- 8 Kasım 2019
- 159
- 107
- 33
- Konu Sahibi tugcesyaman
-
kullandığınız ilaç hangisi?Merhabalar. Covid 19 pozitif cikti simdi 5 gun bi ilac kullanicam doktor 6 gun emzirme dedi. Bebegim 2 aylik daha mama takviyesi zaten aliyodu ama emmeyi birakir mi ? Kafama cok takiyorum. Sutum gitmesin diye surekli sagip cope aticam ama bidaha istemezse diye tedirgin oldum. En kotu sagip biberonla veririm diyorum ama en cok bunun vicdan azabini duyuyorumbasina gelen varmi herhangi bi sebepten ara verip devam eden vs
Merhabalar. Covid 19 pozitif cikti simdi 5 gun bi ilac kullanicam doktor 6 gun emzirme dedi. Bebegim 2 aylik daha mama takviyesi zaten aliyodu ama emmeyi birakir mi ? Kafama cok takiyorum. Sutum gitmesin diye surekli sagip cope aticam ama bidaha istemezse diye tedirgin oldum. En kotu sagip biberonla veririm diyorum ama en cok bunun vicdan azabini duyuyorumbasina gelen varmi herhangi bi sebepten ara verip devam eden vs
İlaç kullandığım sürece sağıp atacağım ama ilaç bittikten sonra emmek istemezse sağıp biberonla veririm demek istemiş.İlaç süte geçtiği için emzirmeyin diyor. Sağıp biberonla vermek ne alaka yani? 6 günden birşey olmaz ya stres yapıp sütünüzü azaltmayın. Çabuk atlatırsınız umarım, geçmiş olsun.
Siz iyi misiniz??? Boyle bir tavsiye mi verilir! Benim bir yakinim 5 gun ilaclarini duzenli aldigi halde kotulesti ve hastaneye yatti sonunda. Ilaclara ragmen cigerine indi. Siz nasil ilaclari kullanma diyerek vebal alabiliyorsunuz?Durumunuz ağır değilse kullanmayın kendinizi gözlemleyin ona göre kullanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?