Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de dün 1. Doz aşımı oldum. Bir çok uzman görüşü aldım, sürekli olarak uzmanların YouTube videolarını da izliyorum. Aşı olan hamilelerde herhangi bir problem yaşanmamış. Söylediğiniz gibi henüz hamile değilken aşıları olmak daha mantıklı, sonrası daha stresli olacak. Dilerim istediğiniz zaman müjdeli haberi almak nasip olsunBen de gebelik planlıyorum, araştırmalarım sonucu olmaya karar verdim. Gebelikte ilk 3 ay önerilmiyor aşı olmak. Ben şuan hamile olmadığıma eminim, bugün ilk dozumu olacağım. 1 ay sonra ikinci dozu da olduktan birkaç hafta sonra korunmayı bırakmak niyetindeyim. Sonuçta gebe kalırsam çok sık hastane ortamına gidip geleceğim, daha hassas olacağım vs. Bu yüzden önceden önlem almak istiyorum.
Hamileliğin ilk 3 ayından sonra olunabileceğini söylüyor uzmanlar. Ben dün 1. Doz aşımı oldum. Hamile kalmadan aşılama işlerini tamamlamak daha mantıklı geldi, sonrası daha stresli olacakBende çok merak ediyorum hamilelik öncesi zararı olur mu diye keşke ikinci çocuğu önceden yapıp bu kadar muallakta kalmasaydim çok pişmanım
Ben gebeliğin 18. Haftasında oldumBen de dün 1. Doz aşımı oldum. Bir çok uzman görüşü aldım, sürekli olarak uzmanların YouTube videolarını da izliyorum. Aşı olan hamilelerde herhangi bir problem yaşanmamış. Söylediğiniz gibi henüz hamile değilken aşıları olmak daha mantıklı, sonrası daha stresli olacak. Dilerim istediğiniz zaman müjdeli haberi almak nasip olsun
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen gebeliğin 18. Haftasında oldum
Amin ama korkmayın bilime güvenin bence çünkü aşıyı yapan doktor gebelikte bağışıklık sistemin baskılandığından daha ağır sonucları olabiliyor ve risk durumu söz konusu olduğunda biz bebektense anneyi tercih edip ilaç protokolünü uyguluyoruz demişti. Ve bi arkadaşım da gebeyken oldu hafif geçirdi ama doğuma kadar aylarca kan sulandırıcı iğne kullandı pıhtılaşma değeri düşmediği için yani hafif geçirende de bu tarz şeyler ıluyor arka planda.Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet çok haklısınız, bilime güvenmek gerekAmin ama korkmayın bilime güvenin bence çünkü aşıyı yapan doktor gebelikte bağışıklık sistemin baskılandığından daha ağır sonucları olabiliyor ve risk durumu söz konusu olduğunda biz bebektense anneyi tercih edip ilaç protokolünü uyguluyoruz demişti. Ve bi arkadaşım da gebeyken oldu hafif geçirdi ama doğuma kadar aylarca kan sulandırıcı iğne kullandı pıhtılaşma değeri düşmediği için yani hafif geçirende de bu tarz şeyler ıluyor arka planda.