Covid 19 pozitif cikti ilac kullanirken emzirmeyi birakmak 😪

Yazdıklarım aslında çok iyi niyetli ve hastalığı hafif atlatan hastalar icin bir genellemeydi ama gereksiz uzadı ,yanlış anlaşıldı . Kusura bakmayın
Cevap vermicektim kimseye çünkü elestirenlere sonradan hak verdim ki yazdığıma çokta pişman oldum fakat hastalığı hafif atlatan bireyler icin bir genellemeydi yaptığım aslında birçok "hafif "atlatan hastayı gozlemledigimizde beslenmenin temel olduğunu farkediyoruz zaten. Neyse kızgınlığınızı anlıyorum zor bir pandeminin ortasındayız ama üslup herşeydir iletişimde burda bile olsa ayrica size kişisel bilgilerimi belirgin olarak vermek zorunda değilim. Amacım tartışmak değil bu yuzden cvp verip polemik yaratmazsanız çok sevinirim. Yazdıklarımın yanlış yere gitmesinden yeterince pişman oldum zaten

Onlara da hak veriyorum tonlarca ilaç sipariş edildi ülkeye, illa ki herkese verilmesi lazım ki gideri karşılansın
ilaçların çoğu turkiyede üretiliyor. ayrıca devlet para verip alsa bile zaten hastalara ücretsiz veriyor. o yüzden ha cope atılmış ha birilerine verilmiş devlet için fark yok ki

asemptomatik vakalara ilaç verilmesi konusunda size katılıyorum.gerci onda da semptomatige dönüşü azalttigi düşünülüyor. algoritma sürekli değişiyor. umarım asemptomatiklere tedavi vermediğimiz bir algoritma da gelir. sizle daha önce de konuşmuştuk sanirim. plaquanille ilgili tartışmalar devam ediyor. belki ilerde herkes kullanacak ya da belki hckimse kullanmayacak. vakalar arttıkça veriler netleşir. ama o zamana kadar her ülke kendi bilim kurulunun önerilerini uygulamak durumunda

Hanımlar rica ediyorum sağlıkla ilgili konularda ne ilaç tavsiyesinde bulunun ne de ilaç kullanılmamasına dair önerilerde bulunun.

Sağlıkçılar sizler benden çok daha iyi bilirsiniz ama hastaya kendi doktoru neyi uygun görmüşse o yapılmalıdır, sağlıkçı olsanız dahi hastası için uygun gördüğü tedaviyi uygulayan doktorun sözü üzerine söz söylemeniz etik değildir, birebir muayene etmediğiniz biri için doktorunun tavsiyesini reddeden önerileriniz hem doktora karşı etik değildir hem de hasta sağlığını riske atmaktır.

Lütfen topikte verilen ilaçları kullanma tavsiyelerinde bulunmayınız, bunun kararını hanımefendinin hekimi verir.

Sacmaliyorsunuz. Ben ve ailem gecirdik. Bebegimle 6 gece hastane de yattik. Yasamayana hayal gibi geliyor. Ama allah yine de yasatmasin

6 günden bir şey olmaz. Süte geçmiş olabilir biberonla verme gibi bir şey yapmayın sakın, olay sütten geçmesi yani sizi emmesi değil. İlaçlarınızı da kullanmamazlık yapmayın, geçmiş olsun.
Benim demek istedigim ilac bittikten sonra redderse biberonla vermek son care. Tesekkur ederim

Asemptomatij durumlarda ilaç kullanmak ne kadar mantıklı ki? Mesela sıtma ilacı verildi demiş ama insanı sıtma tutmadıysa neden kullansın ki? Neye göre etki edicek bu ilaç bu durumda?

Benim demek istedigim ilac bittikten sonra redderse biberonla vermek son care. Tesekkur ederim

Muhtemelen reddetmez. Ama yaparsa da biberonu gene önermem. Meme reddi için uzmanların önerdiği yöntemler var, Google'dan biraz bakarsanız görürsünüz. Onları deneyebilirsiniz.

Asemptomatij durumlarda ilaç kullanmak ne kadar mantıklı ki? Mesela sıtma ilacı verildi demiş ama insanı sıtma tutmadıysa neden kullansın ki? Neye göre etki edicek bu ilaç bu durumda?
virusu yok etmiyor ancak akcigere yayılma ihtimalini azalttığı söyleniyor. gerçekten bu ihtimali azaltıp azaltmadigyla ilgili sahadan gelen verilerle yakin zamanda yayınlar çıkacaktır. o zamana kadar enfeksiyon uzmanlarının, bilim kurulunun uygulamasına tabiyiz

Anne memesi başlıklı biberon var çekmeyince gelmiyor bayağı uğraşması gerek ki corkcork biberonun akışına alışıp memeyi bırakmasın. Marka veriliyorsa vereyim medela markasının calc biberonu. Rabbim şifa versin

Emzirmeyle geçmez bebeğinize. Ayrıca hastalığınız agırmı geçiyor , neden ilaç kullanıyorsunuz ?

Emzirmeyle geçmez bebeğinize. Ayrıca hastalığınız agırmı geçiyor , neden ilaç kullanıyorsunuz ?
Evet agrilarim yatamicak kadar cok oldu. Suan hala tat koku hissim yok ve grip gibi bitkinligim var biraz ayakta dursam yoruluyorum hala. 1 haftadir cekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…