Covid 19 pozitif cikti ilac kullanirken emzirmeyi birakmak 😪

tugcesyaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
159
107
33
Merhabalar. Covid 19 pozitif cikti simdi 5 gun bi ilac kullanicam doktor 6 gun emzirme dedi. Bebegim 2 aylik daha mama takviyesi zaten aliyodu ama emmeyi birakir mi ? Kafama cok takiyorum. Sutum gitmesin diye surekli sagip cope aticam ama bidaha istemezse diye tedirgin oldum. En kotu sagip biberonla veririm diyorum ama en cok bunun vicdan azabini duyuyorum basina gelen varmi herhangi bi sebepten ara verip devam eden vs

kullandığınız ilaç hangisi?

Daha çok küçük annesi tekrar alışır inşallah sen bir an önce iyi olmana bak.
Memeyi tutmazsa da silikon uç denersin. Emzirme destek sistemi denersin onları kafana takma. Ayrıca dediğin gibi aylarca bebeğini sagdigi sütle biberonla besleyenler de var imkansız değil yani.
Şuan anne sütünden daha önemli olan annesinin iyi olması o yüzden bir an önce ilaçlarını kullanıp iyiles inşallah gerisi hallolur.

cok gecmis olsun. daha cok kucuk bebeginiz. tekrar alisir merak etmeyin. süt temizledigi zaman emzirme kampi yaparsiniz. googleda aratinca emzirme kamplari ile ilgili pek cok bilgi cikacaktir. eminim hemencecik ona da alisir.

doktor ilac vermis kullanma diyenler var, neye dayanarak soyluyorsunuz bunu! bu nasil bir cehalet, nasil bir hadsizlik!

İlaç süte geçtiği için emzirmeyin diyor. Sağıp biberonla vermek ne alaka yani? 6 günden birşey olmaz ya stres yapıp sütünüzü azaltmayın. Çabuk atlatırsınız umarım, geçmiş olsun.
İlaç kullandığım sürece sağıp atacağım ama ilaç bittikten sonra emmek istemezse sağıp biberonla veririm demek istemiş.

bi şey olmaz önemli olan şu an canınızın sağlığı, meme yerine anne sütünden sağlıklı mamalar var artık ama Allah korusun size bişey olursa sizin yeriniz dolmaz.onun için siz tam gaz yüksek moralle kendinizi bakıma alın ilaçlarınızı aksatmayın.geçmiş olsun.

Durumunuz ağır değilse kullanmayın kendinizi gözlemleyin ona göre kullanin
Siz iyi misiniz??? Boyle bir tavsiye mi verilir! Benim bir yakinim 5 gun ilaclarini duzenli aldigi halde kotulesti ve hastaneye yatti sonunda. Ilaclara ragmen cigerine indi. Siz nasil ilaclari kullanma diyerek vebal alabiliyorsunuz?

Haddime değil elbette ama bir sağlık personeli olarak şunu söylemek istiyorum eğer kendinizi iyi hissediyorsanız ilacı almanıza gerek yok .zencefil , zerdeçal, sarımsak gibi bağışıklık destekleyici bir beslenme ile toparlarsınız 1 2 haftaya ama elbette bu sizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı doktoru dinlemekte yarar var tabi . Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…