Ama bu buranın fkdkdj konusu değil kiHayırdır?
Yokuspokus sigara işine üzüldüm. On saat ne yav? İddiaya girelim, 2 hafta içmezsen büyük ödül var sana.
Sonuna kadar izle
Özellikle dans figürlerini.
Ama bu buranın fkdkdj konusu değil ki
Bir arkadaşın annesinin testi pozitif
Ve tazmimat davası açmak istiyorlar
Yeterli malzeme sağlanmaması üzerine dava açılabilir mi
yoksa bir yerımden mi uydurdum
Kanuna bakmıştım diye hatırlıyorum dur söyleyeyim ona bunuAçamaz. Kimse açamayacak
Sadece turkiye degil muhtemelen tüm dünya bu hızla italya kadar olmasa da iran a doğru gidecek.
Bu süreç olağanüstü afet olarak kalacak.
Acılan davalar da düşer.
Memintosuz nude ama. Memintolar ödül vaat etmiyor pek.Nude mü? Nude için içmem.
KudrAlobar senelerdir tespit edemediğin lezbiş burada olmasın, yakınında. Bak neler diyorum? akldsjal
Kaç bebişin varGünaydınnn.
Duydum ki aramızda 10 saat deliksiz uyuyanlar varmış, insan gece 4--5 defa ağlama sesine kalkmadan nasıl uyur unutmuşum
Sabah altıdan beri ayaktayım, çocuklar kahvaltılarını yaptı, bir fasıl oyun oynadık, şimdi çizgi film izliyorlar, evi topladım, bende ikinci kahvemi içiyorum bir ara kahvaltı yaparım artık.
3nity bakkal amcayı dinledik bizde birkaç tur, marangoz amca favorimiz ailecek
aydınlandım şuvan...
Bir insan neden böyle bişe yapar bu nedüüü... marangoz amca favorim oldu ama.
2 tane ablası, ellerinden öperlerKaç bebişin var
Bebiş mi canavar mı dkkddk2 tane ablası, ellerinden öperler
Günaydınnn.
Duydum ki aramızda 10 saat deliksiz uyuyanlar varmış, insan gece 4--5 defa ağlama sesine kalkmadan nasıl uyur unutmuşum
Sabah altıdan beri ayaktayım, çocuklar kahvaltılarını yaptı, bir fasıl oyun oynadık, şimdi çizgi film izliyorlar, evi topladım, bende ikinci kahvemi içiyorum bir ara kahvaltı yaparım artık.
Memintosuz nude ama. Memintolar ödül vaat etmiyor pek.
Dün gece benim kızlar insaflı davrandılar, büyük hiç kalkmadı, küçük sadece bir kere mömöö diye çığırdı, meme demek istiyor yavrım. 6,5 saat uyumuşum, benim için ideal.Günaydınnn.
Kanuna bakmıştım diye hatırlıyorum dur söyleyeyim ona bunu
Hocam virüs diyorum, hala el öpmek diyorsun.2 tane ablası, ellerinden öperler
Ben yurtdışında büyüdüm. Anaokulu arkadaşlarıma kutu kutu penseyi öğretmiştimBiz de günlerdir kasabın 3 çocuğu doyurmamak için topuklarına vura vura kaçışını, cimriligini konuşuyoruz.
Benim oğlumun anaokulu amerikan okulu.
Bayaga yabancı öğretmenler falan.
Ama sonuç, çocuk okuldan bunu öğrenip geldi.
Ben daha nerelere gidem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?