- 8 Kasım 2019
- 159
- 107
- 33
- Konu Sahibi tugcesyaman
Ben sadece plaquenil kullaniyorumHangi ilaclar ? Bende iki cesit ilac kullandim ve emzirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece plaquenil kullaniyorumHangi ilaclar ? Bende iki cesit ilac kullandim ve emzirdim
ama bebeğe gecmesmi bu şekildeBi akrabam da pozitif çıktı ama bebişini emzirmeye devam etti. Çok geçmiş olsun.
Bizzat bir hekim tarafından muayene olup kendisine ilaç verilen hastaya, bir sağlıkçı olarak kendinizi iyi hissediyorsanız ilacı almanıza gerek yok demenizi çok yanlış buldum. Eğer gerekli olmasaydı ilaç verilmezdi. Lütfen böyle yanlış yönlendirmeler yapmayalımHaddime değil elbette ama bir sağlık personeli olarak şunu söylemek istiyorum eğer kendinizi iyi hissediyorsanız ilacı almanıza gerek yok .zencefil , zerdeçal, sarımsak gibi bağışıklık destekleyici bir beslenme ile toparlarsınız 1 2 haftaya ama elbette bu sizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı doktoru dinlemekte yarar var tabi . Geçmiş olsun
Haklisiniz ama semptomlar ve ağırlıkları kişiden kişiye ciddi değişiklikler gösteriyor ilaçlar ise bağışıklık sistemini ciddi olarak baskılıyor malesef o yuzden covid gibi viral hastalıklarda ilaç tedavisinden önce bağışıklık destekleyici tedavi gerekiyor tabi bu da hastanın kendini gozlemlemesiyle olur ancak ben aslinda biraz hastanın bilincine göre bunu yazdım . Ki doktorun kararının daha önemli olduğunu ayrica belirttim . Yönlendirmem yanlış değil fakat belliki eksik kalmışBizzat bir hekim tarafından muayene olup kendisine ilaç verilen hastaya, bir sağlıkçı olarak kendinizi iyi hissediyorsanız ilacı almanıza gerek yok demenizi çok yanlış buldum. Eğer gerekli olmasaydı ilaç verilmezdi. Lütfen böyle yanlış yönlendirmeler yapmayalım![]()
simdi saglikci olmayanlar için yanlis anlaşılma olmasın.covid de kullanılan ilaçlar bağışıklığı 'ciddi' oranda baskilamiyor. minimal oranda bi baskilanma olabilir ama esas etkileri bağışıklığı baskilamaktan çok module etmeleri yani düzenlemeleri. bagisikligi ciddi oranda baskilayan ilaclar esas olarak kemoterapi icin kullanilan ilaclar.Haklisiniz ama semptomlar ve ağırlıkları kişiden kişiye ciddi değişiklikler gösteriyor ilaçlar ise bağışıklık sistemini ciddi olarak baskılıyor malesef o yuzden covid gibi viral hastalıklarda ilaç tedavisinden önce bağışıklık destekleyici tedavi gerekiyor tabi bu da hastanın kendini gozlemlemesiyle olur ancak ben aslinda biraz hastanın bilincine göre bunu yazdım . Ki doktorun kararının daha önemli olduğunu ayrica belirttim . Yönlendirmem yanlış değil fakat belliki eksik kalmış
Temasi maskeyle yapiyorum ellerimi yuzumu surekli yikiyorum. Allahtan cok kucak meraklisi degil. Beslemeyi salincaginda ypiyorum kucagima almadan.peki bebeginizke temasiniz nasıl şuan hep kucak ister sizi ister emzik ister ..hadi emzirmiyorsunuz diyelim temas ve bakımında nasiksizniz
Ben onu ve t ile baslayan bir hap daha aldim. EmzirdimBen sadece plaquenil kullaniyorum
Hayır. Annenin ağzı burnu maskeyle kapalıydı. Bebek sadece emeceği zaman anneyle aynı odada bulunuyordu. Bunun dışında anneyle bebek ayrı odalarda kalıyordu.ama bebeğe gecmesmi bu şekilde
Bebek kac aylikti pekiBen onu ve t ile baslayan bir hap daha aldim. Emzirdim
Bebek kac aylikti peki
Allah korusun inşallah yoktur öyle birşey. Kontrol ettirmekte fayda var elbette.Iki tane tanıdığımda bebek emmeyi bıraktıktan sonra göğüslerinde kitle tespit edildi ve meme kanseri çıktılar. Bebek bazen bu yüzden emmeyi kesebiliyormus. Allah korusun. Sizi korkutmak istemem ama bi kontrol ettirmenizde fayda var.
İlaçlara rağmen değil de o verilen ilaçların covide etkisi olmadığı için kötüleşmiştir. Geçmiş olsunSiz iyi misiniz??? Boyle bir tavsiye mi verilir! Benim bir yakinim 5 gun ilaclarini duzenli aldigi halde kotulesti ve hastaneye yatti sonunda. Ilaclara ragmen cigerine indi. Siz nasil ilaclari kullanma diyerek vebal alabiliyorsunuz?
Gerekli olmasa da ilaç verebiliyorlar ama anladığım kadarıyla. 10 gün önce bir arkadaşım askere gideceği için test yaptırdı, hiçbir semptomu yokken pozitif çıktı. Ateşini görüntülü konuşurken gözümün önünde ölçtü 36.0 çıktı, halsizlik yok, öksürük yok, tat/koku kaybı yok vs. Hemen evine sıtma ilacı ve favipiravir gönderdiler mesela. İlaçların yan etkileri fazla olduğu ve covide etki edip etmediği bilinmediği için ilaçları kullanmadı, şu an hala semptomu yok yaniBizzat bir hekim tarafından muayene olup kendisine ilaç verilen hastaya, bir sağlıkçı olarak kendinizi iyi hissediyorsanız ilacı almanıza gerek yok demenizi çok yanlış buldum. Eğer gerekli olmasaydı ilaç verilmezdi. Lütfen böyle yanlış yönlendirmeler yapmayalım![]()
Yaşadığım yerde sadece ihtiyacı olanlara ilaç veriyorlar ama bu değişiklik gösterebilir tabiki. Hepimizin bünyesi farklı. Kimisi ilacı kullanmayınca durumu kötüye gider, kimisi bahsettiğiniz kişideki gibi kullanmaz ama hiçbir şey olmaz. Bu belirsizlikler de bizleri çok yorduGerekli olmasa da ilaç verebiliyorlar ama anladığım kadarıyla. 10 gün önce bir arkadaşım askere gideceği için test yaptırdı, hiçbir semptomu yokken pozitif çıktı. Ateşini görüntülü konuşurken gözümün önünde ölçtü 36.0 çıktı, halsizlik yok, öksürük yok, tat/koku kaybı yok vs. Hemen evine sıtma ilacı ve favipiravir gönderdiler mesela. İlaçların yan etkileri fazla olduğu ve covide etki edip etmediği bilinmediği için ilaçları kullanmadı, şu an hala semptomu yok yani
UmarımYaşadığım yerde sadece ihtiyacı olanlara ilaç veriyorlar ama bu değişiklik gösterebilir tabiki. Hepimizin bünyesi farklı. Kimisi ilacı kullanmayınca durumu kötüye gider, kimisi bahsettiğiniz kişideki gibi kullanmaz ama hiçbir şey olmaz. Bu belirsizlikler de bizleri çok yorduUmarım en kısa zamanda eski günlerimize geri döneriz
Ya herkes mi bilir kişi oldu bu ülkede. Hanımefendi dünyanın altını üstüne getiren bir virüs nedeniyle hasta, siz nasıl kendine göre kullan ya da kullanma diyebiliyorsunuz? Bu ülkede doktorun bilgisinin tavsiyesinin hiç mi önemi kıymeti yok? Uygun görülmese hanımefendi nereden bulacak o ilacı? Biraz ne dediğimizi bilelim ya, can var işin ucunda can. Velev ki emzirmesin velev ki bebek memeyi reddetsin. Annesinin Allah korusun hayatından daha mı önemliymiş bebeğin meme emmesi?