Coronasavar

Ben deli olurdum
Senı kutluyorum
Jdjds 7 30 da uyansaydı tehtid ederdim agzını cart diye yırtarım kız uyuyacaksın delirtme benı falan tarzı

olmadı minnoş bir uyku hapı
İyi çocuğun yok, bunu ihbar olarak kabul edebilirlerdi.
Benim için erken kalkmak hiç sorun değil, zira onlar olmasa da ayağa 5-6'larda dikilen bir insanım. Aileden öyle yetiştik, genlerime işlemiş. Hiç 9'a kadar uyuduğumu hatırlamıyorum mesela.

Günaydın gadınlar!

Biz 6.30 da kedi oğlanın üstümüze atlaması ve deliler gibi enerjik biçimde oynamasıyla uyandık, onun gönlünü edip kovduk uyumaya devam ettik. Sekizde alarmla uyandık çünküm beyim evde de olsa iş beklemez. Kaffaltımızı yaptık, çay kahve servislerimiz sürmekte. Odacı olduğumu söylemiş miydim size? Yakında arayıp “kudra hanım bi kahve” aşamasına geçeriz sanırım.

Evet

Ya niye erkenden kalkıyorsunuz. Ben daha yeni uyanıyorum
Karanlıkta kahve içip, pencereden bakmayı, dünyanın olabilecek en insansız halini ve evin sessizliğini seviyorum desem. Eskiden olsa tavuk yemlemek, bahçe sulamak için filan derdim ama bayağı bir eskidendi o. Siz uyuyun ama. Herkes erken kalkarsa bir özelliği kalmaz.

Bende onu seviyorum ama sadece bir iki gün Düzenli olarak o kadar erken kalkamam. Ders saatlerimi bile ona göre ayarlayan bir insanım ben

7 buçukta uyandılar. Ve ben eli çabık bir insanım, kendimi övmek gibi olsun.

Benimkiler 9 da uyanıyor bacım.
Kahvalti fasli bitti, kendileri ile 3 kere helva yapsana esliginde halay cektim.
Şimdi lego oynuyorlar
Şu oyuncak daginikliginin hakkini verip ustun zekali falan olmazlarsa kafalarını birbirine cakacagim

2 haftada geçmediyseniz geçmezsiniz.
Beyim sabah 9 da yukarı çıkıyor.
6 da aşağı iniyor
Arada yemeğini çayını kahvesini kuruyemisini meyvesini cikolatasini bak daha sayayım mi günde kac merdiven inip çıktığımı.
Neyse dün akşam çocukları yedirdi, banyolarını yaptırdı, oğlanları uyuttu da sesim çıkmıyor şimdilik.

Bu arada dün biz çocukları hic bir yere değdirmeden kucakta arabaya indirdik
Sonra da arabadan hic inmeden biraz istanbul turladık çikolatalı sütlerle.
8-9 arası
Şöyle söyleyeyim, sahil yolunda beşiktaşa kadar gittik.
Bütün cafeler restoranlar kapalı, her yer karanlık, billboardlar boş, trafik zaten yok, sahilde araba çekilecek yerler de insanlar arabalarından inmeden oturuyor.
Parklar, yürüyüş yerleri boş.
Avm ler zaten kapalı.
Işıklar kapalı
Gerçekten korku filmlerindeki o büyük olaylardan önceki sesizlik.
Hep kalabalığından, trafiğinden şikayet ettiğim şehirde keşke trafik olsa, kalabalık olsa diye baktım sokaklara :)

Şimdi kahvemi içiyorum beynim çalışmıyor çünkü. Çalışması için açılması lazım biraz. Sabahın bu erken saatinde uyanınca hep, çok zor oluyor güne adapte olmam biliyor musunuz? Aah ah nereden bileceksiniz, hepiniz ne güzel uyuyorsunuz. Ben anca 10 saat deliksiz uyuyorum. Yazık...

Günaydın hanımlar.
Size kötü bir haberim var, bugün tekrar sigaraya başladım.
10 saat bıraktım ama bu da bir başarıdır. 10 saat uyumuşum neyse oraları karıştırmayalım.
Günaydın.
Şimdi yine bırak
Iki saat iki saattir.
Baslarsin Sonra

Dün ben markete gittim. Market boştu ama trafik çoktu. Sizin gibi arabayla gezenler sandım bende onları.
Hatta fazla sayıda yabancı plaka da vardı.

10(on) yazıyla rakamla ten, diez, dieci
Bildiğin deliksiz.
Vay be.

Günaydın.
Şimdi yine bırak
Iki saat iki saattir.
Baslarsin Sonra

Efervit attım bi bardak üzümlü onu içtim vitamin olsun kahveden önce diye.
Şimdi içeyim sigaramı, kaldırayım iki saat içeyim. Ama sigara içmeyince bana deli hareket de geliyor kıpır kıpır. Bugün buraya pek uğrayamam sigara içmezsem. Ondan içip oturacağım az. Öğleden sonra kalkarım içmem biraz daha. Çok zorluyor ya meret çook. Pis alışmışım.

Bu çocukların helva yapsana olayı nedir? Evim çocuk parkına bakıyor bütün gün helva yapsanaaa diye bağıran bebeler oluyor.

Yokuspokus sigara işine üzüldüm. On saat ne yav? İddiaya girelim, 2 hafta içmezsen büyük ödül var sana.

3nity ya ben 4 yaşındaki kızımın bu karantina sürecinde çıldıracağını düşünmüştüm ama kendisi süreci çok olgun karşıladı. 16 aylık olan zibidiyse saat başı sinir krizi geçiriyor. Şimdi uyudu da, azcık kafa dinliyoruz. Yarın biz de araba turu atacağız, sabah 7-8 gibi yola düşmeyi planlıyoruz ama bakalım.

Eveeğt. Bu uykular için seneler bekledim ben gardaş, bırak da uyuyak. On saat deliksizz. Sizler de uyuyacaksınız, 4.yü doğurmazsan tabi. Senden o performansı alıyorum ben.

Söyleye söyleye dogurtacaksiniz.
Arkadaşlar yapmayın.
Bana büyük konuşturmayın
En son en az 10 yıl çocuk yok dediğimin 3 gün sonrasında hamile olduğumu öğrendim .
Bu sefer 2 bakıcı da yetmez bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…