Coronasavar

Atladığım bir yer yoksa sevgilisiyle aralarında çok yaş farkı var diyeyim. Gerisi için bir şey yazamam. Kafamdaki tahmini yazarsam suçlama olabilir. Bak işte konusuna timeline a falan
Evli ama belki daha önceki sevgilisidir olabılır de hajaja ben şimdi bakacam

Bilmiyorum o konuyu ahaja

Başlığı hatırlamıyorum da muavin duyarı kasa kasa perişan olmuştu.
Evden çok uzak kalıyorlarmış, insanlarla uğraşıyorlarmış, kimse onlar için sesini çıkarmıyormuş vs...
"Askerler ne yapsın, doktorlar ne yapsın, x ne yapsın" diyen herkese muavinlerin işi daha zor diye çemkirmişti asdfghj
"E biz ne yapabiliriz" diyoruz, muavinler için sesimizi çıkarmamız lazım falan diyordu

Haklı yani bi yerde. Temelde aynı işi havada yapan insanlar kaç katı para kazanıyor

Evet yakaladınız beni, ben Malum turizmde çalışan, uyuyan bayan yolcunun üstüne su döken muavinim .

Az önce genital estetik bölümünde hymenoplasti geçirmiş birinin sorusunu gördüm.
"Aaayy inanmıyorum, fotoğraf atsana" diyenlere "tamam" demiş asdfgh

Yani çok da kasmayıp söylesen mi acaba
Ya biz de burada fotoğraf atıyoruz sanalım

Ya düşündüğüm şey konuların geçişinden dolayı bir varsayım. Şimdi bunu yazsam o veya her gece bizi stalklayanlar okusa bassa kibi yanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…