• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Az önce genital estetik bölümünde hymenoplasti geçirmiş birinin sorusunu gördüm.
"Aaayy inanmıyorum, fotoğraf atsana" diyenlere "tamam" demiş asdfgh

Yani çok da kasmayıp söylesen mi acaba :KK53:

Bende burda yüzümden fotoraf yollamaktan bile korkuyorum :KK70: :KK70: :KK70:

Ya biz de burada fotoğraf atıyoruz sanalım😄😄

Ya düşündüğüm şey konuların geçişinden dolayı bir varsayım. Şimdi bunu yazsam o veya her gece bizi stalklayanlar okusa bassa kibi yanarım 😬

A Arya_Stark01 'ı örnek al biraz.
Bak o nasıl bdv'nin dedikodusunu yapıyor korkusuzca?
Her gün en az 3 konu :KK70:

Az önce genital estetik bölümünde hymenoplasti geçirmiş birinin sorusunu gördüm.
"Aaayy inanmıyorum, fotoğraf atsana" diyenlere "tamam" demiş asdfgh

Yani çok da kasmayıp söylesen mi acaba :KK53:
Şu ortası yarılıp görünen konu mu?
Şok oldum ben, umarım düşündüğüm fotoyu yollamıyordur o_O

Yaaaaaa bacım ya inşallah konuyu yanlış anlamışızdır ben zaten vajinayı estetık bulmuyorum bir de fotosunu düşünemedim
Vajinayı değil zarı çekecek sanırım umarım inşallah. Aksini düşünmek istemiyorum bile, ama zarı nasıl çekecek onu da anlamadım.
Gece gece düşünmek istediğim konular değil bunlar, dükten bahsedelim ahfahha

Çok bakmadım ben de ama diktirmiş sanırım, sonra ortası yarılıp açılmış görünüyormuş. Sanırım zar yarılmış?
Fotosunu atsana diyenler vardı tamam göndereyim demiş ama cidden o noktada kapattım sayfayı.
Hymen zaten normalde de delikli/yarıklı olamıyor mu ya 😳

Ben gözlerimle ölçüp biçerim :KK59:
O kadar sene boşuna okumadım. Para kazanamıyor olabilirim ama okul bana çok şey kattı gerçekten :KK70:
Ben bu mesafe ve ölçü işlerinde çok kötüyüm. 200 m ilerideyi de anlamıyorum 10 cm i de 😄
Bir ara telefonumu ölçüm. Dedim sen artık cetvelimsin. Ne zaman ölçü gerektiren bir durum olsa kafamdan hmm 3 telefon boyu, 2 telefon eni diye hesaplıyorum 😄

Vajinayı değil zarı çekecek sanırım umarım inşallah. Aksini düşünmek istemiyorum bile, ama zarı nasıl çekecek onu da anlamadım.
Gece gece düşünmek istediğim konular değil bunlar, dükten bahsedelim ahfahha
ZAten vajina dedıgımız şey hahaha zarın kapattığı delik bacım hepsine vajina denmiyor

o yol vajina ya midem kalktı be
O dışı vulva oluyor

Ben bu mesafe ve ölçü işlerinde çok kötüyüm. 200 m ilerideyi de anlamıyorum 10 cm i de 😄
Bir ara telefonumu ölçüm. Dedim sen artık cetvelimsin. Ne zaman ölçü gerektiren bir durum olsa kafamdan hmm 3 telefon boyu, 2 telefon eni diye hesaplıyorum 😄
3 telefon boyu 2 telefon eni mi?
Hey maşallah o nedir öyle :D

ZAten vajina dedıgımız şey hahaha zarın kapattığı delik bacım hepsine vajina denmiyor

o yol vajina ya midem kalktı be
O dışı vulva oluyor
Kız neresinin ne olduğunu biliyorum :D Kimsenin zarını görmedim diyorum :D

Back