• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kaç günlük mücver? 😄
Bu günlük neyse ki. Elinde bir dilimle gitti, bir dakika sonra geri döndü, mücver yok.O kadar hızlı yemez dedik, evde mücver avına çıktık. Her şeyi de oyuncak sepetine atıyor zibidi. Bir de bisküvi bulduk ama o kaç günlük bilmiyoruz.

Yokuspokus Yokuspokus saçlarına bayıldım. Ya boyatsana böyle yine. Çok nefis müthiş. :KK200:

Loreth Loreth minik çok tatlı sana benzettim :nazar: :nazar: sende çok güzelsin maşallah
Teşekkür ederim. :KK22:

Bu günlük neyse ki. Elinde bir dilimle gitti, bir dakika sonra geri döndü, mücver yok.O kadar hızlı yemez dedik, evde mücver avına çıktık. Her şeyi de oyuncak sepetine atıyor zibidi. Bir de bisküvi bulduk ama o kaç günlük bilmiyoruz.

Yokuspokus Yokuspokus saçlarına bayıldım. Ya boyatsana böyle yine. Çok nefis müthiş. :KK200:

Rica ederim ne demek:))

Loreth'i kaçırdım, arya'yı ve gangsta'yı gördüm, vander'in bacaklarını gördüm, absolut'u yakaladım ama zaten nerdeyse her yerini biliyorum afjajf film'in sodasını ve çocuk odasını gördüm.
Ben de bacak şov yabtım.

Yok mu arttıran?

Loreth'i kaçırdım, arya'yı ve gangsta'yı gördüm, vander'in bacaklarını gördüm, absolut'u yakaladım ama zaten nerdeyse her yerini biliyorum afjajf film'in sodasını ve çocuk odasını gördüm.
Ben de bacak şov yabtım.

Yok mu arttıran?
Böyle mi oldu şimdi. Hani senin için özeldim 🥺🥺🥺

Bende çorap kategorisinden foto atmak istiyorum. Gözüm bir burada bir arşivde anca bunu buldum. Ev benim değil dağınıklığı kabul etmiyorum (sabahkini kabul ediyorum ama deplesyondayım ondan 🙄)
Olm bari bir şeyi bize bırakın ya, diz altı çorap niye :(
Zaten zayıfsınız hayret bişi.

Bu arada çok özür dilerim ama soda şişesini gördüğümden beri dilimde bu manşet var, paylaşıp dışa vurup atlatmam lazım :D

1587475696007.png

Çok ilgi istiyor o renk kuzum, bi de kendim asla tutturamıyorum o rengi, illa kuaföre düzenli gitmem gerekiyor, iki haftadan fazla da kalmıyor hemen saçma bir renk oluyor akıp. Ondan kuaför ihtiyacını aylıktan direkt iki haftada bire çektiği için sıkıntı gelmişti.
En fazla kışın hani zevkine yapacaksın 4-5 ay kalacak yazın hele asla dayanmıyor denizdi havuzdu mommok bi şey oluyor.
En son bi mahvettim rengi, ondan sonra bi daha bulaşmadım. Kafama unicorn sçmış gibi olmuştu.

Ben de bacak şov yabtım.

Yok mu arttıran?

Ne BACAK SOVUMU????

Seni nasil kaçirdim? Tekrar yollarmissinn? piliiizzzz?

Ben de bacak şov yabtım.

Yok mu arttıran?
Ben kimseninkini göremediğim için hiçbir şey göstermiyorum artık:KK12:

Back