Banlanacak bir şey yok ya. Tırnaklarımla kazanıyorum vs diyince tepem attı. Sanki biz dötümüzle kazanıyoruzNeverOne buraya gel annem banlanma evladım canım benım yem ettırmem seni
Yenı gordum hahahahBanlanacak bir şey yok ya. Tırnaklarımla kazanıyorum vs diyince tepem attı. Sanki biz dötümüzle kazanıyoruz
O değil de Cumartesi yazdığım mesajı niye şimdi beğendin?
Öyle göz kararı ölçü hesaplayamam da öyle abartılı bir rakam yazacakken 17 demek de az geldi ahfhaÜlkelere göre boy yazdık afrikalı ölçüsü girdim. Daha ne yapayım aç kadın
Evli ama belki daha önceki sevgilisidir olabılır de hajaja ben şimdi bakacamAtladığım bir yer yoksa sevgilisiyle aralarında çok yaş farkı var diyeyim. Gerisi için bir şey yazamam. Kafamdaki tahmini yazarsam suçlama olabilir. Bak işte konusuna timeline a falan
Ben anlamadığımdan ölçü işlerinden en iyisi bakıp yazayım dedim. Rezil rüsva olmamak adınaÖyle göz kararı ölçü hesaplayamam da öyle abartılı bir rakam yazacakken 17 demek de az geldi ahfha
Bilmiyorum o konuyuNeverOne muavin deyince aklıma geçenlerde muavin duyarı kasan vatandaş geldi
O gün neredeydin ha?!!! yazıklar olsun
Ben bi gariplik göremedim yaNeverOne geçmiş konularına bakın bir şeyi şıp diye görüp heee diyebilirsiniz.
Ben burada yazmak istemedim aleni dedikodu yapmayayım diye
O zaman ben öyle varsaymışım. Aklımdakini yazarsam olmazBen bi gariplik göremedim ya
Nasıl ya? Kalite kontrol uzmanı dedik bağrımıza bastık yalan mıydı?Ben anlamadığımdan ölçü işlerinden en iyisi bakıp yazayım dedim. Rezil rüsva olmamak adına
Bilmiyorum o konuyuahaja
Haklı yani bi yerde. Temelde aynı işi havada yapan insanlar kaç katı para kazanıyorBaşlığı hatırlamıyorum da muavin duyarı kasa kasa perişan olmuştu.
Evden çok uzak kalıyorlarmış, insanlarla uğraşıyorlarmış, kimse onlar için sesini çıkarmıyormuş vs...
"Askerler ne yapsın, doktorlar ne yapsın, x ne yapsın" diyen herkese muavinlerin işi daha zor diye çemkirmişti asdfghj
"E biz ne yapabiliriz" diyoruz, muavinler için sesimizi çıkarmamız lazım falan diyordu
O zaman ben öyle varsaymışım. Aklımdakini yazarsam olmaz
Cetvelim yoktuNasıl ya? Kalite kontrol uzmanı dedik bağrımıza bastık yalan mıydı?
Haklı yani bi yerde. Temelde aynı işi havada yapan insanlar kaç katı para kazanıyor
Evet yakaladınız beni, ben Malum turizmde çalışan, uyuyan bayan yolcunun üstüne su döken muavinim .
Ya biz de burada fotoğraf atıyoruz sanalımAz önce genital estetik bölümünde hymenoplasti geçirmiş birinin sorusunu gördüm.
"Aaayy inanmıyorum, fotoğraf atsana" diyenlere "tamam" demiş asdfgh
Yani çok da kasmayıp söylesen mi acaba
Hahahahahahahahahaahahhhhhh cetvel gibi kullanacagın başka yerle sanırımCetvelim yoktubaşka şekilde değerlendirdim
Su dökmek değildi o ya neyseHaklı yani bi yerde. Temelde aynı işi havada yapan insanlar kaç katı para kazanıyor
Evet yakaladınız beni, ben Malum turizmde çalışan, uyuyan bayan yolcunun üstüne su döken muavinim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?