- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Ağıztopu sende, salıncak alicjada, odtü vanderde, pahalı don sütyen çilekte, muskat aryada
Çorap, jartiyer ve donsuz kırmızı gecelik de sende olm. Bence seninki daha beter. Kırmızı gecelikli konu nasılsa çıkacakkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağıztopu sende, salıncak alicjada, odtü vanderde, pahalı don sütyen çilekte, muskat aryada
Jartiyer ve kırmızı gecelik giymem, gerçekçi değil o yüzden.Çorap, jartiyer ve donsuz kırmızı gecelik de sende olm. Bence seninki daha beter. Kırmızı gecelikli konu nasılsa çıkacakkk
Ne sırası acebaKıyamam ben halılı bacıma. Salıncak da neymiş, onu halılı konular bekliyor esas.
Yabanelma sıra sana da geleceqq.
Bu +18 e taşınmaz yalnız direkt ban ve kilit bebişimŞeytanlarım diyor ki, kızım otur, toparla bir yazı bdvnin ortasına dert olarak aç sonra +18e taşınana kadar anlat dur.
Arkadaşlar, merhaba.
Koşişimlen cinsel hayatımız sekteye uğradı, eski heyecanını kaybettik. Buradan adını vermeyeceğim, Alicja arkadaşımızın tavsiyesi üzerine salıncak kurduk. Yine adı bende kalsın Estraven adlı yeni gelin arkadaşımız yağlardan faydalan dedi, kırkpınara gidecek şekilde yağlandık ve fekat salıncakta beni tutamayan kocişimin elinden kayıp düştüm. Adını vermeyeyim çok arrlı bir arkadaşımızdır Yabanelma arkadaşımızın tavsiyesi üzerine incinen yerlerime zeytin ezmesi sürüp göbeğimden çeri domates ve peynir çatallattım. Ancak asla istediğim verimi alamadım. En sonunda yine adını söylemeyeyim afişe olmasın, Lyanna Mormont adlı bacımız dedi ki "Bilmiyorsun, kırmızı geceliğin altına don giyiyorsun, olmaz, donsuz olacak" hemen çıkardım donumu ve NeverOne arkadaşımızın tavsiyesi üzerine sadece çoraplarımla beklemeye başladım. Ama adını vermeyeyim Idrakyollariiltihabi arkadaşımızdan aldığım tavsiyeyle preyi 3 kat takan kocişimin dükü kan dolaşımı kesildiği için düştü. Acilde aldık soluğu arkadaşlar o sıra adını vermeyeyim filmdelisi adlı mazbut arkadaşımız ağız topu mopu bir şey diyordu, dedim yeter Aşkına. Yine adını vermeyeyim Loreth arkadaşımız karın kası bu işte olmazsa olmaz dedi ve bana açma germe hareketleri önerdi. AbsolutPromise adlı bir arkadaşımız da bahçevan alın araya dedi. Kendisini tanımıyorum ama @Vander diye bir üye (Dikkat edin sapık olabilir) bana mesaj atmış buradan "Bahçevan lazım mı apla" diye.
Ne yaptıksak olmadı arkadaşlar, şimdi siz söyleyin libidomuza zeval mi geldi?
Böyle olmaz bence direkt bomba at üzerimize yada tükkani kapatıp gidelim hacıŞeytanlarım diyor ki, kızım otur, toparla bir yazı bdvnin ortasına dert olarak aç sonra +18e taşınana kadar anlat dur.
Arkadaşlar, merhaba.
Koşişimlen cinsel hayatımız sekteye uğradı, eski heyecanını kaybettik. Buradan adını vermeyeceğim, Alicja arkadaşımızın tavsiyesi üzerine salıncak kurduk. Yine adı bende kalsın Estraven adlı yeni gelin arkadaşımız yağlardan faydalan dedi, kırkpınara gidecek şekilde yağlandık ve fekat salıncakta beni tutamayan kocişimin elinden kayıp düştüm. Adını vermeyeyim çok arrlı bir arkadaşımızdır Yabanelma arkadaşımızın tavsiyesi üzerine incinen yerlerime zeytin ezmesi sürüp göbeğimden çeri domates ve peynir çatallattım. Ancak asla istediğim verimi alamadım. En sonunda yine adını söylemeyeyim afişe olmasın, Lyanna Mormont adlı bacımız dedi ki "Bilmiyorsun, kırmızı geceliğin altına don giyiyorsun, olmaz, donsuz olacak" hemen çıkardım donumu ve NeverOne arkadaşımızın tavsiyesi üzerine sadece çoraplarımla beklemeye başladım. Ama adını vermeyeyim Idrakyollariiltihabi arkadaşımızdan aldığım tavsiyeyle preyi 3 kat takan kocişimin çükü kan dolaşımı kesildiği için düştü. Acilde aldık soluğu arkadaşlar o sıra adını vermeyeyim filmdelisi adlı mazbut arkadaşımız ağız topu mopu bir şey diyordu, dedim yeter Aşkına. Yine adını vermeyeyim Loreth arkadaşımız karın kası bu işte olmazsa olmaz dedi ve bana açma germe hareketleri önerdi. AbsolutPromise adlı bir arkadaşımız da bahçevan alın araya dedi. Kendisini tanımıyorum ama @Vander diye bir üye (Dikkat edin sapık olabilir) bana mesaj atmış buradan "Bahçevan lazım mı apla" diye.
Arkadaşım, asıl sorun eşinde. Sen bu kadar uğraşırken, o ne yapıyor, sorarım sana. Sadece dükü düşmüş ki, senin uğraşılarının yanında bu hiçbir şey ve zaten artık o da düştüğüne göre, hikayenin de sonuna gelmedik mi? Boşan bence.Şeytanlarım diyor ki, kızım otur, toparla bir yazı bdvnin ortasına dert olarak aç sonra +18e taşınana kadar anlat dur.
Arkadaşlar, merhaba.
Koşişimlen cinsel hayatımız sekteye uğradı, eski heyecanını kaybettik. Buradan adını vermeyeceğim, Alicja arkadaşımızın tavsiyesi üzerine salıncak kurduk. Yine adı bende kalsın Estraven adlı yeni gelin arkadaşımız yağlardan faydalan dedi, kırkpınara gidecek şekilde yağlandık ve fekat salıncakta beni tutamayan kocişimin elinden kayıp düştüm. Adını vermeyeyim çok arrlı bir arkadaşımızdır Yabanelma arkadaşımızın tavsiyesi üzerine incinen yerlerime zeytin ezmesi sürüp göbeğimden çeri domates ve peynir çatallattım. Ancak asla istediğim verimi alamadım. En sonunda yine adını söylemeyeyim afişe olmasın, Lyanna Mormont adlı bacımız dedi ki "Bilmiyorsun, kırmızı geceliğin altına don giyiyorsun, olmaz, donsuz olacak" hemen çıkardım donumu ve NeverOne arkadaşımızın tavsiyesi üzerine sadece çoraplarımla beklemeye başladım. Ama adını vermeyeyim Idrakyollariiltihabi arkadaşımızdan aldığım tavsiyeyle preyi 3 kat takan kocişimin dükü kan dolaşımı kesildiği için düştü. Acilde aldık soluğu arkadaşlar o sıra adını vermeyeyim filmdelisi adlı mazbut arkadaşımız ağız topu mopu bir şey diyordu, dedim yeter Aşkına. Yine adını vermeyeyim Loreth arkadaşımız karın kası bu işte olmazsa olmaz dedi ve bana açma germe hareketleri önerdi. AbsolutPromise adlı bir arkadaşımız da bahçevan alın araya dedi. Kendisini tanımıyorum ama @Vander diye bir üye (Dikkat edin sapık olabilir) bana mesaj atmış buradan "Bahçevan lazım mı apla" diye.
Arkadaşım, asıl sorun eşinde. Sen bu kadar uğraşırken, o ne yapıyor, sorarım sana. Sadece dükü düşmüş ki, senin uğraşılarının yanında bu hiçbir şey ve zaten artık o da düştüğüne göre, hikayenin de sonuna gelmedik mi? Boşan bence.
Aynısını mı diktiler değiştirme şansınız oldu mu?Bir oberasyon yardımıynan yerine diktiler karıştırma oraları sen.
Bence çilek arkadaşımızın tavsiyesi pahalı don sütyen alıp asla çıkarmamak yönünde olurduŞeytanlarım diyor ki, kızım otur, toparla bir yazı bdvnin ortasına dert olarak aç sonra +18e taşınana kadar anlat dur.
Arkadaşlar, merhaba.
Koşişimlen cinsel hayatımız sekteye uğradı, eski heyecanını kaybettik. Buradan adını vermeyeceğim, Alicja arkadaşımızın tavsiyesi üzerine salıncak kurduk. Yine adı bende kalsın Estraven adlı yeni gelin arkadaşımız yağlardan faydalan dedi, kırkpınara gidecek şekilde yağlandık ve fekat salıncakta beni tutamayan kocişimin elinden kayıp düştüm. Adını vermeyeyim çok arrlı bir arkadaşımızdır Yabanelma arkadaşımızın tavsiyesi üzerine incinen yerlerime zeytin ezmesi sürüp göbeğimden çeri domates ve peynir çatallattım. Ancak asla istediğim verimi alamadım. En sonunda yine adını söylemeyeyim afişe olmasın, Lyanna Mormont adlı bacımız dedi ki "Bilmiyorsun, kırmızı geceliğin altına don giyiyorsun, olmaz, donsuz olacak" hemen çıkardım donumu ve NeverOne arkadaşımızın tavsiyesi üzerine sadece çoraplarımla beklemeye başladım. Ama adını vermeyeyim Idrakyollariiltihabi arkadaşımızdan aldığım tavsiyeyle preyi 3 kat takan kocişimin dükü kan dolaşımı kesildiği için düştü. Acilde aldık soluğu arkadaşlar o sıra adını vermeyeyim filmdelisi adlı mazbut arkadaşımız ağız topu mopu bir şey diyordu, dedim yeter Allah aşkına. Yine adını vermeyeyim Loreth arkadaşımız karın kası bu işte olmazsa olmaz dedi ve bana açma germe hareketleri önerdi. AbsolutPromise adlı bir arkadaşımız da bahçevan alın araya dedi. Kendisini tanımıyorum ama @Vander diye bir üye (Dikkat edin sapık olabilir) bana mesaj atmış buradan "Bahçevan lazım mı apla" diye.
Ha bir de adını vermeyeyim cilek.yagmuru arkadaşımız "Tuttun mu sıkı tutacan, tutmadan olmaz" diye sürekli tutmakla ilgili bir şeyler söylüyordu, delidir diye bildirdim. Elinde iz miz olmuş ne iziyse artık.
Yok öyle değildir o, kertenkele kuyruğu gibi hop yeniden yenisi çıkıyordur.Bir oberasyon yardımıynan yerine diktiler karıştırma oraları sen.
75 kuruş farkla büyük seçim menü almışlar.Aynısını mı diktiler değiştirme şansınız oldu mu?
2.000. sayfanın ilk mesajının bu olmasıBence çilek arkadaşımızın tavsiyesi pahalı don sütyen alıp asla çıkarmamak yönünde olurdu
Bence çilek arkadaşımızın tavsiyesi pahalı don sütyen alıp asla çıkarmamak yönünde olurdu
İlk okuyunca böyle:75 kuruş farkla büyük seçim menü almışlar.
Soslar dahil mi?75 kuruş farkla büyük seçim menü almışlar.
Aynısını mı diktiler değiştirme şansınız oldu mu?
Aynen yaa ben de aynı şeyi düşündüm. Çok özledim sağlıksız ekmek arası kolestrol yemeyiİlk okuyunca böyle:
Ve ardından hamburger siparişi verdiğimiz o günlerin çok gerilerde kaldığını hatırlayınca böyle:
İçinde bir paket varmış zaten ama çikolata sosu, krema falan gibi ekstralar dahil değilmiş.Soslar dahil mi?