- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Astoria bi de elime üflesene.
Bana bunu çocukken ne yaparlardı ya. Yazık bana be.
Ya hahahhahha telefon versiyonu da vardı çok eskiden tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Astoria bi de elime üflesene.
Bana bunu çocukken ne yaparlardı ya. Yazık bana be.
Sıkıntıdan açtım Tarkan'ın Karma albümünü açtım dinliyorum, siz de dinleyin la:
Olmaz, ben kocamı dinliyorum. Ofiste yapamadıkları happy houru evde, Alamancı rapiyle yapıyor şuan. Bence yakında boşarım bunu.
Evet, haklısın. Dayanmaya çalışayım o halde. Ama o aksan yok mu o aksan...Kocaları şu zamanda boşamayın, Ayrılsak da beraberiz dizisine bağlarsınız hepiniz. Corona geçsin sonra boşayın.
Karteeel bir numaraaa en büyüükEvet, haklısın. Dayanmaya çalışayım o halde. Ama o aksan yok mu o aksan...
Paylaş tabi. Arkadaşımızın mutluluğu bizim de mutluluğumuz. Duygusal saatlere girdim, Barış Manço dinliyoruz onun etkisi olabilir.Kocam çiçek getirmiş ya la, çiçek. Paylaşsam ayıp mı olur bilemedim paylaşamadım. Paylaş derseniz paylaşırım. "Döveriz" derseniz elleşmiycim.
Kocam çiçek getirmiş ya la, çiçek. Paylaşsam ayıp mı olur bilemedim paylaşamadım. Paylaş derseniz paylaşırım. "Döveriz" derseniz elleşmiycim.
Bayram değil seyran değil kocişin niye çiçek getirmiş? Bence bdvde başlık aç cnm.Kocam çiçek getirmiş ya la, çiçek. Paylaşsam ayıp mı olur bilemedim paylaşamadım. Paylaş derseniz paylaşırım. "Döveriz" derseniz elleşmiycim.
Sadece hırka mı?Eki Görüntüle 2609958
Üzerimdeki depresyon hırkamı bu gece çıkarmam için yapılan bir girişim gibi göründü bana ama bilemedim.
Sadece hırka mı?
Eki Görüntüle 2609958
Üzerimdeki depresyon hırkamı bu gece çıkarmam için yapılan bir girişim gibi göründü bana ama bilemedim.
Ya da bi yerlerde beleş dağıtıyorlardı denk geldi. İnş coronalı değildir.
Ben öyle yelekle hırkayla uğraşmıyorum, salıyorum feromonu, salıyorum feromonu... Ama senin mesaj da iyiymiş.Hırka çıktı mı gerisinin otomatik çıkacağı belli oluyor gülüm. İletişim biçimimiz. Yazın da yeleğim var. Anne yeleği.
Benim kocam durur mu yapıştırmış cevabı. Hazır puding getirmiş ikisini de yemiş camış.
Şiirler bence evrende bir enerjiye değdi İdrak. Arada yazalım sonra dönüyor dolaşıyor kah çiçek oluyor, kah yenmiş puding. Bence bunlar beleş dağıtılıyordu. Dedim paylaşacağım çiçekleri "Kocalarını bana sövdürecek misin Night yapma adamlara" dedi. Dedim iki dakika geç bizim tarafımıza, bizim tarafımızda kal. Beleş kesin bunlar.
Sirkeyle yıkayıp alaydın çiçekleriEki Görüntüle 2609958
Ya da bi yerlerde beleş dağıtıyorlardı denk geldi. İnş coronalı değildir.
Akşama sevişelim diyememiş de çiçek almış
Çiçek dükkanı batmış da çiçekleri dağıtmış
Yer miyim ben bunları ulan camış
Neyse ki bacılar var da gözüm açılmış
Üstümde kokmuş hırka ne anlarım seksten
Cenabet giremem foruma bacılar bekler
Kıçın başın ayrı oynuyor medet mi umdun çiçekten
Git ötede oyna vazgeçtim romantizmden
Yokuspokus izin vermem sevişemezsiniz