• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Herkesin bebeşi de ikişer 3er 4er maşallah. Yürek mi yediniz naptınız? Bana da anlatın hele, birinciden sonra ikinciyi?
Ben acısını unutamadım arkadaş. Unutursun dediler, unutamadım. Sonracığıma oğlan kolik çıktı kafayı yedim. Yazık kız o sıralar buradan kimlerin kimlerin beyinlerini yedim aah ah @lyanna mormont @KudrAlobar bacılar nasıl kaçıştılar "Evlerden ıraqqqq delirdi karı" dediler aah ah... İkinciye tövbeliyem.
Valla ilki tüp bebekti, ikinci sürpriz geldi. Bize kalsa büyük 5 yaşında filan olup da, kendi evine çıkınca yapacaktık ikinciyi. Ama aralarında 3 yaş oluverdi. Hep iki çocuk istedim, ağzımıza edileceğini bilsem de, kardeş denen şeyin tatlılığını biliyorum, onun büyüsü ağır geldi. Yavrılarım da o büyüden nasiplerini alsınlar dedim. Ve tahmin ettiğim gibi oldu; ağzımıza ediliyor. :confused:

Dün gece benim kızlar insaflı davrandılar, büyük hiç kalkmadı, küçük sadece bir kere mömöö diye çığırdı, meme demek istiyor yavrım. 6,5 saat uyumuşum, benim için ideal.

Şarkı türkü çığırma meselesine gelince, büyük kız babası yüzünden rapçi olacak korkarım. Her boş anlarında şeyi dinliyorlar; "arabaya bindik yürü bakalım, radyomuzda yine demek akalın..." :kusmuk:
Bir de şey var: "Zıplıyor herkes kanguru sankiii"
Ay ben veletlerim elit zevkler geliştirsinler diye kendilerine Queen, ACDC, bazen klasik müzik filan dinletiyorum, ama babanın kumaşı bu. Şu karantinalı günlerde en büyük şikayetim bu, rap zehirlenmesi.
Benim oğlum da 10'dan 4-5 düşürdü gece kalkma sayısını, bizim icin büyük başarı tabi bu 🤣
Sizin rap bizimse Türk sanat müziği, kızım dün bir kızil goncaya benzer dudağın diye mırıldanıyordu. 🤣

Birde diyor ki anne babamın dinlediği şarkılarda sanki uykuları gelmiş gibi geliyor sesleri niye 🤣

Herkesin bebeşi de ikişer 3er 4er maşallah. Yürek mi yediniz naptınız? Bana da anlatın hele, birinciden sonra ikinciyi?
Ben acısını unutamadım arkadaş. Unutursun dediler, unutamadım. Sonracığıma oğlan kolik çıktı kafayı yedim. Yazık kız o sıralar buradan kimlerin kimlerin beyinlerini yedim aah ah @lyanna mormont @KudrAlobar bacılar nasıl kaçıştılar "Evlerden ıraqqqq delirdi karı" dediler aah ah... İkinciye tövbeliyem.

Kardeşlerimi çok seviyorum 🤣
O yüzden hiç tek çocuk düşünmedim.
Ama oğlum benimle aynı fikirde değil.
Kardeşini ucan tekmeyle okşuyor.
Bazen sırtına indirdiği yumrugun sesini evin en ücra odasindan duyuyorum.
Neyse ko artık ortancanin gücü yetiyor.
Birbirlerini dövüyorlar, mudahele etmeme gerek kalmıyor.
Iyi olan kazansın.

Kiza dokunan yok.
Babası o konuda işi baştan sıkı tuttu.
Yaptıkları oyunlari falan kız bozunca, yine birbirlerini dövüyorlar.

Benim oğlum da 10'dan 4-5 düşürdü gece kalkma sayısını, bizim icin büyük başarı tabi bu 🤣
Sizin rap bizimse Türk sanat müziği, kızım dün bir kızil goncaya benzer dudağın diye mırıldanıyordu. 🤣

Birde diyor ki anne babamın dinlediği şarkılarda sanki uykuları gelmiş gibi geliyor sesleri niye 🤣
Ahaha çocuk haklı. İçleri geçmiş insanları niye dinletiyorsunuz enerji patlaması yayan bebelere. Koyun birkaç rock-metal parça, çıldırsın kuzucuklar. :KK53:
Günaydın ahali. Benim bugün enerjim çok düşük. Dünyanın sonu geldi yorganımın altında bekleyeyim madem hissiyatı ile uzanıyorum. Beni gazlayın, kendime getirin lütfen ajsjkw.
Güzel bir film izlemeye zamanın var mı? Chocolate (juliette binoche'lu) ya da About Time izle izlemediysen. Daha iyi hissettiriyorlar bence. İki üç gün önce White Snake diye bir animasyon izledim, onu da herkese tavsiye ediyorum, çok tatlıydı. (anam küçük zibidim uyandı, özgürlüğün sonu :confused:)

Günaydın ahali. Benim bugün enerjim çok düşük. Dünyanın sonu geldi yorganımın altında bekleyeyim madem hissiyatı ile uzanıyorum. Beni gazlayın, kendime getirin lütfen ajsjkw.
Oğlan gelip birazdan seni o yorganın altindan kaldırır merak etme 🥴

Ben sanırım direkt ikinci çocuğa programlıydım 🤣 zorlanmadım o yüzden ikinci çocuğu isterken hatta yaşları yakın olsun diye düşünüp 2 buçuk yıl sonra ikinciyi doğurdum.
Küçüğün büyüğün oyunlarını bozması, büyüğün küçüğü itip ağlatmasi dışında bir etkisini görmedim henüz ama bekliyorum hala yaşlarının yakın olmasının faydasını görmeyi 🤣

Bir es verdim pizza hamuru mayalansın diye. Foto atılıyorsa etiketleyin bak!!!
Mesai tam gaz. Oyuncak grupladık, yap boz falan yapmaya çalıştık, dans ettik müzikle, top oynamaca, kitap okumaca, çociğin öğlen yemeği yapımı , ev süpürüp silmece ve daha sayamadığım türlü aktiviteler. Allam ne kadar aktif bir hyatım var :KK70:

Ben de aktif hayatımdan bahsetmek isterim sizlere.
Üzerinize afiyet azcık depresyonda olup (Çaktırmayın :KK53:) bunu bir miktar, kocişime karşı kullanmakla beraber:
Sabah 10 uyanış; bu sırada oğluşum anneciğini öper "Uyanınca beni ara annem ben anneanneye gidiyorum" diye. Baba, bir ayılma kahvesi içer, bu sırada oğlan oyuncaklarından yanına alacaklarını seçer, üzerini değiştirir babası; birlikte hemen bir sokak yandaki aile apartmanında oturan annemlere geçerler. Annem kahvaltıları hazırlamış, oğlanın iki yumurtalı krebini pişirmiştir. Bu sırada ben deniz evin anası hala uyumaktadır ve kocasının iddiasına göre horlamakta ve gtünde pireler uçuşmakta, dünya yansa şeyine minare bir rahatlıkla yayılmaktadır.

10da bu gadın uyanır ve günün aksiyonu nihayet başlar.
Telefonla oğluşu arar "Balım, yedin mi annesinin gülüsü krebini, ne yapmış ne hazırlamış bugün anneannen senin için?" diye sorar ve kısa bir sohbet edilir. Bu sırada, depresyondaki gadın günün ilk ilaçlarını aç karnına yuvarlar ve kahvesini yapar. Beyninin içinde filler misyoner pozisyondan doggy stayla geçerken ilk sigarasını yakar. Siniri biraz yumuşamıştır yavrucağıyla konuşunca. Sabahları engellenemez bir sinir bir "Bakingam sarayına uyanmadım mı ben yine?" arayışı.

Sonrasında buraya girer ve sürtmelere başlar.
Yemeğini planlar ve gün içinde hemen yapar ya da yapmaz canı sıkkındır, depresyonu azmıştır kocayı arar "Yemek yapmadım boh yeyin" der, kocası alır mesajı "Tamam bebeim ben ayarlarım" der. Ya gelince beraber yaparlar, ya dışarıdan getirir ya anneciği yaptığı yemeği yollar, yahut dünkü gibi oğlan eve gelir "Annem yemek yapmadıysa ben yapayım" der ve taş aşı pişirir.

Temizlik mikrop kapmayacak kadar yapılır. Corona yüzünden artık ekstra temizlik beklenirken, bu gadın evde kirli oda uygulamasına geçmiş odayı da dün kocişine süpürtmüştür. Bir de utanmadan gelip burada gocasının ardından şiir yazarak hakkına girmiş ve akşamına helallik istemiştir.

Bizim hayat bu. :D

Kardeşlerimi çok seviyorum 🤣
O yüzden hiç tek çocuk düşünmedim.
Ama oğlum benimle aynı fikirde değil.
Kardeşini ucan tekmeyle okşuyor.
Bazen sırtına indirdiği yumrugun sesini evin en ücra odasindan duyuyorum.
Neyse ko artık ortancanin gücü yetiyor.
Birbirlerini dövüyorlar, mudahele etmeme gerek kalmıyor.
Iyi olan kazansın.

Kiza dokunan yok.
Babası o konuda işi baştan sıkı tuttu.
Yaptıkları oyunlari falan kız bozunca, yine birbirlerini dövüyorlar.

Oh maşallah, tam bir aile saadeti. :D

Dün gece benim kızlar insaflı davrandılar, büyük hiç kalkmadı, küçük sadece bir kere mömöö diye çığırdı, meme demek istiyor yavrım. 6,5 saat uyumuşum, benim için ideal.

Şarkı türkü çığırma meselesine gelince, büyük kız babası yüzünden rapçi olacak korkarım. Her boş anlarında şeyi dinliyorlar; "arabaya bindik yürü bakalım, radyomuzda yine demek akalın..." :kusmuk:
Bir de şey var: "Zıplıyor herkes kanguru sankiii"
Ay ben veletlerim elit zevkler geliştirsinler diye kendilerine Queen, ACDC, bazen klasik müzik filan dinletiyorum, ama babanın kumaşı bu. Şu karantinalı günlerde en büyük şikayetim bu, rap zehirlenmesi.

Aa olmaz ki, biz neler dinliyoruz neler. Favorilerimizden:

Klininq aut may kloset anneeğ demesin de sonra bana :KK70:

Benim bi şarkılar topiğim var, oradan da dinliyoruz açıp dans ederek. Akşam 7 buçuk gibi gelir oğlan, ya da gün içinde ben geçerim bi annemlere denk getirirsek bir dansa başlarız allaa, pist ağlar. Ne rapler, ne elektronikler.
Yalnız yabancı dinletiyorum. Diline katkısı olur mu bilmiyorum kulağı alışsın bari, ben Türkçe şarkılara pek katlanamıyorum açıkçası. Zevk. İngiliççe de ona göre, anamıza sövmüyorlardır inşallak. :/

Aa olmaz ki, biz neler dinliyoruz neler. Favorilerimizden:

Klininq aut may kloset anneeğ demesin de sonra bana :KK70:

Benim bi şarkılar topiğim var, oradan da dinliyoruz açıp dans ederek. Akşam 7 buçuk gibi gelir oğlan, ya da gün içinde ben geçerim bi annemlere denk getirirsek bir dansa başlarız allaa, pist ağlar. Ne rapler, ne elektronikler.
Yalnız yabancı dinletiyorum. Diline katkısı olur mu bilmiyorum kulağı alışsın bari, ben Türkçe şarkılara pek katlanamıyorum açıkçası. Zevk. İngiliççe de ona göre, anamıza sövmüyorlardır inşallak. :/

Aha bu da bizimki 🤣 idi.
Şimdi helva yapsana.

Back