• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ben anlamadım ki bir anda neler oldu burada. Olaylar aniden gelişti herkes çıplak kaldı ajajks. Neyse hiçbir şey yaşanmamış gibi kaldığımız yerden devam edebiliriz. Yapabiliriz bunu ahshjs.
Hayır ben güme gittim, bebelerden okuyamıyorum, night ı gördüm, yolladık yolluyoruz cart curt, dedim herhalde bir tarikata üyelik bedeli bu.
Ne bileyim ben😂😂

Hepsi komploydu, aramızda anlaştık seni ifşalamak için. O foto da night değil aslında, gugıldan birini buldu :KK70: :KK70:
Gerizekalılığımla zirveye oynadık desene :rapci:
Lasjhdslsksj
Yarın sabah intikam alacağım ama cidden.
Seni ciddi merak ediyordum sanırım göz bebeğini mi attın naptın🤣

Nerden çıktı hakikaten ya?

Ben anlamadım ki bir anda neler oldu burada. Olaylar aniden gelişti herkes çıplak kaldı ajajks. Neyse hiçbir şey yaşanmamış gibi kaldığımız yerden devam edebiliriz. Yapabiliriz bunu ahshjs.
Çok içtiğimiz bir gecenin sabahındaki utanç anları gibi, hiçbir şey olmamış gibi :D :D

Gerizekalılığımla zirveye oynadık desene :rapci:
Lasjhdslsksj
Yarın sabah intikam alacağım ama cidden.
Seni ciddi merak ediyordum sanırım göz bebeğini mi attın naptın🤣

Nerden çıktı hakikaten ya?
Estağfurullah ne gerizekalılığı. Delikanlı gibi çıkarttın laps diye koydun fotoyu night gibi. Diğerleri kaçak oynadı peheyy kaşını gözünü koydu.

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi 'nın başının altından çıktı.

Estağfurullah ne gerizekalılığı. Delikanlı gibi çıkarttın laps diye koydun fotoyu night gibi. Diğerleri kaçak oynadı peheyy kaşını gözünü koydu.

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi 'nın başının altından çıktı.
Şuan çok delikanlıyım bıyıklarım ve kaşlarım ile, ondandır :KK70:
intikamım pis olacak, araları da okuyayım bir, daha okumadım.
Benim bir de avantajım var, sokaktaki 10 kadından 5 i bana benzer alshsjsösnsnsnmdm
O kadar şahsıma münhasır bir tipim, yollamayanlar biricik galiba😍

Herkesler sevişiyor kesin kanaat getirdim.
Aha sen Lyanna Mormont Lyanna Mormont ve @Vander yokluktan buradasınız, ben de zaten tükkan kapalı😂
Aah ah gönül isterdi ki sabaha kadar foruma bakamayayım :D Ama ne yazık ki hayaller/hayatlar yaşıyorum.
Ama o günler de gelecek, "kızlar ben bu gece yokum *kıps" yazacağım o güzel günler...

Ne sebişmesi be, sigara bıraktım yine, çekirdek yiyom. Ellerim dolu yazamıyom. Mered salmıyor.

Tek elinle çitlemiyor musun, diğer elin boşta.
Hep bahaneler hep bahaneler:63:

Herkesler sevişiyor kesin kanaat getirdim.
Aha sen Lyanna Mormont Lyanna Mormont ve @Vander yokluktan buradasınız, ben de zaten tükkan kapalı😂

Bu karantina bize yaramadı.
Adam yolda falan yoruluyordu, enerjisi az kalıyormuş.
Evin içinde kovalamaca oynuyoruz🤦🏻‍♀️🤣
Bana bakın, sabah açılış saati 10.00
Öyle erkenden gelip bütün muhabbeti bitirmeyin anacim.
Sonra 9393939 sayfa geriden yakalamaya çalışıyorum

Back