- 4 Nisan 2019
- 349
- 1.248
- 63
- Konu Sahibi tugcesyaman
-
annede çok çok ağır semptomlar yoksa emzirme kesilmiyor. maske takılarak devam ediliyorMerhaba benim sorum cok farkli esimdede covid cikti ve 5 aylik kziimiz var bu surecte bebekle nasil temas kuracaksiniz ben henuz test yaptirmadim doktorlar bebekle alakali ne söylediler gercekten cok merak ediyorum.
Durumunuz ağır değilse kullanmayın kendinizi gözlemleyin ona göre kullanin
Konu sahibi sanırım 6 günden sonra emmezse sağıp biberonla veririm demek istemişİlaç süte geçtiği için emzirmeyin diyor. Sağıp biberonla vermek ne alaka yani? 6 günden birşey olmaz ya stres yapıp sütünüzü azaltmayın. Çabuk atlatırsınız umarım, geçmiş olsun.
Merhabalar. Covid 19 pozitif cikti simdi 5 gun bi ilac kullanicam doktor 6 gun emzirme dedi. Bebegim 2 aylik daha mama takviyesi zaten aliyodu ama emmeyi birakir mi ? Kafama cok takiyorum. Sutum gitmesin diye surekli sagip cope aticam ama bidaha istemezse diye tedirgin oldum. En kotu sagip biberonla veririm diyorum ama en cok bunun vicdan azabini duyuyorumbasina gelen varmi herhangi bi sebepten ara verip devam eden vs
Emmeyi sonradan reddederse sagip biberonla veririm demek istedim. Tesekkur ederimİlaç süte geçtiği için emzirmeyin diyor. Sağıp biberonla vermek ne alaka yani? 6 günden birşey olmaz ya stres yapıp sütünüzü azaltmayın. Çabuk atlatırsınız umarım, geçmiş olsun.
Tesekkur ederim benim agrilarim atesim oldu malesef o yuzden ilaclarimi kullaniyorumHaddime değil elbette ama bir sağlık personeli olarak şunu söylemek istiyorum eğer kendinizi iyi hissediyorsanız ilacı almanıza gerek yok .zencefil , zerdeçal, sarımsak gibi bağışıklık destekleyici bir beslenme ile toparlarsınız 1 2 haftaya ama elbette bu sizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı doktoru dinlemekte yarar var tabi . Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun. Dr bana da ilacı kullanacağım için emzirmememi söylemişti. İlaç etkisi bebeğe geçmesin diye . Sen sağıp dök. Sütün azalmaz. Emme refleksi de kolayına geçmez bebeğin. Canını sıkma.Merhabalar. Covid 19 pozitif cikti simdi 5 gun bi ilac kullanicam doktor 6 gun emzirme dedi. Bebegim 2 aylik daha mama takviyesi zaten aliyodu ama emmeyi birakir mi ? Kafama cok takiyorum. Sutum gitmesin diye surekli sagip cope aticam ama bidaha istemezse diye tedirgin oldum. En kotu sagip biberonla veririm diyorum ama en cok bunun vicdan azabini duyuyorumbasina gelen varmi herhangi bi sebepten ara verip devam eden vs
Gerekmedikce cocuklara test yapmiyolarmis. Benim 3 yasinda bi kizim var oda hafif ateslendi 2 gun o yuzden onuda pozitif gibi dusunuyoruz ama test yapilmadi. Bebegede maskeyle yaklasiyorum surekli elimi yikiyorum ama varmi yokmu bilmiyorum tabiki. Gorunurde bi skintisi yok ama cok sukurMerhaba benim sorum cok farkli esimdede covid cikti ve 5 aylik kziimiz var bu surecte bebekle nasil temas kuracaksiniz ben henuz test yaptirmadim doktorlar bebekle alakali ne söylediler gercekten cok merak ediyorum.
Anladım O zaman yapacak birşey yok umarım cabuk atlatırsınız çok geçmiş olsunTesekkur ederim benim agrilarim atesim oldu malesef o yuzden ilaclarimi kullaniyorum
Merhabalar benim esim rizeye gitti cayimiz var onu kesmek icin orda babasindan kapti. Ona birsey olmadi ben rahatsizlandim geldigi zaman. Test yaptirdim pozitif benden sonra o yaptirdi pozitif cikti. Burda o kdar dikkat ediyoduki. Ustelik bu ilac getiren saglik personellerini tasidi 5 ay boyunca kismet iste orda kaptiÖncelikle geçmiş olsun. Konudan bağımsız ama covid pozitif olanlar hastalık nasıl bulaştı biliyor musunuz? İş yerinde mi , markete mi gittiniz? Ben yürüyüş ve market dışında dışarı çıkmıyorum uzun süredir ama artık o kadar çok kişide duymaya başladım ki nerelere gitmeyeyim nasıl dikkat edeyim bilemiyorum
Ya herkes mi bilir kişi oldu bu ülkede. Hanımefendi dünyanın altını üstüne getiren bir virüs nedeniyle hasta, siz nasıl kendine göre kullan ya da kullanma diyebiliyorsunuz? Bu ülkede doktorun bilgisinin tavsiyesinin hiç mi önemi kıymeti yok? Uygun görülmese hanımefendi nereden bulacak o ilacı? Biraz ne dediğimizi bilelim ya, can var işin ucunda can. Velev ki emzirmesin velev ki bebek memeyi reddetsin. Annesinin Allah korusun hayatından daha mı önemliymiş bebeğin meme emmesi?Durumunuz ağır değilse kullanmayın kendinizi gözlemleyin ona göre kullanin
Merhabalar benim esim rizeye gitti cayimiz var onu kesmek icin orda babasindan kapti. Ona birsey olmadi ben rahatsizlandim geldigi zaman. Test yaptirdim pozitif benden sonra o yaptirdi pozitif cikti. Burda o kdar dikkat ediyoduki. Ustelik bu ilac getiren saglik personellerini tasidi 5 ay boyunca kismet iste orda kapti
Hangi ilaclar ? Bende iki cesit ilac kullandim ve emzirdimMerhabalar. Covid 19 pozitif cikti simdi 5 gun bi ilac kullanicam doktor 6 gun emzirme dedi. Bebegim 2 aylik daha mama takviyesi zaten aliyodu ama emmeyi birakir mi ? Kafama cok takiyorum. Sutum gitmesin diye surekli sagip cope aticam ama bidaha istemezse diye tedirgin oldum. En kotu sagip biberonla veririm diyorum ama en cok bunun vicdan azabini duyuyorumbasina gelen varmi herhangi bi sebepten ara verip devam eden vs
Iki tane tanıdığımda bebek emmeyi bıraktıktan sonra göğüslerinde kitle tespit edildi ve meme kanseri çıktılar. Bebek bazen bu yüzden emmeyi kesebiliyormus. Allah korusun. Sizi korkutmak istemem ama bi kontrol ettirmenizde fayda var.Çok geçmiş olsun öncelikle. Sizin saglığınız şu an herşeyden daha önemli siz iyi olun ve bebeğinizin yanında olun inşallah. En kötüsü mamaylada büyür. Benimde bebeğim 9aylık.12günlükken birden meme emmeyi bıraktı. Ne yaptıysam emmedi. Ogünden beri sagarak veriyorum bende. Çok kötü bir duygu bebeğin seni reddetmesi. Ama ne yapalım saglık olsun her şey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?