu an durumu gayet iyi. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah şifa versin
Boyle seyler duyup okuyunca bende umut doluyorum

Anneannem 82 yaşında, kalp ve tansiyon hastası artı olarak böbreklerinde birçok problem var ve astımı da var. Yoğun bakımda 1 hafta kaldı. Sapasağlam çıktı çok şükür ki. Üzmeyin kendinizi, mutlaka kendini toparlayacaktır. Allah acil şifalar versin. Benimde testim pozitif çıktı Allah kimseye yaşatmasın bunu 🙏🏻
Sızın nasıl geciyor?

Babam yogun bakımda 4 gündür ilk basamak covid tevadisi işe yaramadı cigerlerde ilerlemiş..Ankara'dan ilaç gelecekmiş bu nedir iyi olan varmı bu şekilde biri yardm etsin😭😭

Ben geçirmiştim yazın, sanırım ikinci doz uygulanacak babanıza .. çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Sızın nasıl geciyor?

İnanılmaz bir boğaz ağrısıyla başladı benim. Boğazım ve yanak içim bembeyaz iltihap. Bacaklarımda kuvvetsizlikle devam etti. Şimdi de tat ve koku duygum sıfır. Sabah çok kötüydüm üşüyordum da çok. ama çok şükür şu an çok çoook daha iyi hissediyorum.
Evde başka birine bulaştırırım diye aklım çıkıyor. Psikolojik olarak daha yıpratıcı. İlaçları kullanıyorum umarım ben ve tüm hastalar atlatabilir sorunsuz bir şekilde 🙏🏻

İnanılmaz bir boğaz ağrısıyla başladı benim. Boğazım ve yanak içim bembeyaz iltihap. Bacaklarımda kuvvetsizlikle devam etti. Şimdi de tat ve koku duygum sıfır. Sabah çok kötüydüm üşüyordum da çok. ama çok şükür şu an çok çoook daha iyi hissediyorum.
Evde başka birine bulaştırırım diye aklım çıkıyor. Psikolojik olarak daha yıpratıcı. İlaçları kullanıyorum umarım ben ve tüm hastalar atlatabilir sorunsuz bir şekilde 🙏🏻
Allah size de sifa versin en kısa zamanda.
Babam on gun once pozitif cıktı. Sansa bende onlardaydım ve karantınaya aldılar annemle beni de test yapmadılar. Oh sukur gectı galiba derken dun annem pozitif cıktı.
İkisinin de kronik hastalıkları var, bana hala test yapmadılar. Dısarı cıkmama da ızın vermiyorlar gıdıp parayla yaptırayım ıcım cok rahatsız evime bile donemıyorum. Sagım solum pozitif dedım, belirtin yoksa evden cıkamazsın dediler. Annemde de belırtı yoktu ama pozitif.. Bes gunum kaldı. Allah anneme babama da sifa versin, ınsallah bende belirti gostermem ama psikolojim okadar bozuk ki anlatamam. Cok sıgara ıcıyorum kendı adıma da korkuyorum.
Saglıkla sunu bir atlatalım adak adadım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Babam on gun once pozitif cıktı. Sansa bende onlardaydım ve karantınaya aldılar annemle beni de test yapmadılar. Oh sukur gectı galiba derken dun annem pozitif cıktı.
İkisinin de kronik hastalıkları var, bana hala test yapmadılar. Dısarı cıkmama da ızın vermiyorlar gıdıp parayla yaptırayım ıcım cok rahatsız evime bile donemıyorum. Sagım solum pozitif dedım, belirtin yoksa evden cıkamazsın dediler. Annemde de belırtı yoktu ama pozitif.. Bes gunum kaldı. Allah anneme babama da sifa versin, ınsallah bende belirti gostermem ama psikolojim okadar bozuk ki anlatamam. Cok sıgara ıcıyorum kendı adıma da korkuyorum.
Annenize belirti varmıydı test yaptılar?bende babamla annemle temaslıyım ama test yapmadılar sadece karantinadaym.birde anneniz babanız pozitif cıktıktan kaç gün sonra test verdi

Cok Tsk ederm rabbm Şifa versn sizede belirtiniz neydi?benm annemde babamda pozitif bana test yapmadılar karantinadayım babam iyi olsundagerisi hallolur

Annenize belirti varmıydı test yaptılar?bende babamla annemle temaslıyım ama test yapmadılar sadece karantinadaym.birde anneniz babanız pozitif cıktıktan kaç gün sonra test verdi
Babam pozitif cıktı ilk, anneme de bana da test yapmadılar. Temaslı kabul edildik ve karantınaya girdik. Annemın bır hafta sonra burnu tıkandı ve halsızlestı. Kronik hastalığı da var. Yası da 60.
Ozaman yaptılar test. Dokuzuncu gun dun yanı pozitif cıktı annemde.
Bana gene yapmadılar.
Ben hala belirsizim.belırsızlık cok yoruyor insanı.
Evde kendını nasıl koruyorsun?

Devlet hastaneleri ücretsiz testi yapıyor fakat lütfen çıkma. Tam 4,5 saat sırada bekledim, dışarıda soğukta titredim. Maskesini indiren aksıran öksüren doluydu. 1020.sıradaydım. Yanımda yeteri kadar para olmadığı için başka yere de geçemedim. Sıra bana geldiğinde boğazlarım ağrıyor tat duygum sanki azaldı dediğimde gülerek “burnun tıkalı o yüzden” dediler bilmiş bilmiş. Test yapmadan geri yolluyorlardı üstelik. Herkese test yapmıyorlar. Tartıştım bir de, öyle test yaptılar. Yani tavsiyem mutlaka iyi bir hastanede testi yaptırman olur. Kendini riske atma. Tabi belki şehirden şehire de farkediyordur. Benim sonuçlarım 10.saatte belli oldu. Oradaki görevli takviye C vitamini almamı söyledi. Bende suda eriyen vitaminlerden aldım. Siz de evdeyken bağışıklığınızı güçlendirecek şeyler tüketin mutlaka. Belirti olarak da anlaşılıyor vücudunuzda bir şeyler ters gidiyor anlıyorsunuz. Normal gripten farklı.
İnşallah ailenizde sağ salim atlatır. 🤲🏻 İçini rahat tut, dediğim gibi anneannemde bir ton kronik hastalık var. yoğun bakımdan çıkamayabilir bile dedi doktorlar. günlerce ağladık durduk. Ama şükür ki çooook iyi şu an. :)

Ay canım benim gecen gün sıkıntılı günler deyince belki anlatmak istemiyorsun diye sormadim. Cok cok geçmiş olsun insallah atlatirsiniz hep birlikte. Sigarayi azaltin bol sarimsak ,c vitamini ,sirke , sogan sogus yapın bunlar bağışıklık arttiyor diye biliyorum. Sogqn sogusu kekikle bol limonlu yiyin.
Her hastaya şifa versin Allah. ❤

Back