Coronasavar

Pişi yedim ya abii bu kilolar ne olacak
Sitenın bahcesine çıkayım dedim annem ağlamaya başladı dkdkdk
Psikolojimiz bitti

Ama bu buranın fkdkdj konusu değil ki
Bir arkadaşın annesinin testi pozitif
Ve tazmimat davası açmak istiyorlar
Yeterli malzeme sağlanmaması üzerine dava açılabilir mi

yoksa bir yerımden mi uydurdum

Açamaz. Kimse açamayacak
Sadece turkiye degil muhtemelen tüm dünya bu hızla italya kadar olmasa da iran a doğru gidecek.
Bu süreç olağanüstü afet olarak kalacak.
Acılan davalar da düşer.

Günaydınnn.

Duydum ki aramızda 10 saat deliksiz uyuyanlar varmış, insan gece 4--5 defa ağlama sesine kalkmadan nasıl uyur unutmuşum

Sabah altıdan beri ayaktayım, çocuklar kahvaltılarını yaptı, bir fasıl oyun oynadık, şimdi çizgi film izliyorlar, evi topladım, bende ikinci kahvemi içiyorum bir ara kahvaltı yaparım artık.

3nity bakkal amcayı dinledik bizde birkaç tur, marangoz amca favorimiz ailecek

Açamaz. Kimse açamayacak
Sadece turkiye degil muhtemelen tüm dünya bu hızla italya kadar olmasa da iran a doğru gidecek.
Bu süreç olağanüstü afet olarak kalacak.
Acılan davalar da düşer.
Kanuna bakmıştım diye hatırlıyorum dur söyleyeyim ona bunu

Kaç bebişin var

aydınlandım şuvan...

Bir insan neden böyle bişe yapar bu nedüüü... marangoz amca favorim oldu ama.

Biz de günlerdir kasabın 3 çocuğu doyurmamak için topuklarına vura vura kaçışını, cimriligini konuşuyoruz.
Benim oğlumun anaokulu amerikan okulu.
Bayaga yabancı öğretmenler falan.
Ama sonuç, çocuk okuldan bunu öğrenip geldi.
Ben daha nerelere gidem .

Ben de kahve mi icseydim .
Kendime en buyuk bardak diye bir adet bira bardağı aldım, onunla çay içip kafa buluyorum

Memintosuz nude ama. Memintolar ödül vaat etmiyor pek.

Benimkiler biraz daha eğilsem ki kambur duruyorum; affedersin kuku hızama inecek. Göbek deliğime indi ki bu bahsettiğim göbek deliği Özge Ulusoy'unki değil. Boynuma dolayıp atasım geliyor arada. Bir çocuk doğurdum benim meğer bünye bu kadarına kadarmış. İkinciyi doğursam herhalde diz kapağımdan toplayacağım. Ondan bana her meminto ödül. Anneanneminkiler dahil. Fıtı fıtı doğurmuş kadının memeler benden iyi yahu. Bu gen kimindir gardaşlarrrr?!!!11!!

Dün gece benim kızlar insaflı davrandılar, büyük hiç kalkmadı, küçük sadece bir kere mömöö diye çığırdı, meme demek istiyor yavrım. 6,5 saat uyumuşum, benim için ideal.

Şarkı türkü çığırma meselesine gelince, büyük kız babası yüzünden rapçi olacak korkarım. Her boş anlarında şeyi dinliyorlar; "arabaya bindik yürü bakalım, radyomuzda yine demek akalın..."
Bir de şey var: "Zıplıyor herkes kanguru sankiii"
Ay ben veletlerim elit zevkler geliştirsinler diye kendilerine Queen, ACDC, bazen klasik müzik filan dinletiyorum, ama babanın kumaşı bu. Şu karantinalı günlerde en büyük şikayetim bu, rap zehirlenmesi.

Kanuna bakmıştım diye hatırlıyorum dur söyleyeyim ona bunu

Ama ben avukat değilim
Totomdan uydurdum.
Ama zaten burası türkiye beybisi.
Hastanesine eldiven almayan devlet, eldiven almadığı kişiye tazminat öder mi sence?
O davayı açan da fetocu falan olur benden söylemesi
Bak siyasete giriyor, sonra banlanıyorum.

Herkesin bebeşi de ikişer 3er 4er maşallah. Yürek mi yediniz naptınız? Bana da anlatın hele, birinciden sonra ikinciyi?
Ben acısını unutamadım arkadaş. Unutursun dediler, unutamadım. Sonracığıma oğlan kolik çıktı kafayı yedim. Yazık kız o sıralar buradan kimlerin kimlerin beyinlerini yedim aah ah Lyanna Mormont KudrAlobar bacılar nasıl kaçıştılar "Evlerden ıraqqqq delirdi karı" dediler aah ah... İkinciye tövbeliyem.

Ben yurtdışında büyüdüm. Anaokulu arkadaşlarıma kutu kutu penseyi öğretmiştim Çok tatlı söylüyorlardı seneler sonra bile

Bir es verdim pizza hamuru mayalansın diye. Foto atılıyorsa etiketleyin bak!!!
Mesai tam gaz. Oyuncak grupladık, yap boz falan yapmaya çalıştık, dans ettik müzikle, top oynamaca, kitap okumaca, çociğin öğlen yemeği yapımı , ev süpürüp silmece ve daha sayamadığım türlü aktiviteler. Allam ne kadar aktif bir hyatım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…