Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. Vucutta asiri halsizlik, hep uzanma istegi, kotu bi agiz tadi, istahsizlik vardi. Öksuruk cok hafiftiBende çok korkuyorum herhangi bir belirti var mıydı?
devlet hastanelerinin saglik konusunda mudahalesi genelde daha iyidir
ozel hastanedede kisisel alaka iyi olur genelde ama ben boyle onemli hastaliklarda her zaman devlet hastanesini tercih ederim.
hasta sayisi tecrubelerinden dolayi
Kuzenim evvelki hafta bir devlet hastanesine yatrıldı.5 gün sonra çıkarıldı.evde ateşi haln devam ediyordu mide ağrısı ve durmaksızın öksürük...ve iyice kötleşince özele günlüğü 3000 bin...yatırıldı.hizmet o biçimmiş.devlt hastnesinde takılmayan serumlar burda sürekli takılıomuş.o gecenin sabahı midebulntısı bittmiş.bol c vitamni.özl portakal suları.kemik suyu çorbaları ....vs.ilaç tedavşsi...çok şükür 3 güne çıktı.Merhaba hanımlar. Bugun annemin yanindam geln bi yakinimda virus testi pozitif cikti. Bunun üzerine annemi de hastaneye göturduler ve cigerlerine bakmislar buyuk iht cigerlere inmis demisler. Hani testi henüz cikmadigi halde böyle söylemisler. Korktugum sey su. Devler hastanelerinde guzel ilgileniyolar mi. Daha iyi ilgilenmeleri icin ne yapabiliriz? Lütfen yardim edin cok uzuluyorum
evet 5 10 sene calisan bir dr belkide daha kisa suredir bilmiyorum ama alaniyla ilgili bir cok vaka gormus tecrube etmis ve ne yapacagini biliyor oluyor.Ben katiliyorum
Cesit cesit vakalar geliyor, devlet hastanesi doktorlari bu sekilde kaliteli klinik deneyim kazaniyor. Devlet hastanesi doktorlari cok deneyimli oluyor.
Asik surat mi :) hemşire ile doktorun yüzunu görmüyorsunuz maskeden gözlükten boneden hala asık surat diyorsunuz allahimmmm. YaPandemi hastanelerinin hepsinde ayni ilgiyi görürsünüz. He özelde para verip iyi bir odaya yerlesirsiniz o ayrı. Onun disinda özeldeki doktorlar ve hemsiriler durumdan bikmis olarak asik suratli olacaktır. Bildigim kadarıyla pandemiyi sigorta ödüyor. Devlette yapanileceğiniz bir şey yok
Çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar. Bugun annemin yanindam geln bi yakinimda virus testi pozitif cikti. Bunun üzerine annemi de hastaneye göturduler ve cigerlerine bakmislar buyuk iht cigerlere inmis demisler. Hani testi henüz cikmadigi halde böyle söylemisler. Korktugum sey su. Devler hastanelerinde guzel ilgileniyolar mi. Daha iyi ilgilenmeleri icin ne yapabiliriz? Lütfen yardim edin cok uzuluyorum
Geçmiş olsun. Sizde ve çocuğunuz da nasıl belirtiler olduCanım korkma ben kocam ve iki kızım olduk atlattik..etrafımızda arkadaşlarımızdan da covid olanlar çok oldu ama hepsi atlattilar.bir kaç gün zorlu geçiyor sonra ayaklaniyorsun
Tüm hastanelerde aynı tedavi uygulaniyoMerhaba hanımlar. Bugun annemin yanindam geln bi yakinimda virus testi pozitif cikti. Bunun üzerine annemi de hastaneye göturduler ve cigerlerine bakmislar buyuk iht cigerlere inmis demisler. Hani testi henüz cikmadigi halde böyle söylemisler. Korktugum sey su. Devler hastanelerinde guzel ilgileniyolar mi. Daha iyi ilgilenmeleri icin ne yapabiliriz? Lütfen yardim edin cok uzuluyorum
Merhaba hanımlar. Bugun annemin yanindam geln bi yakinimda virus testi pozitif cikti. Bunun üzerine annemi de hastaneye göturduler ve cigerlerine bakmislar buyuk iht cigerlere inmis demisler. Hani testi henüz cikmadigi halde böyle söylemisler. Korktugum sey su. Devler hastanelerinde guzel ilgileniyolar mi. Daha iyi ilgilenmeleri icin ne yapabiliriz? Lütfen yardim edin cok uzuluyorum