Covid-19 ve Merak Edilen Her Şey 💭

bu sorunun bu topikle ilgisini anlayamadımmm :) biraz daha açar mısın :)
Yani demek istiyorum ki kovid 19 u vücuda aldık, ilaç kullandık yada kullanmadan iyileştik. Bu virüs tamamiyle vücutta yok oluyormu yoksa uzun yıllar hiçbir belirti vermeden vücutta kalıp bambaşka bir hastalık olarak ortaya çıkabilir mi? Örnek vererek anlatayım dedim ama öyle de anlatamadım galiba

Bakan covid gecirenlerin 3 yıl icinde olme ihtimalleri olduğunu aoyluyordu bi video da

Hocam sinovac mi biontec mi? Hangisinde neden?
Saygılar

Bakan covid gecirenlerin 3 yıl icinde olme ihtimalleri olduğunu aoyluyordu bi video da
Kastettiğim tekrar kovid geçirmek değil. Kovid vücudumuzda kalıp yıllar sonra başka bir hastalık olarak ortaya çıkabilir mi?
Arkadaşım bu akşam benim kafa biraz gidik galiba ya pek doğru anlayamıyorum pek doğru anlatamıyorum sanırım

Ben sizi anladım. Bakan da 3yılda ölünebilir demişse demekki var hortlayıp biryerden vurma ihtimali. Dün aşı olduk bugün covide yakalandığımız günki gibi halsizlik,ağrı sızı çektik resmen. Bu meret hastalıktan herşey beklenir.

Hayırlı olsun topik Otrera

Çok geçmiş olsun
İnşaallah olumsuz etkiler biran önce biterde rahatlarsınız
Aşınız da hayırlı olsun :)

anladım şimdi,hemen not alıyorum bunu da :))
Hayırlı olsun çok güzel ve faydalı bir topik teşekkür ederiz

Vücuttata enfeksiyon hali varsa aşı vurulmamasinin sebebi nedir?
çok teşekkür ederim canım,hemen not alıyorum
Hocam sinovac mi biontec mi? Hangisinde neden?
Saygılar

buraların kralı o bambaşkaaa
otrera başkan otrera başkan çok yaşaaa

ben gedikli olurum hemen
ya hahahahahah,deli kadın,hoşgeldiniz ikiniz de C ceycey0406

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…