Coronasavar

Bu da benim kuşum. Favori mekanı ablasının yatağının altı. Birkaç kere geri çıkamayınca, oh dedim çocuğun sabit durabildiği bir yer var ama üçüncü denemede çıktı zibidi. Lütfen goygoy aralarında biz bu çocukları evde bu kadar süre ne yapacağız, nereye koyacağız biri anlatabilir mi? Şuan güççük uyuyor, taktik geliştirmek için çok zamanım yok.

Sende 2 vardı değil mi?

Hahahahah gülüşe bak ya
Ben hava güzel olunca seriyorum balkona yollukları orada koşuyor :))

Yerim bu cimcimeyi ama beenn
Bana ikinciyi yaptıracaksınız ya çocuk fotosu ata ata canım çekiyor ya. Bu gadını da anlayın ama yaağ.
Maşallah kuzuya oy tam cimcime

Hahahahah gülüşe bak ya
Ben hava güzel olunca seriyorum balkona yollukları orada koşuyor :))
Ya şu kadar gündür evdeyiz, bir güncük güzel oldu, ben de saldım balkona.
İnsan o pozisyonda nasıl mutlu olabilir, bende gizemini koruyor.
Yerim bu cimcimeyi ama beenn
Bana ikinciyi yaptıracaksınız ya çocuk fotosu ata ata canım çekiyor ya. Bu gadını da anlayın ama yaağ.
Maşallah kuzuya oy tam cimcime
Ya tipleri tatlı, huyları fena. Sen yine huylarını göz önünde bulundur. Şu sevimli surat için değer mi çekilen çile? (sabahları değiyor, saatler ilerledikçe değebilitesi azalıyor)
Bilmeden doğurduysan büyük başarı
Yorgunluktan şuursuz olduğum dönemler oluyor da, işte diyorum o arada pırtlatıverdiysem bir yere... Dur gidip evi bir baştan sonra arayayım yav, aç kalmasın çocuk,çocuklar...

Benimki öyle eğilerek koşuyor kollarını da arkaya atıyor. Sonra parmak sallıyor neye kızıyorsa artık. Allahım suratları çok güzel gerçekten

Benimki öyle eğilerek koşuyor kollarını da arkaya atıyor. Sonra parmak sallıyor neye kızıyorsa artık. Allahım suratları çok güzel gerçekten
Aaaa bilmem mi o koşuşu, kanatlarını kabartmış agresif ispenç tavuğu stili. Onun bir de düşüşü oluyor, o kısım fena. Kollar arkada olunca çat diye ağzı yere çarpıyorlar.

Whtsptan ses kaydı buraya nasıl atılır çözemedim, atılsa benimkinin totosundan uydurduğu masalı anlatışını dinleteceğim (Akşam ben anlatırım, o yetmez o da bana anlatır sonra), sonlara doğru sapıttığı ama youtubea da yükeyemedim kaldı öyle. Bazen dayanamıyor insan "Yapayım kız ikinciyi şunlara bak" diyor, sonra aklı başına geliyor tabi hemen.

Fotojenik ve/veya poz verebilen insanlara. Bir insan bu kadar mı poz veremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…