• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Aha bu da bizimki 🤣 idi.
Şimdi helva yapsana.

Helva yapsana ne gız, bir ara "Akıllı tavşan momooğğ" diye şarkı söylüyordu en son 2 yaşında filandı sanırım, dedim "Elf gözlerim neler görüyor, oğluğmm olamazz" hemen açtım Eminem The real slim shady, temizlensin kulakları. :D

Helva yapsana ne gız, bir ara "Akıllı tavşan momooğğ" diye şarkı söylüyordu en son 2 yaşında filandı sanırım, dedim "Elf gözlerim neler görüyor, oğluğmm olamazz" hemen açtım Eminem The real slim shady, temizlensin kulakları. :D

Bizde de erik dalı vardı bir ara.
Ben linkin park la büyütürken çocukları araya halası parazit yapmıştı.

Yine iyi herkesin bebesi bişeyler dinliyor.
Bense çingene doğurmuşym, gayipten sesler duyup oynuyor :D bazen çamaşır makinesinin ritmine falan dans ediyor. Kendini süpermen zannediyor ayrıca.
Derinden gelen sesi duyabiliyor musunuz :D

Bense çingene doğurmuşym, gayipten sesler duyup oynuyor :KK70: bazen çamaşır makinesinin ritmine falan dans ediyor. Kendini süpermen zannediyor ayrıca.
Derinden gelen sesi duyabiliyor musunuz :KK70:

Uyku tulumumu o :D

Aha afet günlerinde mübarek cuma vakti size bir sarki daha yolluyorum
Sonrasında yasin yollayacağım ona gore. Boy abdestlerinizi alın.
Müslümanlar yasine eslik edecek. Diğerleri de neye inaniyorlarsa gereklerini yerine getirsin.
Birlik ve beraberlige ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde
Selam ve dua ileqhdjkadkaz🤣

Son düzenleme:
Bense çingene doğurmuşym, gayipten sesler duyup oynuyor :D bazen çamaşır makinesinin ritmine falan dans ediyor. Kendini süpermen zannediyor ayrıca.
Derinden gelen sesi duyabiliyor musunuz :D

Niye korku filmi bebesi gibi bebe yaptın la.
Hayalet gibi geziniyor
Neyseki benimkiler gibi kafasını kapayıp duvardan duvara çakılmıyor
Akıllı bebe.

Aha afet günlerinde mübarek cuma vakti size bir sarki daha yolluyorum
Sonrasında yasin yollayacağım ona gore. Boy abdestlerinizi alın.
Müslümanlar yasine eslik edecek. Diğerleri de beye inaniyorlarsa gereklerini yerine getirsin.
Birlik ve veraberlige ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde
Selam ve dua ileqhdjkadkaz🤣

Senin cocikleri sevdim ne zmn istersen postala:D
Valla geri gondericem söz:D

Bir şarkı da benden gelsin o zaman;

Gidem boy abdesti alam, Robertolar rahat koymuyor rüyalarımda. İlaçların yan etkisi herhal.
Lyanna, bu yokluk günlerinde tavsiye ederim benim depresyon haplarını, her gece bir Roberto anam.
Bilinçaltımın pisliğine dayanamayıp uyanıyorum Allah affetsin.

Günaydın ahali. Benim bugün enerjim çok düşük. Dünyanın sonu geldi yorganımın altında bekleyeyim madem hissiyatı ile uzanıyorum. Beni gazlayın, kendime getirin lütfen ajsjkw.

Sana Robertolu rüyamı alıntılayayım geçenlerde gördüğüm:

Dün ben de bir rüya gördüm, sabah benimkine anlattım adam gülüyor.
"Bir raad yok bana" dedim, bi sen bırakmazsın bir Roberto.
Rüyada Roberto görmek ne anlama geliyor kızlar?

Dün tipin biri bana yanaşmaya çalışıyordu bilinçaltımdan, dedim "Kimsin sen?" dedi "Roberto"... Hayatımda sanki her gün bir Roberto görüyorum da bilinçaltıma biri çıktı geldi. Karlos desem değil, naalaka?
Korktum uyandım gittim lokum neyim buldum mutfakta onları yedim.
Gece yemeye bahane arıyom hea şu ara, yine deli gibi kilo aldım.
Rober(to) Hatemo var bir de ama konuyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bir gram Roberto fantezim olsa anlayacağım, yok ki. Futbol programı neyim de açılmaz bizde oralardan gelen bi topçu adı olsun desem... Tövbest pis pis rüyalar, bi de "Roberto" diyor soruyorum da. Elin Robertoları Karlosları rüyalarımı basmış, adama anlatıyorum "Bak gör karını uykularında kimler öper olmuş" diyorum, adam "Rüyada bana gelenlerin kocalarıdır" diyor. Sonumuz hayrola, pizişik boyutta telepatik ziwinger mi oluyoz noluyoz Allah muhafaza. Astrolojik olaraktan araştıracağım, son retro yanlışlıkla bize, pardon bilinçaltımıza girmiş olabiler. :KK53:

Roberto murattır.

Oh iyi bari. Muradım geliyo.
Gerçi tam gel(e)meden uyandım, abdest stayla. :KK53:

Benim Teoman'dan cocugum olmustu ruyamda, adını Ada koymuştuk :KK70:

Babalık davası açarsan beni şahit olarak çağırabilersin Iyanna bacım, arkandayız. Tabi önce çocuk nere gitti onu bulmak lazım. :KK70:

Ya önce bıraktı beni gitti biliyor musun?
Ben tek başıma doğurdum kızımı. Gitti tam karşımdaki apartmanda aynı hizamda ev tuttu. Balkonda çamaşır asarken falan karşılaşıyorduk (on numara realist insanım, çamaşır asıyorum rüyamda balkona).
Sonra çok pişman oldu, af diledi falan barıştık öyle.

Ama sonraki rüyalarımda ben başka başka insanlarla da takıldım. Aldatmış sayılır mıyım, yoksa one dream stand miydi hocam?

Öhömm bi sn, hemen cüppeli kimliğimlen yorumlayayım.
Şimdi bacımız, belli ki geçmişte bir müzik hayatının kapısından dönmüş ve içinde elektro gitarlı solistler yeşertmiş. Bu yeşermeler, hormonların baş edilmesi mümkünatsız çağlamalarıynan kah Teoman olmuş, kah başka olmuş (Duman solustü de varsa artık bu demektir ki bacalar tütüyor aney, can evimde yangın caney lililili) ... Bu üryaların geneline bakacak olursak, one dream stand değil, one night dream olarak yorumlamamız daha hayırlı olup, adam başına bir gece iyidir, zorun göremiyorum. Ha... Adamlar aynı gecede çifter beşer olmaya başladığında; o zaman pizişik aleme açılan küreme bakıyorum bi sn... Çarpıldım şu an.

Robertolu rüyalar yorumlanır, beleşe el altından Roberto rüyası için tavsiye ve teknik verilir, rüyanızda nasıl Roberto görürsünüz, nasıl Teoman'dan çocuk yaparsınız bunlar hizmet olarak canı sıkılanlara, morali bozulanlara Corona günlerinde tavsiye olarak verilecektir. Gecelerinizi şenlendirin. Lyanna Mormont Lyanna Mormont & Yokuspokus Yokuspokus şen bacanaklar rüya pazarlama.

Rüyada çocuğunuz olursa, beleşe şahitlik hizmeti de buna dahildir.

Tövbeler olsun.
Annemi arayayım dedim
Ikimizin de hattı türkcell
Korkunç sesli bir amca konuştu genc yasli demeden evde kalin, evde hayat var falan dedi.
O nasıl seslendirme türkcell?

Ahaha çocuk haklı. İçleri geçmiş insanları niye dinletiyorsunuz enerji patlaması yayan bebelere. Koyun birkaç rock-metal parça, çıldırsın kuzucuklar. :KK53:

Güzel bir film izlemeye zamanın var mı? Chocolate (juliette binoche'lu) ya da About Time izle izlemediysen. Daha iyi hissettiriyorlar bence. İki üç gün önce White Snake diye bir animasyon izledim, onu da herkese tavsiye ediyorum, çok tatlıydı. (anam küçük zibidim uyandı, özgürlüğün sonu :confused:)

Eğer iç karartıcı değilse izlerim. Gece tabi :) kasvete mecalim yok şöyan :) about time izlemedim ona bakayım akşam. Eyvallah koç ajajsjsk

Back