• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

En sevdiğim ev giysisi. Beli yüksek, sıcak tutuyo, sevimli. Ama paçalar her zamanki gibi kısa 😂
Benim paçaları dar pijama takıntım var. Dar olacak ki gece yukarı doğru çıkmasın. Öyle olan da 2 tane pijamam var ikisi de artık giyilmemten dökülecek, renkleri atmış ve böyle karakterli.
Neyse bir gece sevgilimle arkadaşında kalmıştık. Sabah adam beni o pijamayla görünce dalga geçti 😅 Sevgilinle yatmaya geliyorsun giye giye bunu mu giydin gibisinden. Hala utanırım 😅

Benim paçaları dar pijama takıntım var. Dar olacak ki gece yukarı doğru çıkmasın. Öyle olan da 2 tane pijamam var ikisi de artık giyilmemten dökülecek, renkleri atmış ve böyle karakterli.
Neyse bir gece sevgilimle arkadaşında kalmıştık. Sabah adam beni o pijamayla görünce dalga geçti 😅 Sevgilinle yatmaya geliyorsun giye giye bunu mu giydin gibisinden. Hala utanırım 😅

Bende de var o takıntı. Yatarken giydiklerim ya altı tayt olacak ya lastikli. Hiç bir şekilde yukarı çıkmayacak.
Hele satenler ya da ipekler var ya aman allahım, paçalara iki bacağım girer, üstünde durmaz kıçına kadar çıkar 😵

Ben tam tersi, pijama dediğin rahat olacak. Öyle dar mar olmayacak. Spagat açsam cort demeyecek :D

Ben tam tersi, pijama dediğin rahat olacak. Öyle dar mar olmayacak. Spagat açsam cort demeyecek :KK70:
Sen çıplak yatıyorsun zaten 😄
Bende de var o takıntı. Yatarken giydiklerim ya altı tayt olacak ya lastikli. Hiç bir şekilde yukarı çıkmayacak.
Hele satenler ya da ipekler var ya aman allahım, paçalara iki bacağım girer, üstünde durmaz kıçına kadar çıkar 😵
Aslında gecelik gibi şeyler giyebilirim ama alt giyiyorsam o paça dar olacak. Taytla da uyuyamam. Çok gıcık biriyim uyurken zaten. Kendimi yataktan atmışım bir gece rahat yastık pozisyonu bulamadım diye. Ama ben inanmıyorum🙄

Öyle deme şimdi okuyanlar kimbilir ne sanacak :KK70:
Kendi kendimeyken bildiğin penye pijamalarımla yatıyorum. Balık desenlisi var, ekoselisi var (en çok onları seviyorum), çizgilisi var, var da var.
O dediğin her zaman olmuyor :KK23:
Bende de elmolusu var, garfieldlisi var, kedilisi var, tulumlusu var... Galiba kayınvalidemin bana gecelik alma zamanı gelmiş.

Hellö yine.
Eki Görüntüle 2609790

Şimdi yemek yapmaya gitmeden önce,
Herkes özendiği bir şey yazsın bakim🤣

Ben kahve gurmelerine özeniyorum.
Hmm bu kahvenin içimi yumuşak
Bu sert
Bunun çekirdeği bilmem ne aromalı.
Bu küba dan
Bu jamaika da.

Benim kahve kültürüm,
Sütlü nescafe,
Türk kahvesi
Menengic kahvesi
Bitti. Evet filtre kahve bile yok.
Demlemeyi bilmiyorum😏
Saygılar.

Lyanna Mormont Lyanna Mormont
Loreth Loreth
Yokuspokus Yokuspokus
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi
Koalina Koalina
@Vander
KudrAlobar KudrAlobar
@Alicja
@filmdelisi
AbsolutPromise AbsolutPromise
Astoria Astoria
Of bende o bile yok.
Kahve sevmem, çikolata hiç sevmem. Evde bi türk kahvesi var misafir falan gelirse diye ama bin yıllık :KK70:

Edit= şu ara özendiğim şey eşiyle ilişkisi saygı çerçevesinde olan ve eşinden değer gören, el üstünde tutulan kadınlar. Ağzımı hayra açmıyorum artık, açılıyorsa ya küfr ya lanet çıkıyor :/

Bende de elmolusu var, garfieldlisi var, kedilisi var, tulumlusu var... Galiba kayınvalidemin bana gecelik alma zamanı gelmiş.
Bütün kayınvalidelerin muhteşem seksilikte çamaşırlar aldığını mı düşünüyorsun acaba? Benim kayınvalide gibiyse, alacağı gecelikler ve pijamalar doğum kontrol yöntemi olarak kullanılabilir.

Of bende o bile yok.
Kahve sevmem, çikolata hiç sevmem. Evde bi türk kahvesi var misafir falan gelirse diye ama bin yıllık :KK70:

Edit= şu ara özendiğim şey eşiyle ilişkisi saygı çerçevesinde olan ve eşinden değer gören, el üstünde tutulan kadınlar. Ağzımı hayra açmıyorum artık, açılıyorsa ya küfr ya lanet çıkıyor :/
Mütemadiyen dip dibe, aynı evde kalkmak tüketiyordur.

Sen çıplak yatıyorsun zaten 😄

Aslında gecelik gibi şeyler giyebilirim ama alt giyiyorsam o paça dar olacak. Taytla da uyuyamam. Çok gıcık biriyim uyurken zaten. Kendimi yataktan atmışım bir gece rahat yastık pozisyonu bulamadım diye. Ama ben inanmıyorum🙄

Gecelik ancak yazın çok sıcaklarda. Çünküm ben sadece temmuz15- ağustos 15 arası ısınıyorum. Altı penye taytlı picamoşlarım var benim, çok rahatlar.

Sjjddsjdk ben hep gecelıkle yatıyorum dkdkkd
Tek sorun ustu başı açmış oluyorsun sabaha kadar millet seni kaldırmaya gelırse dkdkdk hoş olmuyor

Back