Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭

canım hanımlar,kusuruma bakmayın şehir dışına çıkmam gerekti ve şu an siteye girebildimmm :)) hemen bakalımmm:

sorularınızı birazdan detaylı irdeleyip cevaplamaya çalışacağım :)) rica ederim,siz de hoşgeldiniz :)
Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım Otrera
Ben de hamilelikte düşünmüyorum ama emzirme dönemi için isterim
emzirme döneminde aşılanabilirsin canım benim,sakıncası yok,tavsiye ediliyor hatta, yazı paylaşmıştım dur sana alıntı yapayım :)
Otreracım, emziren anneler için yazmışsın
O zaman ben de bir soru sorayım
2 doz sinovac aşısı olanların 3.dozu biontech olması mantıklı mıdır
canım ben kendim hatırlarsın belki,ilk sağlık çalışanları aşılanırken aşılanmıştım,2 doz sinovac olmuştum. ancak 3. dozumu biontech olmayı düşünüyorum. yaptığım araştırmalar sonucunda 2 sinovac 'ın üzerine tekrar sino değil de biontech yapılırsa koruyuculuğunun çok yüksek olduğunu okudum. bence evet mantıklı o yüzden :))
Alerji ve Covid ^_^ Hos daha once yazmistim, minik bir hatirlatma olsun.
tabi kiii, kusura bakma canım, şehir dışındaydım dediğim gibi,bugün bakacağım eski sayfalara tekrardan,bi derleyip toparlayacağım,alerjiyi ilk sıraya alıyorum söz

Harikasin, dort gozle bekliyorum.

Yaa birtanesin

Antidepresan ilaç kullanıyorum, 3 farklı ilaç

Aşı olmak için beklemeli miyim ?
Yada ilaç kullanırken aşı olayım mı ? ( şimdilik 1 yıl gibi bu ilaçları kullanirsin dedi dr'um )

Doktorumu sorularla boğmamak için sizden fikir almak istedim
Şimdiden teşekkür ederim

canım bak bu sayfada :))
Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım Otrera
Ben de hamilelikte düşünmüyorum ama emzirme dönemi için isterim

Delta varyantı hakkında her şey lütfen
eveeet,delta ve diğer varyantları ele almayı düşünüyorum ,merak etmeyin,yapacağım en yakın zamanda :)
çoklu ilaç kullanımı veya ilaç etkileşimi olarak ele alabiliriz bunu.. çünkü tek tek bu tarz sorular sorulursa,hakkında araştırma yapılmış konulara girmeyebilir. ben anladım demek istediğinizi,değinmeye çalışacağım merak etmeyin :))

Bir yerde mesajinizi gordum bagisikligi baskilanan kisilerde aşi antikor olusturamiyor yazmissiniz.
Aklima takildi kuzenim ulseratif kolit hastasi ilk asidan sonra (aşıyla alakasiz bir sekilde o doneme denk gelmisde olabilir) hastaligi resmen coştu.
2.aşıdan önce ilacinin icerisine kortizon takviye yapmaya basladilar.
Bu durumda 2.aşıyı yaptirmasinin bir anlamı kalmamışmı oluyor acaba?

şu anda kafam çok kalabalık,mutlaka uygun vakitte sakin kafayla okuyup elimden geldiğince yorum yapmaya çalışacağım :)

hatta immün süprese hastalarda ve otoimmün hastalığı olanlarda covid ve aşılama konusunu araştırabilirim :))

merhabalar hanımlar!

1. alerjik bünyelerde aşılama olur mu, olursa zararları nelerdir?
2.immünsüpresif ve kronik-otoimmün hastalığı olan bireylerde aşılama gerekli midir? aşılama yapılırsa etkisi olur mu? vb
3.delta varyantı nedir? delta'ya dair her şey

bu haftanın konuları! çalışmalara başlamış bulunmaktayım. biraz detaylı ve sayıca fazlaca başlık olduğu için 2-3 günü bulur tamamlamam yazıyı.

sabrınız ve ilginiz için teşekkür ederim,görüşmek üzere !

Alerji ve Covid ^_^ Hos daha once yazmistim, minik bir hatirlatma olsun.
sorularınıza cevap bulacağınızı düşünüyorum :)

kronik ,otoimmün hastalığı olanlarda aşılamaya değineceğim :)))

Beyninin her bir kıvrımından öperim. ^_^ Bunca işin gücün arasında araştırıp, yazıyorsun. Bizim payımıza da sabretmek düşsün. Düşsün yani, olsun o kadar.

Profil mesajinizi gördüm de az önce döşümün sol böğrü ağrıyor neden ola ki demek geldi içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…