Ben burada birinin beni takipte olduğundan şüpheliyim aslında, ciddi ciddi.
Benim vaktinde takıldığım bi tip vardı, o biraz bana takmış olabilir; detay vermeyeyim de pek, beni takip ettiğini düşünüyorum, burayı keşfetmiştir diyorum. Sorunlu biri.
Bilmiyorum Ve tecrübeli arkadaşlardan yardim bekliyorum
Ben adamin çamaşırını falan yıkayacak miyim?
Hayır o yaptıklarını yapmaktan vazgecerse zararlı ben çıkarım
Ben burada birinin beni takipte olduğundan şüpheliyim aslında, ciddi ciddi.
Benim vaktinde takıldığım bi tip vardı, o biraz bana takmış olabilir; detay vermeyeyim de pek, beni takip ettiğini
düşünüyorum, burayı keşfetmiştir diyorum. Sorunlu biri.
Benim bir tane öyle manyak exim var.Yani ne geçiyor ellerine belli değil. Sen nasıl anladın?
Benimki sorunlu değildi aslında. Çok düzgün, beyefendi bir insandı. Beni de hiç üzmedi allah var. Umarım çok mutlu olmuştur benden sonra.
Yaklaşık 1,5 senedir birlikteydik. Ama bana göre bir insan olmadığını anladım zamanla. Açıkçası denk değildik bence. Birinde "jarzım bitti" yazmıştı da tansiyonum düşmüştü asdfg
Tek ortak noktamız bilgisayar oyunlarıydı sanırım. Bir de bana olan aşkımız
Kötü de ayrılmadık ama nereye saldıracağını şaşırdı demek ki. Bir buhran saçmalamasıydı bence.
Siz tartışmıyormusunuzBunu milletin foto paylasmasindan öncede söyleyebilirdin gangstacim. Gerçe senin stalkerin, burdaki fotolari ne yapsin bilmiyorum da :) Yinede ben paylasmadigim için bir rahatlama var
Ciddi olursam, süphlendigin kisiyi kible, adminler ile görüs. This is a safe place
Ve bu ne ya! Herkes niye birbiri ile tartisiyor? Hep dük ve seks muhabetinden dolayi nazarmi degdi? Birimiz yapamiyoruz diye, hepimizmi yapamaz hale geldi?
O haldeee
Evlenmesi takip etmesine engel değil maalesef.
Eşimden önce biriyle görüşmüstüm kısa süre. Adam bildiğin takıntılı manyak bir tip çıktı. Ben evlendim, kendisi de evlendi. 3-4 yıl sosyal medyadan mesaj attı banaeşime de söylemedim çünkü böyle birşey de sakin kalabilecek biri değil çok kötü şeyler olabilirdi.. Abim üzerinden hallletmistim en son.
Senınki yine iyi benımki fkdkdk sen nasıl bir kadınsınBenim bir tane öyle manyak exim var.
En son 8 sene sonra feysbuktan mesaj atıp durmaya başlamıştı. "Sevgilim" falan yazıyordu mesajlarında
Siz tartışmıyormusunuz
Eee avrupa görmüş çiftin hali başka
Olm benimki yine iyi değil. Bittikten sonra 7-8 ay burnumdan getirdi. Fake adreslerle ekleyip konuşmaya çalışmalar, kim olduğunu bilmeden arkadaşıyla tanışmamı sağlayıp hayatımda neler olup bittiğini öğrenmeler, bir gün aşk şiirleri ertesi gün ana avrat küfürler, ortak arkadaşlarımıza gidip hakkımda abuk sabuk şeyler söyleyip o...pu bile demeler, neler neler. Senelerce nette biriyle konuşurken ulan o olmasın diye paranoyak oldumSenınki yine iyi benımki fkdkdk sen nasıl bir kadınsın
Madem benle evlenmeyecektin neden bir şeyler yaşadık
Demekki sen herkesle yapıyorsun falan demişti hahajahaja
bunu söyleyen erkek ha
Ben de evet hoşlandığım çoğu insanla bir şeyler yaşıyorum
Sen de yaparsın hahahah açılışı benle yaptın daha durmazsın demiştim
Onlar tartışmalarına muskat rendeliyorlar, ondandırSiz tartışmıyormusunuz
Eee avrupa görmüş çiftin hali başka
Evlenmesi takip etmesine engel değil maalesef.
Eşimden önce biriyle görüşmüstüm kısa süre. Adam bildiğin takıntılı manyak bir tip çıktı. Ben evlendim, kendisi de evlendi. 3-4 yıl sosyal medyadan mesaj attı banaeşime de söylemedim çünkü böyle birşey de sakin kalabilecek biri değil çok kötü şeyler olabilirdi.. Abim üzerinden hallletmistim en son.
Benim bir tane öyle manyak exim var.
En son 8 sene sonra feysbuktan mesaj atıp durmaya başlamıştı. "Sevgilim" falan yazıyordu mesajlarında
Muskat ne?Onlar tartışmalarına muskat rendeliyorlar, ondandır
Benim kayinvalidem ayrılırsak eşimle ve çocuklarla ilgili ufacık bir sorumluluk alacak olma ihtimalinden ve arada gelip "oğlunun" evinde kalma keyfinden mahrum kalacak olmasından dolayı asla ayrilmamizi istemez
Kavga etmeden önce tekrar düşünün
Mide ameliyatı mı oldun Arya? Bi şey sorcam zayıflamak için ne kadar yemiyor olmak gerekiyor? Sen maksimum ne kadar yiyebiliyorsun mesela?Bu benim gerçek halim biliyor musun? Amelyattan sonra fazla yiyemedigim için, tabaklarimi hep esimi bitiriyor. Adam baya kilo aldi benim yüzümden
Ay yok artık ruh hastası resmenBenim başımda da böyle biri var, yıllardır bitmedi takıntısı iyice içselleştirmiş.
Detay vermiyorum; x bölüm okuyordu üni zamanı takılmışlığım var, benim hastalık dönemimde bana yaklaştı ki niyetinin safiyane olduğunu asla düşünmüyorum sonradan idrak ettim, benim gardım düşükken geldi ve hikayesine malzeme topladı.
Evlendim çocuğum oldu bak kaç sene geçti, baya oluyor benim de paranoyaklığım azdı aklıma düştü, çünkü vaktinde fake profillerden birileri ekleyip duruyordu bu olduğundan neredeyse emindim hiç dönüp bakmamıştım. Baya oluyor işte bi bakayım şunun sayfasına hikayelerine yine benimle mi uğraşıyor diye. Abi beni takip ettiğini anladım o zaman evlendiğimi malzeme etmiş kendi kırık kalpli aşk hikayesini yazmaya tarifleri ben zaten, çocuk mocuk yazmış; ki profillerim dışarıya tamamen kapalı, instamda tek fotosu ve bilgisi yok oğlumun, face profilimden de göremez, kesin dedim eşimi araştırdı buldu onun profilinden erişti ya da buralarda geziyordu (Kadın taklidi yapmaya bayılır öyle bir tip) gözüne battım yazdıklarımdan fark etti peşime takıldı. Haber ettim eşime "Darılma kızma, benim paranoyak yönümü biliyorsun, çoluğum çocuğum konusunda pimpirikliyim, profillerini tamamen kapat böyle böyle biliyorsun benim eski takıkı zaten (Haberi vardı) bilgi koparacağım diye fink atıyor çevremizde.
Şimdi buralarda olabileceğini düşünüyorum çünkü şiir bölümünü misafir olarak bir kişi ısrarla takip ediyordu, benim yazdıklarımı saatlerce inceleyen biri vardı, ekleme yaparken sayfa yenile yapıyorum, sürekli biri takipte. Sonra döndüm baktım kesin yine bir şey yazmıştır diye; benim şiirlerimi buraya eklediğim gün, herif x hesabına "Şairlerden nefret ederim" filan yazmış. Allahın manyağı. Uzaktan kontrolümde, nitekim isim misim kullanacak olursa (Adımı da gizlice geçirmiş bir hikayesinde ona da denk geldim) davayı basacağım.
Evliyim, çocuğum var yeter yani, 10 seneyi aşkındır takık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?