- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Böyle debelenicem.
Çok fena debeleniyor yalnız full klipte biliyon de mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle debelenicem.
Yok bilmiyorum. Aborey ne açtım başımaÇok fena debeleniyor yalnız full klipte biliyon de mi?
He Dost süt. Bim'den
Napayım içine muskat mı rendeleyeyim, avodako mu dilimleyeyim? Anca Dost süt. Garibanız biz
cilek.yagmuru süt banyosu mu? Bizim evde banyo yapılmıyor demezsin umarım şimdi ahfhah
Biz seninle beraberiz her daim. Ezilenlerin sesiyiz biz.Teknem yok diye mi gözüne batıyorum
Hani biz bir takımdık? Hani halk çocuğuyduk?
Biz seninle beraberiz her daim. Ezilenlerin sesiyiz biz.
Sadece emin olmak istedim, bazen "o ne, bizde x bile yapılmıyor" diyorsun da bir teyit edeyim dedim
Bak mesela ben gittim Bim'den örnek verdim, gider A101'den alışveriş yaparım. Macro'ya girdiğimde kendimi çok yabancı hissediyorum, ışıltılı dünyalarında çok gariban kalıyorum, her an bir reyonda kıstırıp cüzdanımı alacaklar gibi geliyor
Hatunlarda ne cevherler varmış diye okudumBurayı okuyanlar neden okuyor acaba ben buraya yazmasam bakmam mesela hiç
Kesin dalga konusu oluyoruzdur olsunnnnn amannn
Ne bileyim işte kardeş, sanki para ödemeden çıkmak mümkün değil gibi geliyorKardeş onlar ne yapsın senin cüzdanını
Kızlar arya gitti çıkabilirsiniz hafhaKizlaaar, ben uyumaya gidiyorum. Lütfen bunu neverone'e söylemeyin :)
Hadi, yarin sabah yine erken kalktigim için etrafa nefret saçan cümleleri okuyabilirsiniz :)
Iyi geceleeer
Kızlar arya gitti çıkabilirsiniz hafha
Şaka yapıyorum kuzum, iyi uykular. Umarım bu yeni günde seni görebilirim Fakirim diye göstermiyorsun kendini farkındayım
Ahaha kendime fakirim demiştimKiz muskat notu kullanan biri fakir olabilirmi? Sen bim'e giderken ben carrefour'e gidiyorum
Bu cümleyi yazdim, sonrada senin yorumunu tekrar okdugumda, kendine fakir dedigini anladim. Ve yine seni fakirlik ile vurmusum
Ki gerçek hayatta hiç zengin degiliz. Kendimi moktan giden evliligi olan fakat instada canim cicim askim takilan biri olarak his etemey basladim
Akşama doğru fenalaştım da biraz, sekizde uyudum. Ay sinirim bozuldu, neyim var anlayamıyorum. Her tarafım ayrı dökülme modunda.
Akşama doğru fenalaştım da biraz, sekizde uyudum. Ay sinirim bozuldu, neyim var anlayamıyorum. Her tarafım ayrı dökülme modunda.
Ne bileyim işte kardeş, sanki para ödemeden çıkmak mümkün değil gibi geliyor
Ehehehhe