- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.232
- 598
Hayır ben güme gittim, bebelerden okuyamıyorum, night ı gördüm, yolladık yolluyoruz cart curt, dedim herhalde bir tarikata üyelik bedeli bu.Ben anlamadım ki bir anda neler oldu burada. Olaylar aniden gelişti herkes çıplak kaldı ajajks. Neyse hiçbir şey yaşanmamış gibi kaldığımız yerden devam edebiliriz. Yapabiliriz bunu ahshjs.
Aşırı zeki bir adam ama o kadar eq fakiri bir adam reelde sevgili olarak çekilmezdiBence kafa olarak çok büyük değeri var, vücudu ne olsa gider.
Lülesini yerim
Hepsi komploydu, aramızda anlaştık seni ifşalamak için. O foto da night değil aslında, gugıldan birini bulduHayır ben güme gittim, bebelerden okuyamıyorum, night ı gördüm, yolladık yolluyoruz cart curt, dedim herhalde bir tarikata üyelik bedeli bu.
Ne bileyim ben
Ya öyle deme, spoiler olmasın vander beni katletmesin diye söylemiyorum ama ben eq eksiği aksine, çok daha başka sıkıntılarından bastırılmış duyguları olduğunu düşünüyorum.Aşırı zeki bir adam ama o kadar eq fakiri bir adam reelde sevgili olarak çekilmezdi
Gerizekalılığımla zirveye oynadık deseneHepsi komploydu, aramızda anlaştık seni ifşalamak için. O foto da night değil aslında, gugıldan birini buldu
Çok içtiğimiz bir gecenin sabahındaki utanç anları gibi, hiçbir şey olmamış gibiBen anlamadım ki bir anda neler oldu burada. Olaylar aniden gelişti herkes çıplak kaldı ajajks. Neyse hiçbir şey yaşanmamış gibi kaldığımız yerden devam edebiliriz. Yapabiliriz bunu ahshjs.
Estağfurullah ne gerizekalılığı. Delikanlı gibi çıkarttın laps diye koydun fotoyu night gibi. Diğerleri kaçak oynadı peheyy kaşını gözünü koydu.Gerizekalılığımla zirveye oynadık desene
Lasjhdslsksj
Yarın sabah intikam alacağım ama cidden.
Seni ciddi merak ediyordum sanırım göz bebeğini mi attın naptın
Nerden çıktı hakikaten ya?
Şuan çok delikanlıyım bıyıklarım ve kaşlarım ile, ondandırEstağfurullah ne gerizekalılığı. Delikanlı gibi çıkarttın laps diye koydun fotoyu night gibi. Diğerleri kaçak oynadı peheyy kaşını gözünü koydu.
Idrakyollariiltihabi 'nın başının altından çıktı.
JdjdjddjdjsdjjdHerkesler sevişiyor kesin kanaat getirdim.
Aha senLyanna Mormont ve @Vander yokluktan buradasınız, ben de zaten tükkan kapalı
Keşin merhemi olsaJdjdjddjdjsdjjd
Ne yapalım akıl ver yokluğu nasıl giderelim
Kocişin varr ama tükkan kapalı diyorsan djdjd kadınların malum djdjd zamanlarından herhaldeKeşin merhemi olsa
Herkesler sevişiyor kesin kanaat getirdim.
Aha senLyanna Mormont ve @Vander yokluktan buradasınız, ben de zaten tükkan kapalı
Yok, sevişince çocuk oluyor ondanKocişin varr ama tükkan kapalı diyorsan djdjd kadınların malum djdjd zamanlarından herhalde
Ndjdjd o nasıl yumurta o nasıl spermYok, sevişince çocuk oluyor ondan
En sevmediğim şey çekirdek ya.Ne sebişmesi be, sigara bıraktım yine, çekirdek yiyom. Ellerim dolu yazamıyom. Mered salmıyor.
Vücudum havada karada yakalasa doğuruyor işteNdjdjd o nasıl yumurta o nasıl sperm
Herhalde aşkla sevısıyorsan dkdkkd kontrolsuz oluyor
Aah ah gönül isterdi ki sabaha kadar foruma bakamayayımHerkesler sevişiyor kesin kanaat getirdim.
Ne sebişmesi be, sigara bıraktım yine, çekirdek yiyom. Ellerim dolu yazamıyom. Mered salmıyor.
Herkesler sevişiyor kesin kanaat getirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?