- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ahahha dördüncü yoldaBu karantina bize yaramadı.
Adam yolda falan yoruluyordu, enerjisi az kalıyormuş.
Evin içinde kovalamaca oynuyoruz
Bana bakın, sabah açılış saati 10.00
Öyle erkenden gelip bütün muhabbeti bitirmeyin anacim.
Sonra 9393939 sayfa geriden yakalamaya çalışıyorum
Normal insan hızında değil Flash hızında yemeden rahat edemediğim için kibar insanlar gibi kaseden tek tek alıp yemek yerine, mahalle duvarına oturmuş teyze gibi avcumdan yiyorum.Aah ah gönül isterdi ki sabaha kadar foruma bakamayayımAma ne yazık ki hayaller/hayatlar yaşıyorum.
Ama o günler de gelecek, "kızlar ben bu gece yokum *kıps" yazacağım o güzel günler...
Tek elinle çitlemiyor musun, diğer elin boşta.
Hep bahaneler hep bahaneler
Ağzını hayra aç pilizzzz.Ahahha dördüncü yolda
Beğenmedim koyacaktım kıyamadım, ama beğenmedim, bil yaniEvli üyeler hakkında çeşitli söylentiler dönüyormuş, mümkündür efendim, bahsettiğiniz sey evliliğin bir parçası nitekim
Koronanın evliliklere yan etkileri de diyebiliriz buna
İyi geceler beybiliboy. Güzel uyu, yarın mesaimiz uzunHaydin kızlar cümleten iyi geceler, çekirdek bittiğine göre bana yatma vakti geldi yoksa sigara diye eşelenmeye başlayabilirim bana güven olmaz. Sabah mahmur ve salaklığıma çok makara sarmayın tamam mı? 2 hafta kadar sigarasız gidersem üzerinize afiyet bir miktar mala bağlayacağım pek tabi. Günahtır, eğleşmen benle. Öptüm
Ben 2 kutu prezervatif getirmişim yanımda ama sevdiceğimden uzaktayımAğzını hayra aç pilizzzz.
Millet un, makarna aldı, ben hap stokladım.
Evde 1 kilo un, 2 paket makarna, 5 aylık hap var
2ser 2ser mi Alsam
Ahahfha ben mi yollamıştım sana o görseli?Ben 2 kutu prezervatif getirmişim yanımda ama sevdiceğimden uzaktayım
Dışarıda parmaklarıma takacağım
Bu aşamaya geçemedim henüz buzluktan yiyoruz ekmekleriBu da ekmek.
Oyun isteyen çocukcağızım yok.Günaydın, geçmişi elbette okuyamadım.
Kahvaltı faslını geçip oyun olayına girdik biz. Şu saate kadar uyuyacağım günler nerededir acebaaa
Bunlar hep boşluktan.Bu aşamaya geçemedim henüz buzluktan yiyoruz ekmekleri
Bunlar saat kaç da kalkıyor ben daha yenı uyandım da nasıl yemeklerni falan yediler dkdkkdkdkGünaydın bacılar. Yavrılarımı doyurdum, totolarının ihtiyaçlarını hallettim, biraz oyun oynayıp, kitap okuduk. Büyük kızıma kreşinden gelen muhteşem oyalayıcı yazı çizi işlerini hazırladım, küçüğü bir kitaba kilitledim. Sanırım 15 dakikam var. Geri sayım başladı, konuşun.(kim konuşacaksa, "erken kalkan yol alır"ı öğretmediler mi size ya)
7 buçukta uyandılar. Ve ben eli çabık bir insanım, kendimi övmek gibi olsun.Bunlar saat kaç da kalkıyor ben daha yenı uyandım da nasıl yemeklerni falan yediler dkdkkdkdk
7 de mi kalkıyorlar
Ben deli olurdum7 buçukta uyandılar. Ve ben eli çabık bir insanım, kendimi övmek gibi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?