- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Olsun sen yabancı değilsin de sana niye atmışım ayol?Bende var yalnız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun sen yabancı değilsin de sana niye atmışım ayol?Bende var yalnız
Hayal edecek daha iyi bir şey yok ne yapayım dkdkkdEtme la niye hayal ediyorsun zaten
Sen benim arkadaşımsın noluyor hayırdır
Ahahfha daha fotoyu atmadan şantaj başlıyorsa bir de atsam demek
Ahaha dur bir düşüneyim. Sağlam bir maddi karşılığı olmalıRüşvet de seviyorum. Karşılığında ne istersin?
Hasar tespiti içinOlsun sen yabancı değilsin de sana niye atmışım ayol?
Lyanna Mormont duydun mu canım? Arkadaşlarını seçerken dikkatli ol anneeem, yerler seni bu alemde.Ahaha dur bir düşüneyim. Sağlam bir maddi karşılığı olmalı
Biz o fotoyu sana atar maddi karşılığına göre rakı balığa daha iyi bişe kopartırsak tatile falan gideriz birlikteLyanna Mormont duydun mu canım? Arkadaşlarını seçerken dikkatli ol anneeem, yerler seni bu alemde.
Onu saklıyor musun hala yahuHasar tespiti için
Olsun kudra naparsa yapsın canı sağolsunLyanna Mormont duydun mu canım? Arkadaşlarını seçerken dikkatli ol anneeem, yerler seni bu alemde.
Ahaha şapka çıkarıyorum. Sevdim bu yaklaşımı.Biz o fotoyu sana atar maddi karşılığına göre rakı balığa daha iyi bişe kopartırsak tatile falan gideriz birlikte
Onu saklıyor musun hala yahu
Arşiv mi yapıyon
Olsun kudra naparsa yapsın canı sağolsun
Vay be, iyi tamam, lafımı geri aldım. Dostluğunuz baki olsun. =))Olsun kudra naparsa yapsın canı sağolsun
Ay ver gitsin, yüzüm görünmüyor zaten kim tanıyacak?Eski telefonumu tamire veremiyorum o foto yüzünden
Yemek yaparken mi kullanacaksın yoksamAy ver gitsin, yüzüm görünmüyor zaten kim tanıyacak?
Ha sen sanarsa adam o sıkıntı işte
Valla duruyorsa bana geri atsana, benim eski telefonda kaldı, geçen bir aradım bulamadım, dursun elimin altında
Sus susYemek yaparken mi kullanacaksın yoksam
Night sen bana özelden yolla yine de. Ilk defa görmüşüm gibi yaparım soz
Oo kamera açıp seksi danslar da yapacak mısınBen sana direkt whatsapptan nude atayım balım sen iste yeter ki :)
Oo kamera açıp seksi danslar da yapacak mısın
Bu klibi iyi izle Lyanna, figürleri buradan seçtim: