Coronasavar

Ahahha dördüncü yolda

Normal insan hızında değil Flash hızında yemeden rahat edemediğim için kibar insanlar gibi kaseden tek tek alıp yemek yerine, mahalle duvarına oturmuş teyze gibi avcumdan yiyorum.

Haydin kızlar cümleten iyi geceler, çekirdek bittiğine göre bana yatma vakti geldi yoksa sigara diye eşelenmeye başlayabilirim bana güven olmaz. Sabah mahmur ve salaklığıma çok makara sarmayın tamam mı? 2 hafta kadar sigarasız gidersem üzerinize afiyet bir miktar mala bağlayacağım pek tabi. Günahtır, eğleşmen benle. Öptüm

İyi geceler beybiliboy. Güzel uyu, yarın mesaimiz uzun

Kizlar yaa
Kimseler kalmadigina gore bende yatayim biz gece yatmaz zabah kalkmaz
Yok yok gulmeyin film bulmusken izledik ne evde net var ne kablolu tv

Aha yakalandim adama kimle yazisiyon diyo istermisiniz kesfetsin

Kimse var mıı?
Bakıyorum uyuyorsunuz
Fotoğraf göreceğiz diye 994499459 sayfayı okuyanlar kör oldu.
26 Mart Coronasavar vakasıdır bu.
Şimdi günaydın desem kimbilirrrr kaç saat sonra bildirim gelir.
Güünaydınnnnnn günaydınnnn günaydınnn günaydın
Al bak sesim yankı yaptı.

Günaydın bacılar. Yavrılarımı doyurdum, totolarının ihtiyaçlarını hallettim, biraz oyun oynayıp, kitap okuduk. Büyük kızıma kreşinden gelen muhteşem oyalayıcı yazı çizi işlerini hazırladım, küçüğü bir kitaba kilitledim. Sanırım 15 dakikam var. Geri sayım başladı, konuşun. (kim konuşacaksa, "erken kalkan yol alır"ı öğretmediler mi size ya)

Bunlar saat kaç da kalkıyor ben daha yenı uyandım da nasıl yemeklerni falan yediler dkdkkdkdk
7 de mi kalkıyorlar

7 buçukta uyandılar. Ve ben eli çabık bir insanım, kendimi övmek gibi olsun.
Ben deli olurdum
Senı kutluyorum
Jdjds 7 30 da uyansaydı tehtid ederdim agzını cart diye yırtarım kız uyuyacaksın delirtme benı falan tarzı

olmadı minnoş bir uyku hapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…