• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Keşke bizimki de böyle geçici bir durum olsa barışacağımıza güvenebilsem

Güvenmeli miyim ben 😂
Adam bana beni tehdit mi ediyorsun dedi.
Günaydın,
Sen beni istemeye geldiğinde, evde her erkeğin belinde iki silah vardı, yeni mi anladın dedim.

Tek suclu hissettiğim, ailelerimizi kıyaslar gibi bir imada bulundum ağzıma geleni sayarken.
Benim adam oldursem arkamda duracak bir babam var, onun hem annesi hem babası ile ciddi sorunları.hatta kendi aralarında da sorunları. Gerek yoktu.
Yediğim b.k bu kadar büyük olunca gidip özür de dileyemiyorum

Evliyken düzeltmek için çabalamak mantıklı da sevgiliyken hiç uğraşmazdım ben. Bekar olmak, özgür olmak, denizde daha biiir sürü balığın olduğunu bilmek :KK53: Ne bileyim ben biten ilişkilerimden sonra üzüntüyle beraber garip bir rahatlama hissediyordum. Boşver başka şeylere odaklan, hiç sevmediğini düşün.
Söylemesi kolay ama şu an o noktadan çoook uzaktayım 😬

Sizce hahaha evliliği yürütmenın ilk şartı ne
kafanın rahat olması:KK53: kasmana gerek olmayacak, yanında rol yapmayacağın biri olacak. Sonrası hayatın normal akışı işte ne bileyim. Ben ekstra bir çaba harcamıyorum evli kalmak için:KK45:

Oha nasıl bulmuş seni 😳

Ben akrabalardan da yüzümü yırtarım ama exim beni bulsun istemezdim (sanki kim istiyorsa) o da benimle ilgili hiçbir şekilde haberi olsun istemediğimden

Üye olduğumu biliyordu zaten. Bilgisayarımdan kullanıcı adıma falan bakmış demek ki ayrılmadan önce. Ya da tesadüfen görmüştür.
Çilekyağmuru olduğumu bildiğini anladım. Çünkü yaptığım yorumlarla ilgili yorum yapıyordu beni alıntılamadan ve "sen ilişkiden ne anlarsın" tadında yorumlardı :KK53:

Güvenmeli miyim ben 😂
Adam bana beni tehdit mi ediyorsun dedi.
Günaydın,
Sen beni istemeye geldiğinde, evde her erkeğin belinde iki silah vardı, yeni mi anladın dedim.

Tek suclu hissettiğim, ailelerimizi kıyaslar gibi bir imada bulundum ağzıma geleni sayarken.
Benim adam oldursem arkamda duracak bir babam var, onun hem annesi hem babası ile ciddi sorunları.hatta kendi aralarında da sorunları. Gerek yoktu.
Yediğim b.k bu kadar büyük olunca gidip özür de dileyemiyorum
Asıl böyle bir durumda dilemelisin 😳 bel altı olmuş resmen

Geceyi tatlıya bağlamak işte nasıl olacak hahahah
O kadarını anlatamam tabi, arlıyaban olarak benden bu kadar 🤣
Adam bana bulaşmıyor ki, kötü olmaz benle mümkün değil. Bence beni kendi halime bırakıyor. Gidip sataşsam da "Ehe canı mı sıkılmış benim canımın aferin tamam hadi eğlen biraz tamam bitti mi ok" filan bu modda. Korkuyor mu acaba benden? :110:
Daha önce korkuttuysan, bezdirdiysen canından adamı olabilir tabi 🤣

Üye olduğumu biliyordu zaten. Bilgisayarımdan kullanıcı adıma falan bakmış demek ki ayrılmadan önce. Ya da tesadüfen görmüştür.
Çilekyağmuru olduğumu bildiğini anladım. Çünkü yaptığım yorumlarla ilgili yorum yapıyordu beni alıntılamadan ve "sen ilişkiden ne anlarsın" tadında yorumlardı :KK53:
Ee nickini neden hiç değiştirmedin o zamandan beri? Ya hala okuyorsa?

Ben sanırım ilişkimi bile sorguluyorum şuan annemle babamı görünce bir sorgulamaya girdim

Adam dötünü kurtarma derdindeymis işte, niyer ellleşsin sana 🤣

Her yeri tehlikede. :KK45:
Tövbest, birinde işten gelmiş "Naabıyon nasıl geçti günün, Müge Anlıda seninkiler gene kimi doğramışlar?" filan diyordu, o ara bi bakmışım, adam bi yandan gülüyor bir yandan "Tövbe tamam tövbe demedim" diyor. Cıvık affedersin. Kızamıyorum bir noktadan sonra.

Asıl böyle bir durumda dilemelisin 😳 bel altı olmuş resmen

Çok sinirliydim.
Normalde sinirliyken benden kacar, hatta ben konuşmaya çalışırım, o hadi sen cik bir nefes al yada ben cikayim der, evden bile gideriz ki bunca zaman cidden kavga etmedik
Bu sefer o durdurmadı.
Evet bel altı oldu

Ben çocuklara bakıp, evi de tek basima.cekip çevireceksem daha neye evli kalayim dedim

Sen beni gitmekle mi tehdit ediyorsun? Dedi
Babana mi güveniyorsun dedi bir yerde

Ilk o Karıştırdı babamı
Ben de durmadım.
O da kalktı yukarı çıktı.
Ama Değişen bir şey yok,
Görev paylaşımımız devam ediyor,
Çocuklarla ilgili 2-3cumle kurduk
Kendi kendine normallesmesini beklemek niyetim ama ne kadar surer bilmiyorum

Şu an günde bir kez profiline bakıp fotoğrafımı silmiş mi diye bakıyorum 🙄 sanki onu silince heh tamam diyecekmişim gibi hissediyorum
Yapma demeyeceğim. Biz kadınların ayrılık sonrası erkeklere göre daha çabuk toparlanmamızın sebebi daha erken dibe vurup acıyı tüketmemiz çünkü. Sonuna kadar ağlayıp hönkürüp temizleniyoruz. Erkeklere sonradan dank ediyor. O yüzden onlar aradığında genelde üff slk modunda oluyoruz biz :KK70:

Back