Bu günlük neyse ki. Elinde bir dilimle gitti, bir dakika sonra geri döndü, mücver yok.O kadar hızlı yemez dedik, evde mücver avına çıktık. Her şeyi de oyuncak sepetine atıyor zibidi. Bir de bisküvi bulduk ama o kaç günlük bilmiyoruz.Kaç günlük mücver?
Teşekkür ederim.
Bu günlük neyse ki. Elinde bir dilimle gitti, bir dakika sonra geri döndü, mücver yok.O kadar hızlı yemez dedik, evde mücver avına çıktık. Her şeyi de oyuncak sepetine atıyor zibidi. Bir de bisküvi bulduk ama o kaç günlük bilmiyoruz.
Yokuspokus saçlarına bayıldım. Ya boyatsana böyle yine. Çok nefis müthiş.
Teşekkür ederim.
Böyle mi oldu şimdi. Hani senin için özeldimLoreth'i kaçırdım, arya'yı ve gangsta'yı gördüm, vander'in bacaklarını gördüm, absolut'u yakaladım ama zaten nerdeyse her yerini biliyorum afjajf film'in sodasını ve çocuk odasını gördüm.
Ben de bacak şov yabtım.
Yok mu arttıran?
Olm bari bir şeyi bize bırakın ya, diz altı çorap niyeBende çorap kategorisinden foto atmak istiyorum. Gözüm bir burada bir arşivde anca bunu buldum. Ev benim değil dağınıklığı kabul etmiyorum (sabahkini kabul ediyorum ama deplesyondayım ondan)
Tabii ki özelsin.Böyle mi oldu şimdi. Hani senin için özeldim
Tarzım sanıyorum o zamanlarOlm bari bir şeyi bize bırakın ya, diz altı çorap niye
Zaten zayıfsınız hayret bişi.
Ben sen gör diye atmadımAbsolutPromise Kiz o ayagindakiler ne?
BakYokuspokus asil ayak modasi buna derler. Not al, ders al
Ama çok güzel bir foto Absolut
Bu günlük neyse ki. Elinde bir dilimle gitti, bir dakika sonra geri döndü, mücver yok.O kadar hızlı yemez dedik, evde mücver avına çıktık. Her şeyi de oyuncak sepetine atıyor zibidi. Bir de bisküvi bulduk ama o kaç günlük bilmiyoruz.
Yokuspokus saçlarına bayıldım. Ya boyatsana böyle yine. Çok nefis müthiş.
Teşekkür ederim.
Oo dötü delik şort ha.Tarzım sanıyorum o zamanlar
Bu altımdaki şort da giye giye yırtıldı dötü delik ama hala giyiyorum
Loreth'i kaçırdım, arya'yı ve gangsta'yı gördüm, vander'in bacaklarını gördüm, absolut'u yakaladım ama zaten nerdeyse her yerini biliyorum afjajf film'in sodasını ve çocuk odasını gördüm.
Ben de bacak şov yabtım.
Yok mu arttıran?
Ben kimseninkini göremediğim için hiçbir şey göstermiyorum artıkLoreth'i kaçırdım, arya'yı ve gangsta'yı gördüm, vander'in bacaklarını gördüm, absolut'u yakaladım ama zaten nerdeyse her yerini biliyorum afjajf film'in sodasını ve çocuk odasını gördüm.
Ben de bacak şov yabtım.
Yok mu arttıran?
AkshshshsjsjsjsjBu arada çok özür dilerim ama soda şişesini gördüğümden beri dilimde bu manşet var, paylaşıp dışa vurup atlatmam lazım
Eki Görüntüle 2623219
Senin kaslarını da ben görmedim, hiç laf ediyor muyum?Ben kimseninkini göremediğim için hiçbir şey göstermiyorum artık
KaŞların demek istedin sanırım?Senin kaslarını da ben görmedim, hiç laf ediyor muyum?
Birkaç tane çoraplı foto atmıştım. Bulup yollarım tekrar bir ara, sözüm olsun.Ne BACAK SOVUMU????
Seni nasil kaçirdim? Tekrar yollarmissinn? piliiizzzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?