• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bir şey diyecegım acaba mı diye düşünüyor olamaz mı
Tanımıyorum ama genelde insan ayrıldıktan sonra da muhasebe yapabılıyor
Bilmiyorum. Belki instagramında çok fotoğraf paylaşmadığı için aklına bile gelmiyor olabilir. Sorgulamasını yapmış yapacağı kadar. Bu konuya tekrar girersem çıkamayacağım çünkü aklım almıyor hala. Daha 1 hafta öncesinde yan yanaydık her zamanki gibiydi, ondan sonra mesajlar, konuşma vs de hep normaldi. Sonra pat 😓

Yapma demeyeceğim. Biz kadınların ayrılık sonrası erkeklere göre daha çabuk toparlanmamızın sebebi daha erken dibe vurup acıyı tüketmemiz çünkü. Sonuna kadar ağlayıp hönkürüp temizleniyoruz. Erkeklere sonradan dank ediyor. O yüzden onlar aradığından genelde üff slk modunda oluyoruz biz :KK70:
Yapamam diyemem zaten. Günde 1 kezle sınırlandırdım kendimi. Çünkü ne sildik birbirimizi ne başka bir şey.
Hayatımız çok iç içe geçmişti. Bugün oradan silsem yarın başka yerde karşımda. Bugün uygulamalarımı görünce geldi aklıma mesela. Martıda onun kredi kartı tanımlı. Ben bunu aylar sonra unutup kullansam ohoo
Belli bir süre lazım sonra kolileyip kaldıracağım. Şu an fotoğraflarımıza bile bakamıyorum duygusallaşmamak için.
Ama bazı videolarımız da var aklım çeliniyor izlesem mi diye 😬

Üye olduğumu biliyordu zaten. Bilgisayarımdan kullanıcı adıma falan bakmış demek ki ayrılmadan önce. Ya da tesadüfen görmüştür.
Çilekyağmuru olduğumu bildiğini anladım. Çünkü yaptığım yorumlarla ilgili yorum yapıyordu beni alıntılamadan ve "sen ilişkiden ne anlarsın" tadında yorumlardı :KK53:

Ben burada birinin beni takipte olduğundan şüpheliyim aslında, ciddi ciddi.
Benim vaktinde takıldığım bi tip vardı, o biraz bana takmış olabilir; detay vermeyeyim de pek, beni takip ettiğini düşünüyorum, burayı keşfetmiştir diyorum. Sorunlu biri.

Her yeri tehlikede. :KK45:
Tövbest, birinde işten gelmiş "Naabıyon nasıl geçti günün, Müge Anlıda seninkiler gene kimi doğramışlar?" filan diyordu, o ara bi bakmışım, adam bi yandan gülüyor bir yandan "Tövbe tamam tövbe demedim" diyor. Cıvık affedersin. Kızamıyorum bir noktadan sonra.
Çok uyumlu buldum ben sizi canim oda seni ciddiye almıyor muhtemelen 🤣

Ee nickini neden hiç değiştirmedin o zamandan beri? Ya hala okuyorsa?

O zaman değiştirme özelliği yoktu ki. 8-9 sene önce.
Pro olmadan cinsellikte cirit atabildiğimiz (bir dönem yasaktı ya), başlığa kaç kişi bakıyor görebildiğimiz, dini ve siyasi yorumların havada uçuştuğu dönemden bahsediyorum :KK53:
Varsa da benim haberim yoktu.

Yeni üyelik açmaya da üşendim. Hem de yine görüp sinirim bozulacaktı.
Şikayet ettikten sonra bir süre takip ettim çünkü, banlanmadı hemen. Estetik bölümüne yorum yazdığı için olabilir asdfg
Banlansa da yeni üyelik açabilirdi.
O yüzden girmemeyi tercih ettim.

Seneler sonra evlendi. Artık takip etmiyordur diye umuyorum. Kullanıcı adımı değiştirmeye kıyamıyorum :KK53:

Ay ya bu erkeklerin beynı sonradan yerine gelıyor kız aynı durumu ben de yaşadım
Öyle flört ediyoruz çocukla bir gun bana demez mi
Ee vander ben eski sevgılımın yanına gidecegım birleşebiliriz

ben de tamam ama sakın bana bir daha yazma bak dedim
Tamam dedi

2 ay sonra vander bık bık yok ben sana birleşicez demedim dedi
Şak wp ekran goruntusunu çıkarttım masaya hahaha tuttun mu şimdi vanderi dedim

O zaman değiştirme özelliği yoktu ki. 8-9 sene önce.
Pro olmadan cinsellikte cirit atabildiğimiz (bir dönem yasaktı ya), başlığa kaç kişi bakıyor görebildiğimiz, dini ve siyasi yorumların havada uçuştuğu dönemden bahsediyorum :KK53:
Varsa da benim haberim yoktu.

Yeni üyelik açmaya da üşendim. Hem de yine görüp sinirim bozulacaktı.
Şikayet ettikten sonra bir süre takip ettim çünkü, banlanmadı hemen. Estetik bölümüne yorum yazdığı için olabilir asdfg
Banlansa da yeni üyelik açabilirdi.
O yüzden girmemeyi tercih ettim.

Seneler sonra evlendi. Artık takip etmiyordur diye umuyorum. Kullanıcı adımı değiştirmeye kıyamıyorum :KK53:
Evlenmesi takip etmesine engel değil maalesef.
Eşimden önce biriyle görüşmüstüm kısa süre. Adam bildiğin takıntılı manyak bir tip çıktı. Ben evlendim, kendisi de evlendi. 3-4 yıl sosyal medyadan mesaj attı bana 😠 eşime de söylemedim çünkü böyle birşey de sakin kalabilecek biri değil çok kötü şeyler olabilirdi.. Abim üzerinden hallletmistim en son.

Güzel geçmiş işte gününüz, sen de yani adamı vudu bebeği iğneler gibi her yerinden iğnelemişsin. Ne güzel insanlı minsanlı gün... Sırf okeye ileride 4. olsun diye çocuk yapmayı düşündüm bugün.
Kendimizi pc oyunlarına vurduk adam pubgden beri gelmiyor iki gündür, ben de kedi metrosu bölümünü bitirdim başka bir oyunda, hayvan gibi bölüm yapmışlar..
Minimum muhatap gidiyoruz, kavga yok. Şu an arka çaprazımdaki koltukta arkadaşlarına direktif veriyor "Adam sağında, olm adam sağında çıkma oradan gelecek o sana ses yapma" filan çatışma halinde. Gidip "Beni seöövv" diye kucağına atlasam mı acaba pisliğine? Kavga aksiyon filan mı olsa ki biraz?

Bir aydır ilk kez insana karıştık la. Normalde evde herkes kendi aleminde. Ya biz o kadar saçma sapan bir mevzudan tartıştık ki dur anlatayım ahsjsjs.

Şimdi önceki gün başladı kavga aslında. Ben temizlik yapıyorum, bu da öğlen yemeği kuş kadar yedi iki saat sonra ne yemek yapıcan acıktım dedi. Ben de al yap doğru düzgün ye yemeğini madem iki saatte bir yemek yapacak değilim yorgunum dedim. Neyse konu kapandı ama gerginiz. Akşam yemek yiyoruz bu benim katlanan göbeğime bakıp "az spor yap kilo aldın iyice" dedi. Bu arada kendisi kilodan nefret eder, takıntılıdır epey. Epey de zayıf hatta bir erkeğe göre sıska denilecek kadar zayıf. Benim bu karantinaya kadar kilo sorunum yoktu bir aydır götü göbeği saldım ahsjsjjs. Bunu üçüncü söyleyişi olduğu için ben de ona "sen de kilo al madem, sıskasın" dedim. Sinirle yemeği bıraktı geçti içeri. Ben de normal devam ettim. Hırsını alamadı ben salondayken yemeklerini çöpe döktü ama çok ses çıkararak döktü ki duyayım. Bir tabağı çöpe boşaltmak ne kadar ses çıkarabilir ama ergen olduğu için çok sesli yapıyor. Yine takmadım. Oğlanı uyuttum çay içiyoruz ayrı koltuklarda ve konuşmadan ajsjsj. Neyse bu laf atıyor konuşalım diye. Dedim az daha sesli dökseydin yemekleri. Duydum yemedin döktün tamam. Başladı sen eleştiri kabul etmiyorsun hemen sidik yarışına çeviriyorsun mevzuyu. Dedim ben kendimi artık kilolu beğeniyor isem ve böyle kalacaksam ne olacak? Mevzu senin beğebmen ise ben de sıska adam beğenmiyorum. Kaslı ol sen de dedim. Bi sinirlendi tabi böyle deyince. Bak burası çok komik. "o zaman tek yatarsın" dedi ahsjsjs. Geri zekalı ben zaten oğlanla yatıyorum dedim. Hırsını alamadı "beni sahura kaldırma tutmuyorum oruç sana ne günahı bana" dedi. Bakayım valla geri zekalı tutma lan bana ne ne zaman karıştım orucuna dedim. İyice delirdi gitti sigara paketini aldı içiyor üst üste. Sen hakikaten ergensin dedim gittim yattım.

Mevzu bu. Saçma salak bir konu.

Sen hiç geri dönecek diye düşünme. Dönmeyecek. Dönerse, o zaman düşünürsün ama dönmeyecek olarak hareket et :KK43:
Dönmesini istiyorum ama bende dönmeyecek diye şartlamaya çalışıyorum kendimi. İlerisi için daha az yıkıcı olur bana.
Ay ya bu erkeklerin beynı sonradan yerine gelıyor kız aynı durumu ben de yaşadım
Öyle flört ediyoruz çocukla bir gun bana demez mi
Ee vander ben eski sevgılımın yanına gidecegım birleşebiliriz

ben de tamam ama sakın bana bir daha yazma bak dedim
Tamam dedi

2 ay sonra vander bık bık yok ben sana birleşicez demedim dedi
Şak wp ekran goruntusunu çıkarttım masaya hahaha tuttun mu şimdi vanderi dedim
Öyle de gidip geri gelmesin ya😄
Exlerim de hep dönmeye çalıştı ama geri dönülmez kişilerdi onlar hep

Yapamam diyemem zaten. Günde 1 kezle sınırlandırdım kendimi. Çünkü ne sildik birbirimizi ne başka bir şey.
Hayatımız çok iç içe geçmişti. Bugün oradan silsem yarın başka yerde karşımda. Bugün uygulamalarımı görünce geldi aklıma mesela. Martıda onun kredi kartı tanımlı. Ben bunu aylar sonra unutup kullansam ohoo
Belli bir süre lazım sonra kolileyip kaldıracağım. Şu an fotoğraflarımıza bile bakamıyorum duygusallaşmamak için.
Ama bazı videolarımız da var aklım çeliniyor izlesem mi diye 😬
Zaman ver kendine. Ayrılır ayrılmaz hemen her şeyi yakıp silmek zorunda değilsin. Şu an kendine odaklan, hayallerine, hobilerine, ailene.

Bir aydır ilk kez insana karıştık la. Normalde evde herkes kendi aleminde. Ya biz o kadar saçma sapan bir mevzudan tartıştık ki dur anlatayım ahsjsjs.

Şimdi önceki gün başladı kavga aslında. Ben temizlik yapıyorum, bu da öğlen yemeği kuş kadar yedi iki saat sonra ne yemek yapıcan acıktım dedi. Ben de al yap doğru düzgün ye yemeğini madem iki saatte bir yemek yapacak değilim yorgunum dedim. Neyse konu kapandı ama gerginiz. Akşam yemek yiyoruz bu benim katlanan göbeğime bakıp "az spor yap kilo aldın iyice" dedi. Bu arada kendisi kilodan nefret eder, takıntılıdır epey. Epey de zayıf hatta bir erkeğe göre sıska denilecek kadar zayıf. Benim bu karantinaya kadar kilo sorunum yoktu bir aydır götü göbeği saldım ahsjsjjs. Bunu üçüncü söyleyişi olduğu için ben de ona "sen de kilo al madem, sıskasın" dedim. Sinirle yemeği bıraktı geçti içeri. Ben de normal devam ettim. Hırsını alamadı ben salondayken yemeklerini çöpe döktü ama çok ses çıkararak döktü ki duyayım. Bir tabağı çöpe boşaltmak ne kadar ses çıkarabilir ama ergen olduğu için çok sesli yapıyor. Yine takmadım. Oğlanı uyuttum çay içiyoruz ayrı koltuklarda ve konuşmadan ajsjsj. Neyse bu laf atıyor konuşalım diye. Dedim az daha sesli dökseydin yemekleri. Duydum yemedin döktün tamam. Başladı sen eleştiri kabul etmiyorsun hemen sidik yarışına çeviriyorsun mevzuyu. Dedim ben kendimi artık kilolu beğeniyor isem ve böyle kalacaksam ne olacak? Mevzu senin beğebmen ise ben de sıska adam beğenmiyorum. Kaslı ol sen de dedim. Bi sinirlendi tabi böyle deyince. Bak burası çok komik. "o zaman tek yatarsın" dedi ahsjsjs. Geri zekalı ben zaten oğlanla yatıyorum dedim. Hırsını alamadı "beni sahura kaldırma tutmuyorum oruç sana ne günahı bana" dedi. Bakayım valla geri zekalı tutma lan bana ne ne zaman karıştım orucuna dedim. İyice delirdi gitti sigara paketini aldı içiyor üst üste. Sen hakikaten ergensin dedim gittim yattım.

Mevzu bu. Saçma salak bir konu.
Bu benım 15 ve 17 yaşındaki kardeşlerimin kavgası
Kşmsenin susmaması gerekıyordu bu olayda

Bu benım 15 ve 17 yaşındaki kardeşlerimin kavgası
Kşmsenin susmaması gerekıyordu bu olayda

Hayır iyice çirkinleştik bir de. En ergen halimizle "seni takan kim umurumda değilsin, senin sözlerin beni etkilemez sen kimsin ki, çok da kıçımda hıı çok da kıçımda" givi şeyler de söyledik ajskskdkd

Back