• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ahahah ben gözümle yapamıyorum :KK43:

Bu bizim köyden değil fıkrasını bilir misin?

Ben her şeyi yapıyorum da bir tek gözlerimden ateş çıkaramıyorum :KK53:

Bilirim tabii bilmez miyim :KK70:
Sen ağanın oğlunun pipisiyle ilgili fıkrayı biliyor musun?
Ben bu mesafe ve ölçü işlerinde çok kötüyüm. 200 m ilerideyi de anlamıyorum 10 cm i de 😄
Bir ara telefonumu ölçüm. Dedim sen artık cetvelimsin. Ne zaman ölçü gerektiren bir durum olsa kafamdan hmm 3 telefon boyu, 2 telefon eni diye hesaplıyorum 😄

Uzak mesafeleri ben de ölçemem. 50 metre sandığım yer 200 çıkıyor şok oluyorum :KK70:
Ama küçük ölçülere hakimim :)
Bir de karışımı bilirim. Bir şeyi ölçmem gerekiyorsa karışla ölçüyorum bazen. Karışlıyorum :KK70:

Ortasının kapalı olmasını mı bekliyormuş cidden? :KK53:
Neyi nasıl beklediğini bilmiyorum sormadım :D

Uzak mesafeleri ben de ölçemem. 50 metre sandığım yer 200 çıkıyor şok oluyorum :KK70:
Ama küçük ölçülere hakimim :)
Bir de karışımı bilirim. Bir şeyi ölçmem gerekiyorsa karışla ölçüyorum bazen. Karışlıyorum :KK70:
Küdük ölçülere mi :D
Ben de karışla ölçüyorum genelde bir şeyi ölçmem gerektiğinde. Ona göre yaklaşık bişiler oluyor.

Yokuspokus Yokuspokus adamı duvardan duvara vuruyor sanırım ahfhah

Günaamı alıyonuz. Takım arkadaşlarıynan kelle avlıyollağ. Ben de bir iki bölüm daha geçtim. Canım sıkılyor. Troll bi konu neyim olaydı.. 4 günlük sokağa çıkma yasağı zamanına güveniyorum, sıkılanlar deli dülü yazacaklar diye.

Günaamı alıyonuz. Takım arkadaşlarıynan kelle avlıyollağ. Ben de bir iki bölüm daha geçtim. Canım sıkılyor. Troll bi konu neyim olaydı.. 4 günlük sokağa çıkma yasağı zamanına güveniyorum, sıkılanlar deli dülü yazacaklar diye.
Sen nasıl ölçü alıyorson, göz kararı belirleyebilir misin?

Absolut telefonunu baz alıyormuş, çilek karışlıyormuş :D
Ölçü almak yani normal ölçğ almak ahfahh

Sütten mi çıkmış ak kaşık hanimiş :KK53:
Sanki dalacak da, boy versene diyor öyle de temiz.
Sütten çıkmak dedin de, ben hiç süt banyosu yapmadım la. Gönül ister böyle küveti kutu kutu Dost sütle doldurup içine gireyim ama hep israf olur diye yapamadım :D

Back