• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yine bi gezegen öbürüne filan mı atladı? Herkeşler niye kavgalı olm?
Gezegen işi falan değil ya bu kadar dip dibe olmak cidden sıkıntı.
Normalde takılmadığım şeyler batmaya başladı bana da.
Eşim de ne desem tersinden anlıyorsun evleri ayıralim dedi ve üst kata çıktı 🤣 gidip de gönlünü almam lazım ama üşeniyorum :KK16:

Eşim de ne desem tersinden anlıyorsun evleri ayıralim dedi ve üst kata çıktı 🤣 gidip de gönlünü almam lazım ama üşeniyorum :KK16:
Üşenmeyin yaaa
Hepinizi pıçaklarım, sevin sevişin

Eşimin yeğeni geldi birkaç saat önce baktım kız sıkıntıdan bembeyaz olmuş hadi kardeşlerini halanı da çağır tabu oynayalım dedim. Bir aydır evden çıkmıyoruz korona olsak çıkardı deyip kendimizi riske attık ajsjs. Neyse bok var gibi benim kocayla beni grup yaptılar. Adamla konuşmuyoruz küsüz ama tabu oynuyoruz. Ben ona anlatıyorum kelime de tolerans. "hani senin bok gibi davranışlarına karşı gösterdiğim peygamber sabrı var ya o işte" dedim. Anlamadı. "hani sen evlilik içinde kötü bir eş oluyorsun da ben bunu alttan alıyorum sana ne gösteriyorum" "dedim. Morarmaya başlarken pas dedim ahsjsjs.

Sonra diğer kelime içi geçmek. Hani senin genel halin. Her akşam kıçının yapıştığı kanepede başına gelen vahim olay dedim. Diğerleri gülerken bence o içinden küfretti. Hıncımı kısmen aldım oyunda. Oyun bitti herkes evine gitti biz yine konuşmama haline devam ajsjsj

Güzel geçmiş işte gününüz, sen de yani adamı vudu bebeği iğneler gibi her yerinden iğnelemişsin. Ne güzel insanlı minsanlı gün... Sırf okeye ileride 4. olsun diye çocuk yapmayı düşündüm bugün.
Kendimizi pc oyunlarına vurduk adam pubgden beri gelmiyor iki gündür, ben de kedi metrosu bölümünü bitirdim başka bir oyunda, hayvan gibi bölüm yapmışlar..
Minimum muhatap gidiyoruz, kavga yok. Şu an arka çaprazımdaki koltukta arkadaşlarına direktif veriyor "Adam sağında, olm adam sağında çıkma oradan gelecek o sana ses yapma" filan çatışma halinde. Gidip "Beni seöövv" diye kucağına atlasam mı acaba pisliğine? Kavga aksiyon filan mı olsa ki biraz?

Benim dibimde adam, bana batmıyor; aksiyon yok. Ben olay çıkarsam mı olm çok özendim sizlere. Anca beraber kanca beraber, gideyim bi "Mmmucck ehe" yapayım uyuz olsun.

Eşimin yeğeni geldi birkaç saat önce baktım kız sıkıntıdan bembeyaz olmuş hadi kardeşlerini halanı da çağır tabu oynayalım dedim. Bir aydır evden çıkmıyoruz korona olsak çıkardı deyip kendimizi riske attık ajsjs. Neyse bok var gibi benim kocayla beni grup yaptılar. Adamla konuşmuyoruz küsüz ama tabu oynuyoruz. Ben ona anlatıyorum kelime de tolerans. "hani senin bok gibi davranışlarına karşı gösterdiğim peygamber sabrı var ya o işte" dedim. Anlamadı. "hani sen evlilik içinde kötü bir eş oluyorsun da ben bunu alttan alıyorum sana ne gösteriyorum" "dedim. Morarmaya başlarken pas dedim ahsjsjs.

Sonra diğer kelime içi geçmek. Hani senin genel halin. Her akşam kıçının yapıştığı kanepede başına gelen vahim olay dedim. Diğerleri gülerken bence o içinden küfretti. Hıncımı kısmen aldım oyunda. Oyun bitti herkes evine gitti biz yine konuşmama haline devam ajsjsj

Adresi yolla, tabu oynamaya geliyoruz.

Üşenmeyin yaaa
Hepinizi pıçaklarım, sevin sevişin

Bizimki de üst katta, oyun oynuyor ve gergin muhtemelen, hıncını mouse tan çıkarıyor.
Düşün ki zavallı aletten ne kadar ses gelebilir? Geliyor😂

Benim dibimde adam, bana batmıyor; aksiyon yok. Ben olay çıkarsam mı olm çok özendim sizlere. Anca beraber kanca beraber, gideyim bi "Mmmucck ehe" yapayım uyuz olsun.
Canısı ben geceyi tatlıya bağlamayı planlıyorum. 🤣
Benim yüzümden beyinle kötü olmanı istemem 🤣

Canısı ben geceyi tatlıya bağlamayı planlıyorum. 🤣
Benim yüzümden kötü olmanı istemem 🤣

Adam bana bulaşmıyor ki, kötü olmaz benle mümkün değil. Bence beni kendi halime bırakıyor. Gidip sataşsam da "Ehe canı mı sıkılmış benim canımın aferin tamam hadi eğlen biraz tamam bitti mi ok" filan bu modda. Korkuyor mu acaba benden? :110:

Keşke bizimki de böyle geçici bir durum olsa barışacağımıza güvenebilsem
Evliyken düzeltmek için çabalamak mantıklı da sevgiliyken hiç uğraşmazdım ben. Bekar olmak, özgür olmak, denizde daha biiir sürü balığın olduğunu bilmek :KK53: Ne bileyim ben biten ilişkilerimden sonra üzüntüyle beraber garip bir rahatlama hissediyordum. Boşver başka şeylere odaklan, hiç sevmediğini düşün.

Back