Covid aşısı olamam için rapor verilir mi diyeNe için rapor alacaksınız anlayamadım
Teşekkür ederim direk immünoloji ye gidemiyorum ama cildiye doktorumla bir görüşürüm bu konuyuSinovac o anlamda daha güvenilir dilerseniz başka doktorlarla istişare edin.
Biontech canlı aşı olması sebebiyle alerji ihtimali daha yüksek.
Kar zarar oranını tesbit etmek lazım aşı sıranız geldiğine göre öncelikli bir durumdasınız insanlarla ne kadar muhatapsınız kendinizi nereye kadar koruyacaksınız, yada alerji durumunuz krize sokacak vaziyete de gelebilir bu durumu ancak tıp fakültesinde mikrobiyoloji ve immunoloji hocaları ile görüşmek lazım.
Size kimseCovid aşısı olamam için rapor verilir mi diye
İyi de mikrop raporu var gelmeyim mi diyecek :)Covid aşısı olamam için rapor verilir mi diye
Teşekkür ederim direk immünoloji ye gidemiyorum ama cildiye doktorumla bir görüşürüm bu konuyu
Hayır asi bende reaksiyona sebep olacağından dolayı asi olmamalı diye dedimSize kimse
Ası olabilir diye rapor veremez
Bunu mu kastettiniz
Demeyecek ama asi da anaflikaiyeye sebep olursa daha riskli benim içinİyi de mikrop raporu var gelmeyim mi diyecek :)
Yani yine anlamadımHayır asi bende reaksiyona sebep olacağından dolayı asi olmamalı diye dedim
Biontech canlı aşı değil. Hatta içinde virüs bile yok. Mrna aşısı.Sinovac o anlamda daha güvenilir dilerseniz başka doktorlarla istişare edin.
Biontech canlı aşı olması sebebiyle alerji ihtimali daha yüksek.
Kar zarar oranını tesbit etmek lazım aşı sıranız geldiğine göre öncelikli bir durumdasınız insanlarla ne kadar muhatapsınız kendinizi nereye kadar koruyacaksınız, yada alerji durumunuz krize sokacak vaziyete de gelebilir bu durumu ancak tıp fakültesinde mikrobiyoloji ve immunoloji hocaları ile görüşmek lazım.
E olmayın. Aşı zorunlu değil ki. Ne tuhaf bir istek bu.Hayır asi bende reaksiyona sebep olacağından dolayı asi olmamalı diye dedim
Evet şu an zorunlu değil ama bir şekilde zorunlu hale gelirseYani yine anlamadım
Aşı zaten istege baglı değil mi?
Rapora ne için gerek görüyorsunuz
Biontech canlı aşı değil. Hatta içinde virüs bile yok. Mrna aşısı.
İşte tuhafta olsa bana dert olduE olmayın. Aşı zorunlu değil ki. Ne tuhaf bir istek bu.
Demeyecek ama asi da anaflikaiyeye sebep olursa daha riskli benim için
Ayy o zaman düşünürsünüzEvet şu an zorunlu değil ama bir şekilde zorunlu hale gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?