- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Bana duyumlar başka geldi, bilememKaŞların demek istedin sanırım?
Banyoda kayıp şişenin üstüne düştüm diyen bir amca daha vardıAkshshshsjsjsjsj
Abi bağımlısı olmasın sonra?
Yalnız sende belki sevişirim donları hariç çorapları da varmış görmüş oldukBirkaç tane çoraplı foto atmıştım. Bulup yollarım tekrar bir ara, sözüm olsun.
Kulaktan kulağa yayılan bir fantezi herhalde.Banyoda kayıp şişenin üstüne düştüm diyen bir amca daha vardı
Belki sevişirim donlarım özel günlerde törenle ortaya çıkıyor.Yalnız sende belki sevişirim donları hariç çorapları da varmış görmüş olduk
Senelerdir içerim, arada şişeyi görünce aklıma bu manşet geliyor gülesim geliyor ahfhKulaktan kulağa yayılan bir fantezi herhalde.
Altı üstü 2 3 haftadır içiyorum, tiksindim ya sodadan
Gönder gelsin.Ciddili dert yanabilir miyim tekrardan yoksa bıktınız mı melankolikliğimden
Tövbe haşa @Lorethtir o bende olsa duramamBana duyumlar başka geldi, bilemem
Hah iyi bari, o güzelliğine bir de karın kası, soda şişesiylen değişik intiharlara kalkışıciktim yoksaTövbe haşa @Lorethtir o bende olsa duramam
Ben kolay bıkmam. Bıkınca duymamış gibi yaparım, anlayabilirsin.Ciddili dert yanabilir miyim tekrardan yoksa bıktınız mı melankolikliğimden
Etme sen yine de yabmaaHah iyi bari, o güzelliğine bir de karın kası, soda şişesiylen değişik intiharlara kalkışıciktim yoksa
Arkadaşım sana tam da şuan bir foto atsam, en güncel halimi, hasta, uykusuz, saç baş dağınık... Soda şişesini öper, haline şükredersin. Rahat ol o yüzden. En güzel fotolarımı atıyorum, gerçeğim öyle değil.Hah iyi bari, o güzelliğine bir de karın kası, soda şişesiylen değişik intiharlara kalkışıciktim yoksa
Düzenleme yaptım, hasta torpilindesin.Arkadaşım sana tam da şuan bir foto atsam, en güncel halimi, hasta, uykusuz, saç baş dağınık... Soda şişesini öper, haline şükredersin. Rahat ol o yüzden. En güzel fotolarımı atıyorum, gerçeğim öyle değil.
Şimdi birincisi kıza söylemez. Onu unutun. Benim arkadaşım kocasını aldatsa gidip kocasına söylemem.Ortak arkadaşımızla konuştum da bugün. Kızın eşi ile benimki aynı iş grubu bilmemnesine üye olmuşlardı. O süreçten sonra adamın huyu suyu azıtınca boşanmaya karar verdi kız. Kendim ifşa olayım sorun değil ama başkası olmayayım diye biraz karışık yazabilirim.
Ben bu gruba üye olmasını özellikle destekledim çünkü yüksek için şehir dışına taşındım. En azından sürekli bir aktivite içinde olur onun için de iyi olur bu durum dedim. Onların ilişkisinin aksine bana her zaman ne yaptıklarını söyler, ne zaman buluşacaklarını söylerdi. Bende tanıştım bu kişilerle. Hatta baya dipleri düştü belli merak ediyorlarmış beni çok anlatmış benimki falan. Arkadaşım dipleri düşmüştür ama arkadan da dedikodunu yapmıştırlar o kadınlara güvenme, hepsi avcı gibi bekliyor. Amaçları ilişki olmasa da iş için sınırları olmuyor falan dedi.
Bende ben kendi malıma bakarım böyle insanlar her yerde olur dedim.
Zaten beni şüpheye düşürecek hiçbir şey yapmadı bu konuda da dedim.
İş için mecbur görüştüklerini buluştuklarını söylerdi. Görüşmeye gitmek istemezdi ama şimdiden ekmeğini yemeye başladım koparamam bağlantıyı derdi bende sırtına vurur şekilde gönderirdim.
Bana arkadaşım bende kaç defa gittim o buluşmalara toplantı yaptıkları yok boş boş geyik çeviriyorlar. Seninki de gayet gülüyor keyfi yerinde davranıyordu.
Tamam onu da yapabilir çünkü biliyorum o duruma göre davranıp muhabbeti sürdürebilir, keyif alsa bile sıkıntı yok ama bana istemiyorum gitmek derdi.
Bu kız benimkini aramış bir ara kocası için kızlarla ilgili bir şey biliyor musun nolur söyle diye. Olsa söylerim gerçekten ayrıca ben bile ondan uzaklaşırım demiş. Uzaklaşma şeyine pek inanmıyorum ama söyleyeceğine inanıyorum çünkü kıza değer veriyor biliyorum.
Neyse şimdi kafamı karıştırdı. İyi geldi onunla konuşmak bu konuşma harici moral de verdi. Ama şu an arayıp hesap sormak istiyorum. Gerçekten o dönem bana bir yanlışı yalanı oldu mu diye. Ama iletişime geçmek istemiyorum en azından bir süre. Kendimi nasıl frenlerim?
Arada çok detay atladım çünkü kızın ilişkisiyle ilgili yerlere bağlanıyordu.
Ortak arkadaşımızla konuştum da bugün. Kızın eşi ile benimki aynı iş grubu bilmemnesine üye olmuşlardı. O süreçten sonra adamın huyu suyu azıtınca boşanmaya karar verdi kız. Kendim ifşa olayım sorun değil ama başkası olmayayım diye biraz karışık yazabilirim.
Ben bu gruba üye olmasını özellikle destekledim çünkü yüksek için şehir dışına taşındım. En azından sürekli bir aktivite içinde olur onun için de iyi olur bu durum dedim. Onların ilişkisinin aksine bana her zaman ne yaptıklarını söyler, ne zaman buluşacaklarını söylerdi. Bende tanıştım bu kişilerle. Hatta baya dipleri düştü belli merak ediyorlarmış beni çok anlatmış benimki falan. Arkadaşım dipleri düşmüştür ama arkadan da dedikodunu yapmıştırlar o kadınlara güvenme, hepsi avcı gibi bekliyor. Amaçları ilişki olmasa da iş için sınırları olmuyor falan dedi.
İş için mecbur görüştüklerini buluştuklarını söylerdi. Görüşmeye gitmek istemezdi ama şimdiden ekmeğini yemeye başladım koparamam bağlantıyı derdi bende sırtına vurur şekilde gönderirdim.
Bana arkadaşım bende kaç defa gittim o buluşmalara toplantı yaptıkları yok boş boş geyik çeviriyorlar. Seninki de gayet gülüyor keyfi yerinde davranıyordu.
Tamam onu da yapabilir çünkü biliyorum o duruma göre davranıp muhabbeti sürdürebilir, keyif alsa bile sıkıntı yok ama bana istemiyorum gitmek derdi.
Bu kız benimkini aramış bir ara kocası için kızlarla ilgili bir şey biliyor musun nolur söyle diye. Olsa söylerim gerçekten ayrıca ben bile ondan uzaklaşırım demiş. Uzaklaşma şeyine pek inanmıyorum ama söyleyeceğine inanıyorum çünkü kıza değer veriyor biliyorum.
Neyse şimdi kafamı karıştırdı. İyi geldi onunla konuşmak bu konuşma harici moral de verdi. Ama şu an arayıp hesap sormak istiyorum. Gerçekten o dönem bana bir yanlışı yalanı oldu mu diye. Ama iletişime geçmek istemiyorum en azından bir süre. Kendimi nasıl frenlerim?
Ortak arkadaşımızla konuştum da bugün. Kızın eşi ile benimki aynı iş grubu bilmemnesine üye olmuşlardı. O süreçten sonra adamın huyu suyu azıtınca boşanmaya karar verdi kız. Kendim ifşa olayım sorun değil ama başkası olmayayım diye biraz karışık yazabilirim.
Şimdi birincisi kıza söylemez. Onu unutun. Benim arkadaşım kocasını aldatsa gidip kocasına söylemem.
İkincisi adamı tabii ki arama. O dönem bir şeyler yaptıysa bile bunu söyleyecek değil. "He evet ya takılmıştık" demeyecek tabii öyle bir şey varsa. Saçmalama diyecek, ilişkimiz bitti ayrıldık neyi sorguluyorsun hala diyecek. Başka şeyler de diyebilir. Sonuçta sen kendini kötü pozisyona düşürüp sinirini bozacak şeyler duyacaksın.
Kendini frenlemen de kendine onun sana söyleyebileceği şeyleri söyleyip "gerçekten bunları mı duymak istiyorum" diyerek olabilir. Ya da dikkatini dağıt.
Bir üçüncü arkadaşımız var (erkek) o kesin söyler mesela. O da katılacaktı o iş grubuna bunları gördükten sonra lanet olsun katılmam ben diyip uzaklaştı.Kuzum bunları arayıp hesap sormaya değil, soğumaya bahane olarak ver ve ortak arkadaşlarınızla da mevzu açtırma ki hırpalanma. Yani ortak arkadaşınızın "Kızlarla ilgili bir şey biliyor musun nolur söyle" demesi de olmamış ya. Seni, kendi şüpheleri için sarsmasına izin verme lütfen.
Arama.
Biten ilişkinin geriye dönük sorgusu sana bir şey kazandırmaz.
Ararsan daha sonra kendi kendini yersin ben nasıl kendimi bu duruma düşürdüm diye.
Geri dönüşü de olmaz o saatten sonra.
Evet soğumak istiyorum bir şekilde. Keşke onların olayındaki gibi kadınlar olsa ortada. Buz gibi soğurdum bekleyip ümit etmezdim.AramaAbsolutPromise , şu an iletişime geçmek için bulduğun her bahaneye sarılmaya çalışıyorsun ama yapma. Neyin hesabını soracaksın ki şu saatten sonra? Eline ne geçecek? Soğumak istiyorsan başka şeyler bul bence, hesap sorup da kendini küçük düşürme derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?