Covid 19 düşmeyen yüksek ateş

Canim merhaba bizde esimle temasli oldugumz icin karantinadayiz benm bugn 7. Gunum iyiyim Allaha sukur oksuruk ve az bi agrim var ama esimin atesi hep 38 dusmuyo arada dusuyo geliyo. Parol iciyodu ozeldeki doktor icme verdigim ilacin etkisini sifirlar demis. akciger filmi temiz cikti crp yuksek dems doktor antibiyotik verms 3 tane var icinde. Ama hala ayni napcamizi bilmiyorum. Devletteb de gunlerdir gelckler test yapmaya hala gelen giden yok esim ozelde yaptirdi sonuc bekliyoriz ben evde teste gelmelerini bekliyprm. 5 aylik da bebegm var napcagmizi ssirdik

Canım çok sevindim çok geçmiş olsun
Dediğin gibi hastalık çok Farklı bendede eşimden 12 gün sonra pozitif çıkmıştı

Babamında crp çok yüksekti ve akciğerde hafif lekelenmeler vardı onada 3tane kullanılan antibiyotik verildi ateşi düşmezse yine gidin doktora ama devlette pek müdahale etmiyorlar

Babamında crp çok yüksekti ve akciğerde hafif lekelenmeler vardı onada 3tane kullanılan antibiyotik verildi ateşi düşmezse yine gidin doktora ama devlette pek müdahale etmiyorlar
Ozele gitmisti esim bugn biraz daha toparladi Atesi yok gibi ama baklim yarinda takip edicez. Allah cumlemizin basindn alsin su belayi ya insallah

İnşallahhh Çok geçmiş olsun kaçıncı günüydü eşinizin
Esim hastalik belirtileri baslayali 4 gun olmustu test yaptirdi negatof cikti bugn 6. Gunu daha iyi Allaha sukur. Benmde belirtiler baslayali 8. Gunum test de olmadim bekliyorm oyle

İyi geceler. Benim de babam entube edildi. Carsamba gününden beri bir çokta hastalığı var. 8.gun kendindeydi toparlamisti. Aksam bir telefon geldi entube ettik diye. Corona da olağandurummus boyle oluyormuş malesef. Bizde bekliyoruz sabırla. (Ilknonce devlet hastanesinde tedavi edildi malesef ilgilenilmedi.simdi özelde cok şükür. Cok zor yatırdık ama )

Sizede cok gecmıs olsun bizimkide hala entube persembeden beri ,hergun stabil diyorlar Bekliyoruz. Bizde cok zor yatırdık babanız için durum bilgilendirmesi yapıyorlarmı ne diyo doktorlar

Sizede cok gecmıs olsun bizimkide hala entube persembeden beri ,hergun stabil diyorlar Bekliyoruz. Bizde cok zor yatırdık babanız için durum bilgilendirmesi yapıyorlarmı ne diyo doktorlar
Evet hergun arıyorlar. Günde bir kere. Bizede stabil diyor doktor ama sorularuniza da cevap veriyor. Hayta dun sordum stabil olması iyi bisey mi diye evet tabiki dedi. Rabbım hayırlısını versin

Esim hastalik belirtileri baslayali 4 gun olmustu test yaptirdi negatof cikti bugn 6. Gunu daha iyi Allaha sukur. Benmde belirtiler baslayali 8. Gunum test de olmadim bekliyorm oyle
İyi olmasına sevindim sen nasılsın peki

Evet hergun arıyorlar. Günde bir kere. Bizede stabil diyor doktor ama sorularuniza da cevap veriyor. Hayta dun sordum stabil olması iyi bisey mi diye evet tabiki dedi. Rabbım hayırlısını versin
Stabil olması iyiyse sevındım ozaman bende bizimkiler hıc acıklama yapmıor stabil diyip kapatıyolar ki özel hastane yani

İnşallah sağ salim uyanır eski hayatınıza yeniden kavuşursunuz

Çok geçmiş olsun babanız ne durumda teyzemi de entübe edebiliriz dediler

Teşekkürler Babami malesef hala yogun bakimda. Entune değil suanda .zaten hasta konforu için bir süre sonra max 15 gun. Boğazından delik açıyorlar.babam suanda o durumda ve hala uyuyor
Allah kısa zamanda sağlıkla çıkmasını nasip etsin inşallah teyzemin kronik hastalıkları var çok ağır atlatıyor o da şuan uyutuluyor

Benim babamda da koah diyabet kalp ve akcigerinde tümör var.
Teyzemde de tansiyon şeker diyabet astım Koah var normalde gribi bile çok ağır geçiriyor babanız ne kadar süredir yoğun bakımda babanıza da dua edicem inşallah ismini söyleyin adıyla edeyim Allahım hepsine şifa versin bir umut hastaneden haber bekliyoruz teyzem ilaçları aldıktan sonra daha da ağırlaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…