Coronasavar

Yani ne geçiyor ellerine belli değil. Sen nasıl anladın?

Benimki sorunlu değildi aslında. Çok düzgün, beyefendi bir insandı. Beni de hiç üzmedi allah var. Umarım çok mutlu olmuştur benden sonra.
Yaklaşık 1,5 senedir birlikteydik. Ama bana göre bir insan olmadığını anladım zamanla. Açıkçası denk değildik bence. Birinde "jarzım bitti" yazmıştı da tansiyonum düşmüştü asdfg
Tek ortak noktamız bilgisayar oyunlarıydı sanırım. Bir de bana olan aşkımız

Kötü de ayrılmadık ama nereye saldıracağını şaşırdı demek ki. Bir buhran saçmalamasıydı bence.

Bilmiyorum Ve tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyorum
Ben adamin çamaşırını falan yıkayacak miyim?
Hayır o yaptıklarını yapmaktan vazgecerse zararlı ben çıkarım

Makine her türlü çalışacak yıka bacım. Sonra kendi çamaşırlarını yıkamak in tekrar çalıştıracak makineyi hep su israfı.

Bunu milletin foto paylasmasindan öncede söyleyebilirdin gangstacim. Gerçe senin stalkerin, burdaki fotolari ne yapsin bilmiyorum da :) Yinede ben paylasmadigim için bir rahatlama var

Ciddi olursam, süphlendigin kisiyi kible, adminler ile görüs. This is a safe place

Ve bu ne ya! Herkes niye birbiri ile tartisiyor? Hep dük ve seks muhabetinden dolayi nazarmi degdi? Birimiz yapamiyoruz diye, hepimizmi yapamaz hale geldi?

O haldeee

Benim bir tane öyle manyak exim var.
En son 8 sene sonra feysbuktan mesaj atıp durmaya başlamıştı. "Sevgilim" falan yazıyordu mesajlarında

Siz tartışmıyormusunuz
Eee avrupa görmüş çiftin hali başka

Benim başımda da böyle biri var, yıllardır bitmedi takıntısı iyice içselleştirmiş.
Detay vermiyorum; x bölüm okuyordu üni zamanı takılmışlığım var, benim hastalık dönemimde bana yaklaştı ki niyetinin safiyane olduğunu asla düşünmüyorum sonradan idrak ettim, benim gardım düşükken geldi ve hikayesine malzeme topladı.

Evlendim çocuğum oldu bak kaç sene geçti, baya oluyor benim de paranoyaklığım azdı aklıma düştü, çünkü vaktinde fake profillerden birileri ekleyip duruyordu bu olduğundan neredeyse emindim hiç dönüp bakmamıştım. Baya oluyor işte bi bakayım şunun sayfasına hikayelerine yine benimle mi uğraşıyor diye. Abi beni takip ettiğini anladım o zaman evlendiğimi malzeme etmiş kendi kırık kalpli aşk hikayesini yazmaya tarifleri ben zaten, çocuk mocuk yazmış; ki profillerim dışarıya tamamen kapalı, instamda tek fotosu ve bilgisi yok oğlumun, face profilimden de göremez, kesin dedim eşimi araştırdı buldu onun profilinden erişti ya da buralarda geziyordu (Kadın taklidi yapmaya bayılır öyle bir tip) gözüne battım yazdıklarımdan fark etti peşime takıldı. Haber ettim eşime "Darılma kızma, benim paranoyak yönümü biliyorsun, çoluğum çocuğum konusunda pimpirikliyim, profillerini tamamen kapat böyle böyle biliyorsun benim eski takıkı zaten (Haberi vardı) bilgi koparacağım diye fink atıyor çevremizde.

Şimdi buralarda olabileceğini düşünüyorum çünkü şiir bölümünü misafir olarak bir kişi ısrarla takip ediyordu, benim yazdıklarımı saatlerce inceleyen biri vardı, ekleme yaparken sayfa yenile yapıyorum, sürekli biri takipte. Sonra döndüm baktım kesin yine bir şey yazmıştır diye; benim şiirlerimi buraya eklediğim gün, herif x hesabına "Şairlerden nefret ederim" filan yazmış. Allahın manyağı. Uzaktan kontrolümde, nitekim isim misim kullanacak olursa (Adımı da gizlice geçirmiş bir hikayesinde ona da denk geldim) davayı basacağım.
Evliyim, çocuğum var yeter yani, 10 seneyi aşkındır takık.

En son 8 sene sonra feysbuktan mesaj atıp durmaya başlamıştı. "Sevgilim" falan yazıyordu mesajlarında
Senınki yine iyi benımki fkdkdk sen nasıl bir kadınsın
Madem benle evlenmeyecektin neden bir şeyler yaşadık
Demekki sen herkesle yapıyorsun falan demişti hahajahaja

bunu söyleyen erkek ha

Ben de evet hoşlandığım çoğu insanla bir şeyler yaşıyorum
Sen de yaparsın hahahah açılışı benle yaptın daha durmazsın demiştim

Olm benimki yine iyi değil. Bittikten sonra 7-8 ay burnumdan getirdi. Fake adreslerle ekleyip konuşmaya çalışmalar, kim olduğunu bilmeden arkadaşıyla tanışmamı sağlayıp hayatımda neler olup bittiğini öğrenmeler, bir gün aşk şiirleri ertesi gün ana avrat küfürler, ortak arkadaşlarımıza gidip hakkımda abuk sabuk şeyler söyleyip o...pu bile demeler, neler neler. Senelerce nette biriyle konuşurken ulan o olmasın diye paranoyak oldum

Erkeklerden de kadınlardan da takıntılı ilginçler var yani
Ben biten ilişkimin ardından en fazla bir hafta üzüldüm
Ondan dolayı anlayamıyorum durumu

Bu takıntılı değildi bence. Ayrılık şokuyla saçmaladı sanırım.
Sonra hiç ulaşmaya çalışmadı çünkü. Belki şükretmiştir ilerleyen zamanlarda

O ne manyaklık ya...
Sinir etmek için mi yapıyor yoksa sorunlu mu gerçekten?

Benim ilk sevgilim de manyaktı biraz. Ayrılalı 11 sene oldu, 1-2 senede bir yazıyor hala. Ama takıntıdan değil. Boşa düştükçe şansını deniyor bence

Kavga etmeden önce tekrar düşünün
Benim kayinvalidem ayrılırsak eşimle ve çocuklarla ilgili ufacık bir sorumluluk alacak olma ihtimalinden ve arada gelip "oğlunun" evinde kalma keyfinden mahrum kalacak olmasından dolayı asla ayrilmamizi istemez böyle de düşünceli bir kadındır canım

Son düzenleme:
Çikolata yedim aylardan sonra ilk kez ve çöpünü de yemek istiyorum
Biliyorum ki bir sonraki çikolatam aylar sonra olacak

Bu benim gerçek halim biliyor musun? Amelyattan sonra fazla yiyemedigim için, tabaklarimi hep esimi bitiriyor. Adam baya kilo aldi benim yüzümden
Mide ameliyatı mı oldun Arya? Bi şey sorcam zayıflamak için ne kadar yemiyor olmak gerekiyor? Sen maksimum ne kadar yiyebiliyorsun mesela?

Ay yok artık ruh hastası resmen

Benim ilk sevgilimden ayrıldıktan sonra konuştuğum biri vardı oyundan ama sadece o boşluktan sürekli oyundayım, oyunla ilgili konuşuyoruz falan. Nereden bileyim takıntılı bir asosyal olduğunu.
Bana bir gün program yollamıştı oyunla ilgili o ara ne yaptıysa hacklendim galiba. Benim bütün fotoğraflarım, kişilerim vs de mail hesabımda senkronize oluyor. Bu da az çok biliyor ya sevgilimden ayrıldım, anam çok kızdı öyle biriyle beraber oldum diye falan. Gitmiş bizim eski fotoğraflarımızı anneme atmış bunlar hala birlikte kızına sahip çık diye. Kıyametlerin koptuğu bir dönemdi evde o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…