• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

He Dost süt. Bim'den :KK70:
Napayım içine muskat mı rendeleyeyim, avodako mu dilimleyeyim? Anca Dost süt. Garibanız biz :KK70:

cilek.yagmuru cilek.yagmuru süt banyosu mu? Bizim evde banyo yapılmıyor demezsin umarım şimdi ahfhah

Teknem yok diye mi gözüne batıyorum :(
Hani biz bir takımdık? Hani halk çocuğuyduk?

Teknem yok diye mi gözüne batıyorum :KK43:
Hani biz bir takımdık? Hani halk çocuğuyduk?
Biz seninle beraberiz her daim. Ezilenlerin sesiyiz biz.
Sadece emin olmak istedim, bazen "o ne, bizde x bile yapılmıyor" diyorsun da bir teyit edeyim dedim :D

Bak mesela ben gittim Bim'den örnek verdim, gider A101'den alışveriş yaparım. Macro'ya girdiğimde kendimi çok yabancı hissediyorum, ışıltılı dünyalarında çok gariban kalıyorum, her an bir reyonda kıstırıp cüzdanımı alacaklar gibi geliyor :(

Biz seninle beraberiz her daim. Ezilenlerin sesiyiz biz.
Sadece emin olmak istedim, bazen "o ne, bizde x bile yapılmıyor" diyorsun da bir teyit edeyim dedim :KK70:

Bak mesela ben gittim Bim'den örnek verdim, gider A101'den alışveriş yaparım. Macro'ya girdiğimde kendimi çok yabancı hissediyorum, ışıltılı dünyalarında çok gariban kalıyorum, her an bir reyonda kıstırıp cüzdanımı alacaklar gibi geliyor :KK43:

Kardeş onlar ne yapsın senin cüzdanını :(

Burayı okuyanlar neden okuyor acaba ben buraya yazmasam bakmam mesela hiç
Kesin dalga konusu oluyoruzdur olsunnnnn amannn
Hatunlarda ne cevherler varmış diye okudum
Korona içinizdeki yetenekleri dışa çıkarmış
Ayakta alkışlıyorum 👏👏
Pozitif olmak lazım 😁

Kizlaaar, ben uyumaya gidiyorum. Lütfen bunu neverone'e söylemeyin :)

Hadi, yarin sabah yine erken kalktigim için etrafa nefret saçan cümleleri okuyabilirsiniz :)

Iyi geceleeer
Kızlar arya gitti çıkabilirsiniz hafha

Şaka yapıyorum kuzum, iyi uykular. Umarım bu yeni günde seni görebilirim :( Fakirim diye göstermiyorsun kendini farkındayım :D

Kızlar arya gitti çıkabilirsiniz hafha

Şaka yapıyorum kuzum, iyi uykular. Umarım bu yeni günde seni görebilirim :KK43: Fakirim diye göstermiyorsun kendini farkındayım :KK70:

Kiz muskat notu kullanan biri fakir olabilirmi? Sen bim'e giderken ben carrefour'e gidiyorum :KK70: :KK70:

Bu cümleyi yazdim, sonrada senin yorumunu tekrar okdugumda, kendine fakir dedigini anladim. Ve yine seni fakirlik ile vurmusum :KK70:

Ki gerçek hayatta hiç zengin degiliz. Kendimi moktan giden evliligi olan fakat instada canim cicim askim takilan biri olarak his etemey basladim :KK53:

Kiz muskat notu kullanan biri fakir olabilirmi? Sen bim'e giderken ben carrefour'e gidiyorum :KK70: :KK70:

Bu cümleyi yazdim, sonrada senin yorumunu tekrar okdugumda, kendine fakir dedigini anladim. Ve yine seni fakirlik ile vurmusum :KK70:

Ki gerçek hayatta hiç zengin degiliz. Kendimi moktan giden evliligi olan fakat instada canim cicim askim takilan biri olarak his etemey basladim :KK53:
Ahaha kendime fakirim demiştim :D

Benzetmene çok güldüm, kocasıyla kavga edip kocişimle kahve keyfi diye foto koyanlar gibi :D

Hadi iyi uykular kuzum. Goedenacht.

Günaydın 😌

Ne bileyim işte kardeş, sanki para ödemeden çıkmak mümkün değil gibi geliyor :KK43:

Ben diğer müşterilerden bahsediyorsun sanmıştım pardon. Onların senin cüzdanına ihtiyacı yok diye şeettimdi 😁
Marketin var tabii ki. Dikkatli ol annem gitme öyle yerlere :(
Bim neyine yetmiyor?

Back