- 11 Aralık 2018
- 40.450
- 251.297
- 598
İyi de dert olan ne? Zorunlu olmayan bir şey için neden rapor almaya çalışıyorsunuz? Aklınızdan geçen ne?İşte tuhafta olsa bana dert oldu
Altından ne çikacak bende çok merak ediyorum cipsim nerda çayım?İyi de dert olan ne? Zorunlu olmayan bir şey için neden rapor almaya çalışıyorsunuz? Aklınızdan geçen ne?
Hayır asi bende reaksiyona sebep olacağından dolayı asi olmamalı diye dedim
Evet şu an zorunlu değil ama bir şekilde zorunlu hale gelirse
Bir araştırmaya göre 1.9 milyon dozdan 21’inde anafilaksi vakası görülmüş. Hepsi kısa sürede iyileşmiş. O yüzden yarım saat bekletiyorlar. Yani aşı olmayacak kadar ciddi bir durum değil.Ölme eşeğim ölme diyorum
Virüsten kırılan İtayada İspanyada İngilterede bile zorunlu olmadı. Olursa dahi, bedeniniz alerjik belli ki doktorlar da manyak değil ya alerjik insanlara zorla aşı yapıp ölümlerine sebep olsunlar... yazdığınız şeyler cidden acaip
Aradığım cevap buydu teşekkür ederim doktorum kararsız cevap verdiği için kafam karıştiBir araştırmaya göre 1.9 milyon dozdan 21’inde anafilaksi vakası görülmüş. Hepsi kısa sürede iyileşmiş. O yüzden yarım saat bekletiyorlar. Yani aşı olmayacak kadar ciddi bir durum değil.
Bir araştırmaya göre 1.9 milyon dozdan 21’inde anafilaksi vakası görülmüş. Hepsi kısa sürede iyileşmiş. O yüzden yarım saat bekletiyorlar. Yani aşı olmayacak kadar ciddi bir durum değil.
Ben bi ara aşıdan sorumlu doktordum, aşı kılavuzunda ürtiker durumunda yapılmasında sorun olmadığı yazıyor isterseniz siz de okuyabilirsiniz, ürtikerli birçok hasta gelip bana danıştığında hepsine onay verdim ve hiçbirinde anaflaksi vb gelişmedi. Ürtikerden bağımsız olarak aşının alerji yapma riskinin olduğu bildiriliyor bize, ben de hastalara bu bilgiyi mutlaka veriyorum ama aşı polikliniğinde aktif çalışmış bir doktor olarak bugüne kadar hiçbir hastamda bırakın anaflaksiyi alerji bile gelişmedi. Yine de yüzde yüz sıkıntı olmaz diyemem sadece tüm bilgilendirmeyi bu şekilde yapıyordum.Arkadaşlar derdim şu, kronik ürtikerim var ve iki aydır felaket aktif durumdayım ilaçlarımın dozunu artırdık ama iki haftam daha var ne kadar kontrol altına alinacak belli değil covid aşısina da doktorum alerji yapmaz diyemem dedi yaptırma olmazsa dedi ama bunun için herhangi bir rapor almam gerekir mi arada kalmış durumdayım bilgisi olanlar varsa yardımcı olur musunuz
Ben doktor değilim. Siz yine de bir alerji hekiminden görüş alın.Aradığım cevap buydu teşekkür ederim doktorum kararsız cevap verdiği için kafam karışti
Yahu yaslı inslarda yok yok hastaliklar gelmiş ürtiker den aşı olmasam rapor alsam olur mu diyor olma sen zaten kim zorluyor konu ne amaci ne hiç anlamadımBen doktor değilim. Siz yine de bir alerji hekiminden görüş alın.
Bu arada ürtiker tedavisi çok basit bir hastalık. Cildiyeye değil alerji/immünoloji hekimine görünün.
Onu o zaman dusunursunuzEvet şu an zorunlu değil ama bir şekilde zorunlu hale gelirse
Aaaa litfen amaaaaa benimki 2 sene surduyduBen doktor değilim. Siz yine de bir alerji hekiminden görüş alın.
Bu arada ürtiker tedavisi çok basit bir hastalık. Cildiyeye değil alerji/immünoloji hekimine görünün.
Ben de çok çektim. Doktorunu bulunca 2 haftada iyileştimAaaa litfen amaaaaa benimki 2 sene surduydu
Aşı olmak istemiyorsanız olmazsınız ne raporu?Hayır asi bende reaksiyona sebep olacağından dolayı asi olmamalı diye dedim
Ben de anatomi prof’u bir akupunkturcu bulup onunla iyilestim. Sende ne tedavi uyguladilar kudra? Hayir akupunkturun etkisi gecerse vs aklimda olsunBen de çok çektim. Doktorunu bulunca 2 haftada iyileştimolay hastalıkta değil doktordaymış
Oturup hayal kurup soru mu soruyorsunuz?Evet şu an zorunlu değil ama bir şekilde zorunlu hale gelirse
Çok yakınımın kronik ürtikeri var.ayda bir iğne yaptırıyor.yasi 56.surekli görüyorum.gercekten dayanılarak gibi değil.biraz iş yapsa bir hafta hastalanıyor kolları şişiyor.ates basması daha neler neler.sizde bilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.Arkadaşlar derdim şu, kronik ürtikerim var ve iki aydır felaket aktif durumdayım ilaçlarımın dozunu artırdık ama iki haftam daha var ne kadar kontrol altına alinacak belli değil covid aşısina da doktorum alerji yapmaz diyemem dedi yaptırma olmazsa dedi ama bunun için herhangi bir rapor almam gerekir mi arada kalmış durumdayım bilgisi olanlar varsa yardımcı olur musunuz
Ya benim tanıdığım kadın 15 yıldır falan kronik ürtiker.surekli iğne ve kortizon kullanıyor.gercekten çok kötü durumda.gorunce çok üzülüyorum.yasi var 56 yaşında.sizin olduğunuz tedaviden haberi yoktur belki eğer biraz bilgi verirseniz bende hemen söyleyeyim yazık tedavi olsun.Ben de anatomi prof’u bir akupunkturcu bulup onunla iyilestim. Sende ne tedavi uyguladilar kudra? Hayir akupunkturun etkisi gecerse vs aklimda olsunCunku senin de bildigin gibi urtikerde her kafadan bir ses cikiyor ve neticede kortizona bagliyorlar
Aşıyı dağ başında olmuyorsunuz. Hastane ortamında her yanınız doktor hemşire ilaç dolu en güvenli ortamda oluyorsunuz. Alerjik bir durum olursa anında müdahale edilir sorun ortadan kalkar. Benim de alerjik bir bünyem var. Neye ne zaman tepki göstereceği belli değil, ne yapayım şimdi çileğe de alerji geliştirebilirim ekmeğe de süte de ne yapayım serumla mı besleneyim? Bir hafta boyunca hastanede yattım penisilin tedavisi oldum hiçbir problem yaşamadım. Endoskopi oldum verdikleri ilaca alerjim gelişti ayılırken nefes alamadım oksijen verdiler iğne yaptılar düzeldim. Nezaman neye alerjin olacağını bilemezsin, bir ihtimal için de bu kadar tehlikeli bir hastalığın aşısını olmamak aşırı saçma.Aradığım cevap buydu teşekkür ederim doktorum kararsız cevap verdiği için kafam karışti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?