Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar da değil ya3 telefon boyu 2 telefon eni mi?
Hey maşallah o nedir öyle
SuyduSu dökmek değildi o ya neyse
Ortasının kapalı olmasını mı bekliyormuş cidden?Çok bakmadım ben de ama diktirmiş sanırım, sonra ortası yarılıp açılmış görünüyormuş. Sanırım zar yarılmış?
Fotosunu atsana diyenler vardı tamam göndereyim demiş ama cidden o noktada kapattım sayfayı.
Zevkli bir suydu o zaman
Ahahah ben gözümle yapamıyorum
Bu bizim köyden değil fıkrasını bilir misin?
Ben bu mesafe ve ölçü işlerinde çok kötüyüm. 200 m ilerideyi de anlamıyorum 10 cm i de
Bir ara telefonumu ölçüm. Dedim sen artık cetvelimsin. Ne zaman ölçü gerektiren bir durum olsa kafamdan hmm 3 telefon boyu, 2 telefon eni diye hesaplıyorum
Neyi nasıl beklediğini bilmiyorum sormadımOrtasının kapalı olmasını mı bekliyormuş cidden?
Küdük ölçülere miUzak mesafeleri ben de ölçemem. 50 metre sandığım yer 200 çıkıyor şok oluyorum
Ama küçük ölçülere hakimim :)
Bir de karışımı bilirim. Bir şeyi ölçmem gerekiyorsa karışla ölçüyorum bazen. Karışlıyorum
Yokuspokus adamı duvardan duvara vuruyor sanırım ahfhah
Sen nasıl ölçü alıyorson, göz kararı belirleyebilir misin?Günaamı alıyonuz. Takım arkadaşlarıynan kelle avlıyollağ. Ben de bir iki bölüm daha geçtim. Canım sıkılyor. Troll bi konu neyim olaydı.. 4 günlük sokağa çıkma yasağı zamanına güveniyorum, sıkılanlar deli dülü yazacaklar diye.
Sen nasıl ölçü alıyorson, göz kararı belirleyebilir misin?
Absolut telefonunu baz alıyormuş, çilek karışlıyormuş
Ölçü almak yani normal ölçğ almak ahfahh
Nesi ayıp?Anlatılmaz olm bunlar ayıb ayıb.
O biz yorulmayalım diye popüler konu seçip yolluyor
O biz yorulmayalım diye popüler konu seçip yolluyor
Nesi ayıp?
Ay o pis fesat zihnin nereye çekti kimbilir konuyu
Sütten çıkmak dedin de, ben hiç süt banyosu yapmadım la. Gönül ister böyle küveti kutu kutu Dost sütle doldurup içine gireyim ama hep israf olur diye yapamadımSütten mi çıkmış ak kaşık hanimiş
Sanki dalacak da, boy versene diyor öyle de temiz.
Hayali de fakir anam. Dost süt kutu kutu he mi?Sütten çıkmak dedin de, ben hiç süt banyosu yapmadım la. Gönül ister böyle küveti kutu kutu Dost sütle doldurup içine gireyim ama hep israf olur diye yapamadım
He Dost süt. Bim'denHayali de fakir anam. Dost süt kutu kutu he mi?
He Dost süt. Bim'den
Napayım içine muskat mı rendeleyeyim, avodako mu dilimleyeyim? Anca Dost süt. Garibanız biz
cilek.yagmuru süt banyosu mu? Bizim evde banyo yapılmıyor demezsin umarım şimdi ahfhah
Böyle debelenicem.Gül yaprağıynan attt kestanesi de koy yaparsan bi gün.