Coronasavar

Ortak arkadasinda biraz "ben yaniyorum, sende yan" olayini seziyorum. Iliski bittikten sonra böyle birseyin söylemesinin anlami ne? Arkadasin süphe ettiyse, niye iliskin devam ederken dile getirmedi? Bak burada herkes onun ile iletisime geçme, takmamaya çalis diyor. Cidden arkadas olsa, seni üzmemeye özen gösterirdi. Süpheye düsmeni istemezdi.

Ve herkes gerkeni söyledi zaten. Simdi sakin exini arama. Adama hint kumasi muamelisi yapmis olursun. Kendi degerini bil. O zamanlar birsey yapmis ise, yapmamis ise birsey degismez. Su an ayrisiniz. Yapilcak birsey yok. Kizginligini birine kusmak istiyorsun, anliyorum ama gerçekten eger onu ararsan kendini daha iyi his etmeyeceksin.

Iliskin (ki eger tekrar beraber gelme sansiniz olsa dahi) sakiz gibi olacak. Hersey iyicene laçkalasacak. Bunu kendine ve iliskinede yapma. Cirkinlesmeyin birbirinize karsi.

Her gün bir sekilde iletişime geçiyor, vakit geciriyordunuz
Şimdi o vakitte bunları düşünüyorsun :)
Kolay değil, zamanlama da gerçekten berbat, yapmaya çalıştığın şey de çok insani ama yapma.
Geçiyor biliyorsun :)

Zamanında seni şüphelendiren bir şey olmamış, ee bu adama da güveniyordun. Şimdi konuştuğun kadının tezlerinden başka ne değişti ki? Kendi yaşanmışlıklarıyla, yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor ama seni çok yanlış yerlere götürüyor da olabilir. Bunu da düşün. Arayıp hesap sorsan, bir kere zamanında arkandan işler çevirip, bunu sana hissettirmeyecek kadar iyi rol yapan biriyse, şimdi kendini niye ele versin? Ama sanmıyorum öyle olduğunu... Toplantılarda keyfi yerindeydi demiş ya, ee zaten herkesin fark edeceği şekilde keyifsiz bir imaj çizecek olsa niye gitsin ki o toplantılara? Bir kenarda asosyal, sönük bir şekilde otursa, nasıl geliştirecekti ki o grupla ilişkisini?

Yerinde olsam başkalarının yorumlarına bir süre kulak tıkarım Absolut. Yaşadığın ilişkide en iyi gözlemci sensin. Ha şuan sağlıklı düşünemiyorum diyorsan, başkalarının yorumlarını da çok sağlıklı değerlendiremeyebilirsin. O zaman bir süre kafanı bunlara yorma bence.

İyi de adam sana ne diyecek ki? "Evet sana sevmiyorum diyordum ama çok keyif alıyordum nasıl da yalan söyledim sana" demeyecek ki. Saçmalama diyecek, düşünüp düşünüp bunları mı kurdun diyecek. Yüzüne demese, kibarlığını bozmasa bile içinden diyecek.

Yani gerçekten "geçen sene sen toplantıya giderken istemiyorum diyordun, Xle konuştuk çok keyifliymişsin, sen bana yalan mı söyledin"diye soracağını düşünüp kendini frenle. Çünkü manzara aynen bu olacak. Başkası bdvde yazsa çok gereksiz, sakın yapma demez miydin?

Ayrılmanıza rağmen hesap vermemiş. Sen bir şey söylemişsin, o da düzeltmiş. Düzgün biten bir ayrılık konuşmasında sana ne diye terslemesi gerekmez. Zaten bu adam ayrılırken bile kibarlığını bozmayıp seni kırmamaya çalışan bir adam. Bu konuda sana ne demez ama bu hesap vermek de değil.

Arkadaşım ama özel hayatımı konuşmazdım. Yani ben ona zorla gidiyor şöyle böyle dedikten sonra bana ben gördüm gayet keyifli geyikler dönüyordu dedi.

Bende o yüzden aramak istemiyorum. Ama şu an anlık dürtü içindeyim işte.
Bana tekrar dönecekse bu ben aramazsam, kendi saygımı korursam olur anca. Zaten kavgalı, laçkalı bir ilişki istemezken hem o duruma düşüp hem varsa bir ihtimal onu da öldürmüş olacağım.
Çok sağol loreth. Herkes çok mantıklı ve güzel şeyler yazmış ama seninki ben mantığımı bulabilsem kendime söyleyeceğim sözler gibi.

Daha bu olay olmadan kısa bir süre önce burada dalgasını geçiyordum sevgilime ne kadar güvendiğimin. Yani gerçekten yalan söylemiş ve bir şeyler yapmışsa şu an ki işinde harcanıyor derim. Çünkü tüm yüreğimle ve mantığımla güveniyordum. Daha önceden aldatılmamış, kalbi kırılmamış bir saf değilim çünkü.

Arkadaşım kötü niyetli değil ama ilişkimizi tanımıyordu evet.
Onunla ilk tanıştığımızda da bana sevgilini nasıl stalklamıyorsun diye şaşırmıştı. Ama kendi de dedi mesela Z diye bir kadın var benim eşimi sürekli arayıp çağırıyordu kendi iş yerinin kursu için. Seninkini de çağırmış kaç defa ama o gitmedi. Kadınlara karşı zaten bir adımını bir şeyini görmedim de dedi.
Şimdi ben histerikliğmle kızı yanlış lanse etmeyeyim

Çok haklısın. Yine her zamanki gibi

Bana tekrar dönecekse bu ben aramazsam, kendi saygımı korursam olur anca. Zaten kavgalı, laçkalı bir ilişki istemezken hem o duruma düşüp hem varsa bir ihtimal onu da öldürmüş olacağım.
Geçmişte sana yalan söylediği, kandırdığı vs yönünde arayıp sormak isteyecek kadar şüpheleniyorsan tekrar dönmesini isteme be kuzum
Ayrılık acısı vs ayrı, seni uzun süre kandırdığı şüphesinin içine yerleşmesi ayrı. Eğer bu şüpheyi tamamen atacaksan dönmesini iste, yoksa çok daha sarpa sarar işler.

"bu sefer sanırım salıncak tarzı bir sey kurmuşlar salona "

Aa bu şey değil mi, Alicja ?

Ahahaha, ya ciddi ciddi cevap mı vereceğiz buna? Çok şükür o kadar BDV görmüşlüğümüz var.

Ağıztopu sende, salıncak alicjada, odtü vanderde, pahalı don sütyen çilekte, muskat aryada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…