- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
İyi geceler, datlu rüyalar.Çok uykum geldi, iyi geceler herkese. Artık gece gece kimler foto paylaşımı yapmışsa, sabaha tespit edip, onlara el birliğiyle zorbalık yaparız diye düşünüyorum. Öptüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler, datlu rüyalar.Çok uykum geldi, iyi geceler herkese. Artık gece gece kimler foto paylaşımı yapmışsa, sabaha tespit edip, onlara el birliğiyle zorbalık yaparız diye düşünüyorum. Öptüm.
Vuhuuu biz de isterükkk.
Çok uykum geldi, iyi geceler herkese. Artık gece gece kimler foto paylaşımı yapmışsa, sabaha tespit edip, onlara el birliğiyle zorbalık yaparız diye düşünüyorum. Öptüm.
Çok uykum geldi, iyi geceler herkese. Artık gece gece kimler foto paylaşımı yapmışsa, sabaha tespit edip, onlara el birliğiyle zorbalık yaparız diye düşünüyorum. Öptüm.
Sherlock bir kadından hoşlandı of ya niye sevdıgım erkekler bir bir gidiyor cndndk
Dans deme yaa, corona belasına bizim danslar da iptal oldu.Hey dostum birileri de benim için dans etmeli artık anlıyor musun? Bu işi daha ne kadar karşılıksız yapabilirim?!
Kdkddk zekiydi yavKadın nasıl ama yüce tanrı şahidimdir ki tam bir gadın
Dans deme yaa, corona belasına bizim danslar da iptal oldu.
Latin.Ne dansın vardı? Tangoya mı başlamıştın yoksa?
Tüh benim kurs gibi kalmış senin de kurs desene.Latin.
Bachata, salsa vs yuvarlanıp gidiyorduk. Mesafe koyacak bir dans da değil ki anacım, adamı sopayla tutarak mı dans edeyim
Sorma. Dersler, dans geceleri, hepsi gümlediTüh benim kurs gibi kalmış senin de kurs desene.
Hangisini izliyorsun?Sherlock bir kadından hoşlandı of ya niye sevdıgım erkekler bir bir gidiyor cndndk
Sanırım ingiliz yapımııHangisini izliyorsun?
İngiliz yapımı mı elementary abd yapımı mı?
Benedict yiğidim...Sanırım ingiliz yapımıı
Mavi gözlerine kurbwn oldugum oynuyor
Hahhahaahah yaa ama adam çok karizmatik durmuyor mu bu bölüm dkkdd üst kısmını çıplaj görme şerefini yaşadımBenedict yiğidim...
Çok severim
Kaç kere baştan izledim, ara yılbaşı bölümleri falan da var.
Malum 2 3 senede 1 gelip, takipçisine eziyetin daniskasını yapan dizidir.
Ne şanslısın yeni izliyorsun, ben ünide başladım, bebemi emzirirken son sezon izliyordum
Bence kafa olarak çok büyük değeri var, vücudu ne olsa gider.Hahhahaahah yaa ama adam çok karizmatik durmuyor mu bu bölüm dkkdd üst kısmını çıplaj görme şerefini yaşadım
Az daha karının biriyle yatacaktı çok şükür aman bakir kalsın dkkdd rüyalarımda bakirliğini elinden alırım dkdmdBence kafa olarak çok büyük değeri var, vücudu ne olsa gider.
Lülesini yerim
Ben de dizimi bitireyim, millet foto koymamak için kaçmış resmen.Az daha karının biriyle yatacaktı çok şükür aman bakir kalsın dkkdd rüyalarımda bakirliğini elinden alırım dkdmd