- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Bir ara ben de bir kase çorbayla doyuyordum. Baya ufalmıştı midem. Zayıf olduğum zamanlardı. Minimum karbonhidrat tüketiyordum. Ama hayattan da hiç zevk almıyordum.
Ben bizzat yaşadığım için bdv de bazen bir tarafımı yırtıyorum konu sahibi gençse özellikle.İnsan kalitesi kötü Aryacım. Bdv deki konuları ve gelen yorumları görüyorsun işte. İğrenç erkekler ve erkek kafalı kadınlar. O kadar çoklar ki.
Çok mu sevgi dolu biriyim bilemedim kiSen bana da hep geri dönecek diyordun, 1.5 yıl oldu adam nişanlandı
Ben bizzat yaşadığım için bdv de bazen bir tarafımı yırtıyorum konu sahibi gençse özellikle.
Nası mutlu nası mutlu gözler höldür höldürAman ya, 12 yil sonra tekar single mi olacam ve flörtmü edecem yani? Kesin moktan yaparim. Yardiminiza bayaa ihtiyaç duyabilirim
Pek sanmiyorum canim ya
Ama diger taraftanda üzüldüm böyle düsünülmesine. Ülkede erkek kalitesi o kadar mi kötü?
Beni aslında özünde iyi biri diye başlayan ama aslında tam bir pislik olan eşleri aklama cabalamali konular hayrete düşürüyor en çok.Düzenli bir sekilde halen "kv'de ile yasanilirmi" konulari açilinca, ben bazen pes ediyorum artik.
Kız arsiz köpek demesen iyiydiBak şimdi de arsız köpek zulaladığım sigaradan istedi. Hiç gurur yok. Sokağa çıkma yasağı var malum çıkıp alacak yer yok. Ben de geçen sefer çok mağdur olduğum için kocamın önleminin yanında gizlice bir paket alıp attım köşeye. Hayvan gibi içip bitirdi olan sigarayı. Az evvel gelmiş "sen bittiğini görünce bana laf sayardın niye bitirdin diye. Fazla rahatsın çıkar hadi paketi" dedi. Günahımı vermem sana dedim. Hadi hadi çıkar diye ısrar edince al sadakam olsun deyip verdim. Hala küsüz tabi. Ağız tadıyla küs kalamıyoruz şu lanet bağımlılık yüzünden.
Ben bdv ye çok maruz kaldım sanırım sen bunları düşünme. Dönerse ve hala hislerin aynıysa o zaman düşünürsünGeri dönse de her şey nasıl eskisi gibi olacak...
Benim ilk sevgilim manyaktı mesela.
Kaç sene kavgayla geçti, ayrıldığımda da tanıdığımız herkese kendisini aldattığımı söylemişti. Böyle bir şey yok halbuki.
O çk akıllıya göre kendisi bir çklü olduğu için o kadar mükemmel ki, asla kendi manyaklıkları yüzünden ayrılmış olamam. Başkasını bulduğum, yani ırıspı olduğum için ayrılmışımdır.
Öyle bir çklülük, öyle bir mükemmellik yani.
Tam bir anasının oğluşu tipti zaten. Bir gün evlenirse eşi bdv'den çıkamaz kesin.
Ama hakkını yemeyeyim, standartlarımı büyük ölçüde kendisine borçluyum. Manyağı 1 km öteden tanır, topuklarımı totoma vura vura kaçarım.
Bak şimdi de arsız köpek zulaladığım sigaradan istedi. Hiç gurur yok. Sokağa çıkma yasağı var malum çıkıp alacak yer yok. Ben de geçen sefer çok mağdur olduğum için kocamın önleminin yanında gizlice bir paket alıp attım köşeye. Hayvan gibi içip bitirdi olan sigarayı. Az evvel gelmiş "sen bittiğini görünce bana laf sayardın niye bitirdin diye. Fazla rahatsın çıkar hadi paketi" dedi. Günahımı vermem sana dedim. Hadi hadi çıkar diye ısrar edince al sadakam olsun deyip verdim. Hala küsüz tabi. Ağız tadıyla küs kalamıyoruz şu lanet bağımlılık yüzünden.
Kız arsiz köpek demesen iyiydi
He sen demezsin tabi kocam köylü kız gece oldu tatlıya bağlama zamanın geldi hahhaaKız arsiz köpek demesen iyiydi
Ne diyordun taktik ver idrak taktik mesela meselaAy ne kocacı çıktın sen de be ahsjsjs. Şu an çok sinirliyim ona her şeyi diyebilirim bence. Ohoo ben kendimi çok törpüledim bu konuda. Evliliğin başlarında sinirlenince Allah ne verdiyse sayardım. Sonra benim koca benden beter hale gelince dedim tut dilini idrak ajajs
Yoo gayet istemedi geri dönmeyiÇok mu sevgi dolu biriyim bilemedim ki
Anlattıklarından o sonuç çıkıyordu ama, benim suçum yokdönmek istemiştir ama cesaret edememiştir belki desek
Ben olsam elimi öptürürdüm olm, niye hemen verdin?
Zula yapmış benimki de geçen gün bi karton sigarayı. Sakladığı yerden çıkardım Maho aga gibi yaktım içmeye başladım. Bol bulunca sıvıyorum ben de. "Novmissiz Vijdönsiz" diye bakıyor, "Gel yigenim yak sen de, cigerlerin boyram etsiğn" diyorum. Biz normal karı-koca değiliz bence ya.
Aryacım sen single olup flört alemlerine dön, hep beraber ederiz hiç sorun değil.Ivet yillar sonra tekrar single olcam fakat flörtte bu kadar kötü olacagimi sanmiyorum. Konu beni rahatlatti
ne demek istedi ?
o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z lakin bu karantinadan once bir gun sabah...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?