- 16 Nisan 2012
- 2.097
- 3.651
-
- Konu Sahibi humukulasyon
- #1.361
Arkadaşlar çocukları parka goturmesekte site icinde bahçeye çıkarabilir miyiz bu süreçte yoksa evden hic dışarı çıkarmayacağız mi? Avm ve park demiyorum evimizim bahçesi
Paketli ekmeklerden alın
Çok haklısınız ...gurbetçilere hele öğretmenlere tatil çıktı hiç sanmıyorum evde bekleyeceklerini valizler hazırlanmıştır bile...geldiklerinde de evde pinekleyeceklerini sanmıyorum..keşke yasaklansa biseylerHastane ziyaretleri yasaklansa bende bunu istiyorum
Ayıp olur ziyarete gitmesek diye düşünen bi toplumuz
"Gurbetçiler " türkiyeye gelecek bir iki aya onlar ne olacak ? Gelen 14 gün evinde bekliyecek mi hiç çıkmadan ?
Aslinda ticaret amaçlı gidip gelenler hariç digerleri yasaklansa daha iyi olmaz mi ki ?
Benim dayım Viyana da geçen gün aramış iznim var gelicem diyeÇok haklısınız ...gurbetçilere hele öğretmenlere tatil çıktı hiç sanmıyorum evde bekleyeceklerini valizler hazırlanmıştır bile...geldiklerinde de evde pinekleyeceklerini sanmıyorum..keşke yasaklansa biseyler
Umarım ..öğretmenlere gün doğduBu krizi gayet iyi yönettiklerini düşünüyorum
Bizlere düşen de bu tatilde evden çıkmamak
Demek istedigim tam olarak buBenim dayım Viyana da geçen gün aramış iznim var gelicem diye
okuyorsan gelme dayı
Ögretmenler için bulunduklari ilden ayrilmamalari gerekli diye bi açıklama yapılmıştı sanki dünÇok haklısınız ...gurbetçilere hele öğretmenlere tatil çıktı hiç sanmıyorum evde bekleyeceklerini valizler hazırlanmıştır bile...geldiklerinde de evde pinekleyeceklerini sanmıyorum..keşke yasaklansa biseyler
Evet eşimde öyle biseler dedi tam anlayamamış lütfen bizi bilgilendirinÖgretmenler için bulunduklari ilden ayrilmamalari gerekli diye bi açıklama yapılmıştı sanki dün
Çagirilma ihtimallerine karsi
Burda bulunan ögretmen arkadaşlar da bilgi verebilirlerse bununla ilgili sevinirim
Aynen öyle, izin almadan gitmeyin dedi müdür ilçeden, ama umarım dinlerler...Ögretmenler için bulunduklari ilden ayrilmamalari gerekli diye bi açıklama yapılmıştı sanki dün
Çagirilma ihtimallerine karsi
Burda bulunan ögretmen arkadaşlar da bilgi verebilirlerse bununla ilgili sevinirim
Vaka sayısı 4e yukselmis eyvahh !
5 kişi5 oldu ve 2sinin solunum sıkıntısî varmisss isin kotusu esim bugun oksurmeye basladi atesimde var gibi diyo hamileyim bide ben
Bu UC hafta gercekten onemli gitmeyin5 kişi
Aynı aile galibabizimde gelinin bebeği olacak başka şehirde
Gidemeyecegiz
Şu temizlik olsunda daha çok görürüz inşallahBu UC hafta gercekten onemli gitmeyin
AnlamadmHastanelerde ziyaret kisitlanmis
Hamilelere 12 gün idari izin
184 u Corona için arayabiliyormusuz
Şu temizlik olsunda daha çok görürüz inşallah
İzinler olacak ya bizde hastaneye çok gittik geldik bir evde duralım temizlensin hastalık inşallah daha çok zamanımız olur gormek için kimseyi riske atmaya gerek yokAnlamadm