Yok direk pandemi de çalışanlar aldı onlarında hakkı zaten. Ama gerçekten şu dönemde çok yoğun çalışıyorlar geceleri gündüzleri karıştı 1 aydır çocuklarından uzak kalan çok anne var.Yok ben bütün sağlık çalışanları kapsadığnı zannetmiştim o yüzden sordum
Haklarını asla ödeyemeyiz.. Rabbim razı olsun hepsinden.. Bizler için canlarını hiçe sayıp çalışıyorlarYok direk pandemi de çalışanlar aldı onlarında hakkı zaten. Ama gerçekten şu dönemde çok yoğun çalışıyorlar geceleri gündüzleri karıştı 1 aydır çocuklarından uzak kalan çok anne var.
Ben de öyle düşündümkayseri de misiniz siz?
30 kişiye bulaştırmış o kız.
sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen kapı kapı gezip milletin evinde kalmış.
siz koronadan kaçmaya çalışmamışsınız ki..
çağırmışsınız resmen.
Bugün böyle bir haber okudum kayseri de 15 yaşında kız çocuğu virüsü 30 kişiye bulaştırmış.sizin yeğeniniz mi acabaBi akrabimizin kaynanasi ve kayinbabasi bu hastaliga yakalanmisti , o da mesafeyi korumayip 15 yasibda bi yegenim var onunla gorusmus tabi o da annemin yanina gidince kapmış annrm. Zaten yegenimin testi pozitif cikmasi uzerine annemi de aldilar yasli oldugundan dolayi. Yarin da o bölgede yasayanlara müdahale edecekler ki edilmesi gerek zaten cünkü en az 10 kisi testi pozitif cikan yegenimle ayni belirtileri yasiyo. Belirtiler ise şünlardi: hafif öksuruk, vucutta asiri halsizlik , dinlenme isteği, kötü bi l agiz tadi, istahsizlik
Hayir değil. Zaten biz kayseride yasamiyoruzkayseri de misiniz siz?
30 kişiye bulaştırmış o kız.
sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen kapı kapı gezip milletin evinde kalmış.
siz koronadan kaçmaya çalışmamışsınız ki..
çağırmışsınız resmen.
Hayir değil. Zaten biz kayseride yasamiyoruz
Biz sağlıkçılar durumdan bıktığımız için asık suratlı değiliz; hastayla ilgilenmekten yemek yiyemediğimiz dolu mesaneyle bir oraya bir buraya koşturmaktan tuvalete bile gidemediğimiz bilmem kaçıncı nöbet saatinde hızlı hızlı ve ayakta yemek yiyerek ailemizin sesini duyamadan yüzünü göremeden nöbet yerine döndüğümüz ayaklarımız şişip ağrıyana kadar oturmadığımız ve her hastaya hatasız tedavi etme çabasında olduğumuz için sizlere neşe saçacak gücü bulamadığımızdan öyleyiz bizler de ailemizden uzağız ve bizler de hastalanıyoruz bize verilen üç kuruşu değil size kırk katını verseler yapmazsınız bu işi ARTIK ŞU SAĞLIKÇILARA HEP PLATFORMDA NEGATİF YORUMLAR YAPMAYIN YAPMAYIN YAPMAYIN YAPMAYIN YAPMAYIN KAFANIZA TEK TEK YERLEŞTİRİN BİZLER DE İNSANIZ
Amiin inşallah teşekkür ederim allah sizlerr de yardım etsin bizler insanlara Güler yüz göstersekte bazen gerçekten yorgunluktan ölüyoruz ama milletimiz atlatsın bu süreci ekonomi düzelsin çocuklar okulları doldursun bu eleştiriler unutulacakAllah hepinize guc kuvvet versin insanları ne yapsak memnun edemiyoruz malesef sanki biz robotuz onlarin hizmeti icin yaratilmisiz asla memnun olmuyorlar ben de bankacıyım ve sizin isiniz kat kat zor yakinda hizmet sektorunde kimseyi bulamayacaklar o zaman anlarlar kiymeti
gerekli gereksiz hastaneye gidip doktordan hemşireden guleryuz bekleyen parasi var diye bankadaki gorevliyi satin aldığını zanneden insanlar elbet gun gelip anlayacaklar
tekrar tekrar Allah guc kuvvet versin diyorum
Yakın zamanda çalıştıgım firmada bir vakaa yaşandı. Tomografide ciğerde buzlu cam görüntüsünü görerek covid teşhisi koyuluyor ama adamın testi negatif çıkıyor. Doktorla görüştüğümüzde 110. Günden sonra yapılan testlerde hata oranı %60ı buluyor. Bu adam net covid ama hastalığı atlatma evresine girmiş dedi. Sizde üzülmeyin muhtemelen 14 gün evde karantina uygulanır. Kronik rahatsızlığı yoksada atlatır. Gerçi 80 yaşında atlatan insanlarda var kronik olsada atlatabilir.Merhaba hanımlar. Bugun annemin yanindam geln bi yakinimda virus testi pozitif cikti. Bunun üzerine annemi de hastaneye göturduler ve cigerlerine bakmislar buyuk iht cigerlere inmis demisler. Hani testi henüz cikmadigi halde böyle söylemisler. Korktugum sey su. Devler hastanelerinde guzel ilgileniyolar mi. Daha iyi ilgilenmeleri icin ne yapabiliriz? Lütfen yardim edin cok uzuluyorum
110. Gün ne yaaYakın zamanda çalıştıgım firmada bir vakaa yaşandı. Tomografide ciğerde buzlu cam görüntüsünü görerek covid teşhisi koyuluyor ama adamın testi negatif çıkıyor. Doktorla görüştüğümüzde 110. Günden sonra yapılan testlerde hata oranı %60ı buluyor. Bu adam net covid ama hastalığı atlatma evresine girmiş dedi. Sizde üzülmeyin muhtemelen 14 gün evde karantina uygulanır. Kronik rahatsızlığı yoksada atlatır. Gerçi 80 yaşında atlatan insanlarda var kronik olsada atlatabilir.
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede atlatırsınız ailece.Daha iyi ilgilenmeleri için yapabileceğiniz hiç birşey yok sadece anlayışlı ve saygılı olun yeter.Gecen gun yine bir covid konusunda sağlıkçılara rusvet verin diyen oldu gercekten boyle bir saçmalık olur mu?Merhaba hanımlar. Bugun annemin yanindam geln bi yakinimda virus testi pozitif cikti. Bunun üzerine annemi de hastaneye göturduler ve cigerlerine bakmislar buyuk iht cigerlere inmis demisler. Hani testi henüz cikmadigi halde böyle söylemisler. Korktugum sey su. Devler hastanelerinde guzel ilgileniyolar mi. Daha iyi ilgilenmeleri icin ne yapabiliriz? Lütfen yardim edin cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?